Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΠΟΝΗ-ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ



 Κι όμως υπάρχει πρωθυπουργός...ΝΑΤΟΣ ΓΖ
Εντολή να τελειώσει ακόμα και σήμερα το θέμα της προκαταρκτικής έρευνας που διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μετά τις παραιτήσεις των δύο οικονομικών εισαγγελέων φέρεται να έδωσε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος προς τον υπουργό Δικαιοσύνης.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ιωάννης Τέντες ζήτησε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τις καταγγελίες των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη. Η έρευνα ανατέθηκε στον αρχαιότερο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή.
Ο κ. Τέντες τον καλεί να διερευνήσει κυρίως το σημείο της επιστολής παραίτησης των δύο, όπου αναφέρουν ότι δεν είναι «εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ' υπαγόρευση».

Το θέμα συζητάται και στη συνάντηση του πρωθυπουργού με την ηγεσία των Ανώτατων Δικαστηρίων της χώρας, η οποία πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μαξίμου.
Να σημειωθεί ότι στο γραφείο του πρωθυπουργού βρέθηκαν οι Παν.Πικραμμένος (Συμβούλιο της Επικρατείας), Ρένα Ασημακοπούλου (Άρειο Πάγο) και Ιωάννης Καραβοκύρης (Ελεγκτικό Συνέδριο). Παρών και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου