Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

" ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ "

Με μια σκληρή γραπτή ανακοίνωση απάντησε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου η κυβέρνηση στην απαίτηση της τρόικας για ιδιωτικοποιήσεις 50 δισ. ευρώ έως το 2015.Στην ανακοίνωση χαρακτηρίζεται «απαράδεκτη» η συμπεριφορά των εκπροσώπων της Ε.Ε, του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και τονίζεται: «Τους ζητήσαμε να βοηθήσουμε και τιμάμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας...

Δε ζητήσαμε όμως από κανέναν να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν το ρόλο τους και αυτό θα το καταστήσουμε σαφές σε όλους τους εταίρους μας».«Έχουμε ανάγκη, αλλά έχουμε και όρια και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Εντολές παίρνουμε μόνο από τον Ελληνικό λαό», καταλήγει η ανακοίνωση.
Κατσέλη: Επενδύσεις στον τόπο
Στο μεταξύ, η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη, σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» περιέγραψε τις επιχειρησιακές συμβάσεις ως ένα από τα εργαλεία για να στηριχθούν θέσεις εργασίας στις βιώσιμες επιχειρήσεις και να έλθει η ανάπτυξη. Συνέδεσε, πάντως, τις προοπτικές ανάπτυξης με τη ρευστότητα και τις αποφάσεις που θα λάβει η ΕΕ.
Τόνισε, επίσης, ότι ο πατριωτισμός σήμερα είναι ο πολλαπλασιασμός των επενδύσεων και απευθυνόμενη προς τους επιχειρηματίες πρόσθεσε: «Πατριωτισμός δεν είναι καταθέσεις στο εξωτερικό, αλλά επενδύσεις στον τόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου