Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ 13oυ ΚΑΙ 14ου ΜΙΣΘΟΥ!!


Με τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδη συναντήθηκαν το πρώι της Δευτέρας οι επικεφαλής της τρόικας. Βασικά θέματα συζήτησης ήταν η άρση εμποδίων για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, η επιτάχυνση του ΕΣΠΑ και του ταμείου επενδύσεων και η παροχή ρευστότητας στην αγορά...


Σε λίγη ώρα οι κύριοι Πόουλ Τόμσεν του ΔΝΤ και Σερβάας Ντερούζ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα συντηθούν με τον υπουργό Υγείας κ. Ανδρ. Λοβέρδο με βασικό θέμα συζήτησης τη μείωση των δαπανών στην Υγεία.


Το απόγευμα, περίπου στις 3 μ.μ., οι επικεφαλής της τρόικας θα συναντηθούν με την υπουργό Εργασίας κυρία Λούκα Κατσέλη για το καυτό θέμα των επιχειρησιακών συμβάσεων και ης μείωσης των μισθών στον ιδιωτικό τομέα.

Αύριο και μεθαύριο θα γίνουν τα διαδοχικά και ραντεβού του ευρω-αντλαντικού κλιμακίου με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου για την εξειδίκευση των μέτρων, ύψους 12,5 δισ. ευρώ, της περιόδου 2012-2014.

Δεν συζητείται κατάργηση 13ου - 14ου μισθού

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών διαψεύδουν ότι οι επικεφαλής της τρόικας ζητούν την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού. «Δεν τίθεται τέτοιο θέμα, δεν είναι καν στην ατζέντα» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου