Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Σουτιέν αξίας 4,6 εκατομμυρίων δολαρίων

Η σούπερ μόντελ βραζιλιάνα Adriana Lima φωτογραφήθηκε επιδεικνύοντας την πρόσφατη δημιουργία του κοσμηματοπώλη Martin Katz για την εταιρία Victoria’s Secret. 
Το συγκεκριμένο σουτιέν της σειράς Fantasy αποτελείται από 3.575 μαύρα διαμάντια, 117 πετράδια του ενός καρατίου, 34 ρουμπίνια και δύο μαύρα διαμάντια σε σχήμα σταγόνας.

Εκατό ολόκληρα καράτια ζυγίζει η συγκεκριμένη δημιουργία, που προσφέρεται στην καθόλου ευκαταφρόνητη τιμή των 4,6 εκατομμυρίων δολαρίων μαζί με ασορτί σανδάλια, ζαρτιέρες, μπρασελέ και πιάστρα για τα μαλλιά.

Ανάλογη φωτογράφηση είχε κάνει πριν τέσσερα χρόνια και η πανέμορφη Karolina Kurkova με ένα σουτιέν αξίας 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η βραζιλιάνα Giselle Bunchen φωτογραφήθηκε πέρυσι με δημιουργία αξίας 12,5 εκατομμυρίων.

Φαίνεται ότι τα σουτιέν από διαμάντια έχουν το δικό τους κοινό που δεν αφήνει καμία ευκαιρία να πάει χαμένη όταν πρόκειται για το αντικείμενο του πόθου τους. Μάλιστα, το φετίχ αυτό έγινε αιτία να κάνει ο George Tutaya χρυσές δουλειές αφού πούλησε στο διαδίκτυο μέσα στα δύο τελευταία χρόνια πάνω από 2.000 καυτά σουτιέν, ενώ στο σπίτι του υπήρχε παρακαταθήκη άλλων 650 κομματιών.


Σήμερα, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον νόμο εφόσον προμηθευόταν όλα αυτά τα καλούδια- φετίχ από μια σπείρα που είχε στην κυριολεξία ρημάξει διάφορα καταστήματα. Καλείται, μάλιστα, να αποδείξει το νόμιμο των συναλλαγών που έκανε μέσω διαφόρων λογαριασμών στο eBay και το PayPal εφόσον βαρύνεται με 18 κατηγορίες διακίνησης προϊόντων κλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου