Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ:ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

 Αυτο ηταν!! η λύση!! Μπράβο Ντόρα. (τώρα μετα απο αναρτηση Καραισκάκη και Αυξεντίου να κάνω Ντόρα.....)

Το απόλυτο «πάγωμα» των προσλήψεων στο δημόσιο ζήτησε την Πέμπτη από τη Λαμία η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, ζητώντας χαρακτηριστικά «το 5 προς 1 να γίνει 5 προς 0».Όπως επισήμανε η κ. Μπακογιάννη, «κανείς δεν μιλά για τους 645.000 ανέργους ιδιωτικού τομέα,...
αλλά πολλοί μιλάνε για τα παιδιά του δημόσιου, της ΕΘΕΛ του ΟΣΕ κλπ».
Εξάλλου, χαρακτήρισε κάθε συζήτηση για πρόωρες εκλογές στην παρούσα χρονική στιγμή, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για εθνική συνεννόηση.
Αυτό, επισήμανε, δεν σημαίνει απαραίτητα και συγκυβέρνηση, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι μονοκομματικές κυβερνήσεις για την Ελλάδα έχουν τελειώσει και ότι η χώρα θα μπει στην ευρωπαϊκή λογική των συνεργασιών.
«Εμείς δεν είμαστε σαν την Πολιτική Άνοιξη του κ. Σαμαρά. Δεν ρίξαμε μια κυβέρνηση για να υπάρξουμε. Ούτε σαν το ΚΕΠ του κ. Αβραμόπουλου που ουσιαστικά δεν υπήρξε» σχολίασε αναφερόμενη στην τύχη των μικρών κομμάτων και συμπλήρωσε πως η Δημοκρατική Συμμαχία «δεν είναι μια κίνηση σαν αυτές που έχετε δει μέχρι τώρα».
Άσκησε επίσης δριμεία κριτική στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε ότι «επέλεξε ισοπεδωτική πολιτική φορολόγησης», ενώ επανέλαβε τις θέσεις που έχει διατυπώσει για αποκρατικοποίηση δημόσιας περιουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου