Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Σαμαράς: «Αν μου ζητηθεί συναίνεση για ανάκαμψη θα την προσφέρω»

«Αν μου ζητηθεί συναίνεση για ανάκαμψη, θα την προσφέρω», υπογράμμισε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, εν όψει της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών με τον Πρωθυπουργό την Τρίτη.

«Μιλάω για ανάκαμψη που θα γίνει άμεσα αισθητή στην αγορά, όχι για ημίμετρα. Ανάκαμψη. Τίποτε λιγότερο», διευκρίνισε ο κ. Σαμαράς, κατά την ομιλία του σε δείπνο που παρέθεσαν το Ελληνοαμερικανικό, το Ελληνογερμανικό, το Ελληνοβρετανικό, το Ελληνογαλλικό, και το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε πως «υπάρχει τρόπος να βγούμε από τους φαύλους κύκλους, υπάρχει ελπίδα, αλλά με άλλη πολιτική: Με άμεση ανάκαμψη, όχι με συρρίκνωση. Με μακροχρόνια και βιώσιμη ανάπτυξη, όχι με καθίζηση».

«Όποιος θέλει να συζητήσουμε πώς θα επιτύχουμε την άμεση ανάκαμψη, εδώ είμαστε και θα βοηθήσουμε περισσότερο από όσο ελπίζει κι ο πιο αισιόδοξος. Αλλά αν θέλουν να συμφωνήσουμε στα μέτρα που οδηγούν σε περαιτέρω συρρίκνωση, όχι! Τέτοια συναίνεση στα αδιέξοδα και στην ασφυξία δεν θα δώσουμε. Συναίνεση στην ασφυξία, ας αναζητήσουν αλλού, όχι από μας», υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου