Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

carl orff - carmina burana o fortuna

Τους δούλεψε "ψιλό γαζί" ο Χριστοφοράκος

Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί ασχολούνται με εξεταστικές!!!!!

«Άνθρακες ο θησαυρός» αποδείχθηκε η πολυαναμενόμενη συνάντηση της ελληνικής αντιπροσωπείας των μελών της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, που διερευνά την υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της «Siemens», με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο

 Σύντροφοι οι εξεταστικές δε πρόκειται να οδηγήσουν πουθενά. ΕΛΈΓΞΤΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ. ΟΤΙ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΟΙΕΪΤΑΙ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ

Εκδιώχθηκαν από την Ακρόπολη οι συμβασιούχοι, έπειτα από παρέμβαση του εισαγγελέα

Οι συμβασιούχοι δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις 
κινητοποιήσεις έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους
Γιατί δε βγάζει ο κ Εισαγγελέας μια απόφαση να γεμίζουν αυτόματα τα στομάχια των απολυμένων και των οικογενειών τους? Μια απόφαση να μηδενίζονται οι λογαριασμοί ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Τραπεζών κ.λ.π.?, Μια απόφαση να παρακολουθούν δωρεάν στα φροντιστήρια τα παιδιά τους? Μια απόφαση να διατηρούν οι απολυμένοι την ψυχική τους υγεία? Οι ανεργία σύντροφοι είναι η μεγαλύτερη μορφή κοινωνικής αδικίας. 
ΝΤΡΟΠΗ σε αυτούς που το αγνοούν. ΝΤΡΟΠΗ  και σε μας που αδιαφορούμε.

ΝΑΙ στις «μεγάλες θεσμικές αλλαγές» δηλώνει ο Γ.Παπανδρέου. ΟΧΙ στην αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου

Η αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου, «είναι κάτι για το 
οποίο εμείς είμαστε αρνητικοί», τόνισε ο πρωθυπουργόςΗ Ελλάδα είναι προσηλωμένη στο δρόμο της «σταθεροποίησης και των μεγάλων mεταρρυθμίσεων»,τόνισε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
Ο ελληνικός λαός «πιστεύει και επιθυμεί αυτή την επιλογή και υποστηρίζει μια σταθερή πορεία», ώστε η Ελλάδα και η Ευρώπη να εξέλθουν από την ύφεση και την κρίση. 
 «Εχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας για έναν ισχυρό μηχανισμό στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από την πρώτη στιγμή που υπήρξε η κρίση του χρέους της χώρας μας και οι επιθέσεις από τις αγορές. Εμείς ζητήσαμε να δημιουργηθεί ένας ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης και σήμερα συζητιέται αυτό το πολύ μεγάλο θεσμικό πρόταγμα».  «Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τις συζητήσεις που γίνονται για τις κυρώσεις, εμείς θεωρούμε ότι υπάρχουν ήδη κυρώσεις στη Συνθήκη της Λισσαβόνας, μπορούν να ενισχυθούν, αλλά η αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου, είναι κάτι για το οποίο εμείς είμαστε αρνητικοί». Μια τέτοια εξέλιξη, υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός  «υπονομεύει τελικά και τη δημοκρατική βούληση των πολιτών μας και των λαών».