Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Τον ευνούχισαν µε κλαδευτήρι και τον έκαψαν

Κτηνωδία που δεν τη χωράει ανθρώπινος νους... Τον ξυλοκόπησαν, τον ευνούχισαν και στο τέλος τον έκαψαν. Υστερα από τέσσερις μήνες οι άντρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να φτάσουν στην άκρη του νήματος και να εξιχνιάσουν το άγριο έγκλημα που στις 28 Νοεμβρίου του 2010 είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.



Τότε ένας 29χρονος Πολωνός είχε βρεθεί δεμένος και καμένος σε ένα παγκάκι στο λιμάνι Πασά του Λαυρίου. Μάλιστα οι αδίστακτοι φονιάδες τον είχαν υποβάλει και στο μαρτύριο του ευνουχισμού και είχαν πετάξει το μόριό του λίγα μέτρα πιο πέρα από το πτώμα του.

Οι αστυνομικοί, ύστερα από έρευνες που διήρκεσαν περίπου τέσσερις μήνες, κατάφεραν να εξιχνιάσουν το άγριο έγκλημα και να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη τέσσερις Πολωνούς, 23, 25, 26, και 28 ετών. Κίνητρο του φοβερού εγκλήματος, τα μάτια… τεσσάρων γυναικών και συγκεκριμένα των συντρόφων των τεσσάρων φίλων και δολοφόνων του θύματος.

Ο 29χρονος Πολωνός φαίνεται πως ήταν τόσο «φλογερός» εραστής που δεν δίσταζε να φλερτάρει τις κοπέλες των φίλων του και μάλιστα μπροστά στα μάτια τους. Ενα μήνα πριν από την άγρια δολοφονία του σε ένα μπαρ του Παγκρατίου, όπου είχαν πάει όλοι μαζί για να διασκεδάσουν, ο 29χρονος άρχισε να πειράζει με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο την ερωμένη ενός φίλου του. Εκείνος παρεξηγήθηκε, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και ο καβγάς να μεταφερθεί έξω από το κατάστημα. Τότε το θύμα είχε ξυλοκοπήσει άγρια τον μετέπειτα δολοφόνο του. Η παρέα δεν του συγχώρεσε αυτή του τη συμπεριφορά και οργάνωσε τη δολοφονία του.

Το μοιραίο βράδυ οι τέσσερις δράστες πήγαν στο Παγκράτι, έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος του 29χρονου και αφού τον ξυλοκόπησαν άγρια, τον έσυραν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μέχρι το αυτοκίνητό τους. Επιβιβάστηκαν όλοι και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του Λαυρίου, συγκεκριμένα στο λιμάνι Πασά. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σταμάτησαν σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων και πήραν ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Οταν έφτασαν στην ερημική περιοχή, τον έδεσαν σε ένα παγκάκι, τον ξυλοκόπησαν και στη συνέχεια με ένα κλαδευτήρι τού έκοψαν τα γεννητικά όργανα και τα πέταξαν λίγο πιο πέρα από το σημείο της δολοφονίας. Κατόπιν τον περιέλουσαν με βενζίνη, του έβαλαν φωτιά και τον εγκατέλειψαν.

Κάποιος περαστικός είδε τον 29χρονο που καιγόταν σαν λαμπάδα και έσπευσε να σβήσει τη φωτιά με τον πυροσβεστήρα του αυτοκινήτου του. Στη συνέχεια ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο μετέφερε στο νοσοκομείο το θύμα. Ηταν όμως ήδη αργά, καθώς είχε υποκύψει στα σοβαρά τραύματα που του προκάλεσαν οι ίδιοι του οι φίλοι.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν έφτασαν στους τέσσερις συμπατριώτες του θύματος, οι οποίοι ομολόγησαν την αποτρόπαιη πράξη τους. Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και χθες το πρωί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου