Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Πόσος κόπος χρειάστηκε από την Ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για να στείλει το Φασούλα απέναντι?

Αισιόδοξος για την υποψηφιότητα Δημαρά δήλωσε ο Π.Φασούλας

Την αισιοδοξία του για την πορεία της υποψηφιότητας του Γιάννη Δημαρά εξέφρασε ο δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο δημαρχιακό μέγαρο.  «Πιστεύω ότι θα είμαστε εδώ να τον συγχαρούμε ως περιφερειάρχη έστω και για δύο μήνες, μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, που θα έχω την τιμή να είμαι δήμαρχος Πειραιά και πιστεύω ότι θα συνεργαστούμε άριστα» δήλωσε χαρακτηριστικά. Νωρίτερα, είχε αναβληθεί η συνάντηση Φασούλα με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μίχα.

Γ. Καρατζαφέρης: Ο Σαμαράς φοβάται το αρχείο μου

ΑΘΗΝΑ 24/10/2010


  • Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αποκαλύπτει, με τη συνέντευξή του στο Εθνος της Κυριακής, ότι ο αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς φοβάται το αρχείο του, «οπτικό υλικό, που έχει σχέση με την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη».
  • Ο Γιώργος Καρατζαφέρης δηλώνει ότι το αρχείο αυτό δεν θα το δημοσιοποιήσει ποτέ. «Το θεωρώ χτύπημα κάτω από το τραπέζι», σημειώνει.
  • Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρει ότι «όταν ήταν να γίνει αρχηγός ο κ. Σαμαράς της Νέας Δημοκρατίας συναντηθήκαμε και του είπα ξεκάθαρα δεν πρόκειται να βγάλω το αρχείο, ούτε τώρα ούτε ποτέ. Τήρησα το λόγο μου. Αντίθετα εκείνος από ένα σημείο και μετά υπήρξε εξαιρετικά επιθετικός απέναντί μου».
  • Ακόμη, λέει για τον κ. Σαμαρά ότι «πάει να κάνει τη Νέα Δημοκρατία Πολιτική Άνοιξη».
  • Επίσης, κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ότι «η χώρα σήμερα πληγώνεται, βάλλεται, προσβάλλεται βαναύσως και χυδαίως, επειδή της φόρτωσε 130 δισ. χρέος σε 5,5 χρόνια».

Διακαναλική συνέντευξη Παπανδρέου με μήνυμα για ψήφο ευθύνης στην κυβέρνηση, απόψε στις 9




Tο περίγραµµα όσων θα αναφέρει στη συνέντευξή του το έδωσε µε ευκρίνεια ο πρωθυπουργός µε το άρθρο του στο «Βήµα της Κυριακής»Στήριξη του κυβερνητικού έργου από τον α' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου αναμένεται να ζητήσει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διακαναλική συνέντευξη που θα δώσει απόψε στις 9, από το Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός, αν και εκτιμάται πως θα αποφύγει να χρησιμοποιήσει τη λέξη «εκλογές», αναμένεται να στείλει σαφές μήνυμα πως η κυβέρνηση δεν θα µπορέσει σε κλίµα πολιτικής αστάθειας να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση και την υπανάπτυξη.

MAΥΡΟ…. ΜΑΥΡΟ… ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ



MAΥΡΟ…. ΜΑΥΡΟ… ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ

- Μαύρο σ΄όσους σας στέλνουν σταυρωμένα ψηφοδέλτια, θεωρώντας σας αγράμματους…
- Μαύρο σ΄όσους τώρα σας τείνουν το χέρι για χειραψία και σας κερνούν στο καφενείο,ενώ πριν αγνοούσαν την ύπαρξη σας..
- Μαύρο σ΄όσους δαπανούν πολλά χρήματα στην προεκλογική τους εκστρατεία. Με την εκλογή τους προσδοκούν να τα εισπράξουν διπλά και τρίδιπλα.
- Μαύρο σε όσους θεωρούν την ψήφο σας δεδομένη λες και είσαστε «πρόβατα στο μαντρί»..
- Μαύρο στους επαγγελματίες της πολιτικής .Ο κάθε επαγγελματίας προσδοκά προσωπικό όφελος και σας βλέπει σαν πελάτες του..
- Μαύρο σε όσους κοκορεύονται για τα επιτεύγματά τους. Όσοι ασχολούνται με τα κοινά είναι σεμνοί και υποχρεωμένοι να παράγουν έργο…
- Μαύρο σε όσους δεν έχουνε όραμα για το δήμο…
- Μαύρο σε όσους δεν έχουν την διάθεση να παν κόντρα σε κατεστημένες αντιλήψεις…
- Μαύρο σε όσους μετά την εκλογή τους θα πορευτούν με γνώμονα την επανεκλογή τους ή την αναρρίχηση τους σε υψηλότερο θώκο…
- Μαύρο …μαύρο....μαύροκαι σε όσους ψηφισουν αυτούς που δεν τους αξίζουν..
prassia-eyrytanias