Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Παυλος Γερουλάνος: Τον φαντάζεστε φοιτητή να ειναι αφισοκολητής? η να πουλάει ΑΓΩΝΙΣΤΗ? (που το θυμήθηκα αυτό τώρα?¨)


Όνομα: ΠΑΥΛΟΣ
Eπίθετο: ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ
Διεύθυνση:

Βουλευτής ,


Ο Παύλος Γερουλάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Σπούδασε Ιστορία στο Williams College. Το 1994 απέκτησε μεταπτυχιακούς τίτλους από το τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Harvard και από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου MIT.

Πριν και κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργάστηκε ως οικονομικός διευθυντής για την Photoelectron Corporation, καθώς και στις τράπεζες Alpha Finance και Barclays. Υπήρξε συνεργάτης του κ. Greville Janner, βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας, κατά την προεκλογική του εκστρατεία. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Hellenic Resources Institute στις ΗΠΑ.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα εργάστηκε στα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς ως οικονομικός διευθυντής και υπεύθυνος προγράμματος αναδιοργάνωσης της εταιρείας από το 1994 έως το 1998.

Τη περίοδο 1999 - 2004, διετέλεσε διαδοχικά ειδικός συνεργάτης του Υπουργού Εξωτερικών σε θέματα οργάνωσης και συντονισμού και Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού.

Από το 2004 έως το 2006 ήταν σύμβουλος για θέματα διοίκησης προσωπικού στην εταιρεία Egon Zehnder International.

Τον Ιανουάριο του 2006 ανέλαβε διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ ως το 8ο Συνέδριο. Από τον Μάρτιο του 2008 είναι Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος.

Μιλάει αγγλικά και γαλλικά. Είναι παντρεμένος με την Λάρα Μπαράζι-Γερουλάνου και έχει δύο παιδιά, την Τατιάνα και την Αλεξάνδρα.


Αποστολή / Αποθήκευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου