Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΓΙΑΓΙΑ 23 ΕΤΩΝ

Τον τίτλο της νεότερης γιαγιάς στον κόσμο κατέχει μία Ρομά από τη Ρουμανία, η οποία απέκτησε το πρώτο της εγγόνι όταν ήταν μόλις 23 ετών.Η Ρίφκα Στανέσκου έκανε το πρώτο της παιδί, τη Μαρία, όταν ήταν 12 ετών. Από την...
πλευρά της η Μαρία, έγινε μητέρα στην ηλικία των 11 ετών. Έτσι, η Ρίφκα, η οποία σήμερα είναι 25 ετών, απέκτησε εγγόνι στα 23 της χρόνια. Η μητέρα της Ρίφκα έγινε πρόγιαγια στα 40!

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Sun, η Ρίφκα δήλωσε πολύ χαρούμενη που έγινε τόσο νέα γιαγιά, αν και θα ήθελε η κόρη της να είχε ακολουθήσει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής και να μην αφήσει το σχολείο.
Όπως εξήγησε η Ρίφκα, όταν ήταν 11 ετών κλέφτηκε με έναν 13χρονο πωλητή κοσμημάτων, τον Ιονέλ Στανέσκου, καθώς φοβήθηκε ότι οι γονείς της θα την πάντρευαν με κάποιον που δεν ήθελε, με τον οποίο μάλιστα την είχαν «αρραβωνιάσει» όταν ήταν μόλις δύο ετών.
Η νεαρή γιαγιά δήλωσε ότι στην αρχή είχαν πολλά προβλήματα, καθώς ο πατέρας της δεν ήθελε τον γαμπρό και μάλιστα τον είχε απειλήσει με μαχαίρι, αλλά αφού έκαναν το πρώτο τους παιδί, η οικογένεια του γαμπρού έδωσε προίκα στον πατέρα της και τα προβλήματα λύθηκαν.
Ο Ίων, ο εγγονός, ο οποίος είναι δύο ετών, είναι ήδη «αρραβωνιασμένος» με ένα 8χρονο κορίτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου