Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Να συνεχίσουμε τον αγώνα και στη Βουλή... Από τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

 Άργησες σύντροφε............. Δε μας λες και τι ψήφισες!!

Σε όλους όσοι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ενδιαφέρονται για τις οριστικές μου αποφάσεις, μετά τις πολιτικές αυτοδιοικητικές εκλογές, οφείλω κάποιες εξηγήσεις τις οποίες παραθέτω:
-Τα αποτελέσματα των εκλογών αντικειμενικά επικρότησαν την απόφασή μου να μην ψηφίσω το μνημόνιο, όπως δεν είχα ψηφίσει το εργασιακό, ούτε το ασφαλιστικό, ούτε τις ρυθμίσεις του Μαάστριχτ και της Βαρκελώνης.
Οι περίπου 250.000 ψηφοφόροι, παρά την εκβιαστικού περιεχομένου διακαναλική συνέντευξη του κ. Πρωθυπουργού λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, απέδειξαν ότι η επιλογή της παράταξής μας ‘’Άρμα Πολιτών’’ ήταν πέρα για πέρα ορθή. Στην περιφέρεια της Αττικής των 4,5 εκατομμυρίων πολιτών (και παρά την αποχή) το 70% των ψηφοφόρων είπε όχι στο μνημόνιο.
-Μετά τις ανίερες, ανοίκειες και συκοφαντικές επιθέσεις που...
δέχθηκα ως πολιτικό πρόσωπο, υπό το κράτος της τεράστιας συναισθηματικής πίεσης, δήλωσα ότι θα παραιτηθώ από βουλευτής.
-Οι εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που τίμησαν με την ψήφο τους και την παράταξή μας και εμένα περιμένουν, με την ίδια δύναμη και αποφασιστικότητα, να συνεχίσουμε τον αγώνα και στη Βουλή και στην Περιφέρεια και στην κοινωνία. Διανύουμε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας και καθήκον μου είναι να εξακολουθήσω να αγωνίζομαι από τις επάλξεις εκείνες στις οποίες με έταξε ο ελληνικός λαός.
-Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, στην αίθουσα Συνεδρίων της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, στις 2.00 μ.μ., μετά από απόφαση φίλων, συντρόφων και συναγωνιστών, θα ανακοινώσουμε τα επόμενα πολιτικά μας βήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου