Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ευνούχοι: Οι Απόκληροι Έμπιστοι της Ανθρωπότητας

 

104_eunouxoi
Υπάρχουν ευνούχοι, οι οποίοι από την κοιλιά της μητέρας τους εγεννήθηκαν έτσι,
Και υπάρχουν ευνούχοι, οι οποίοι έγιναν ευνούχοι από τους ανθρώπους,
και υπάρχουν ευνούχοι, οι οποίοι μόνοι τους έγιναν ευνούχοι διά την βασιλείαν των ουρανών.
Όποιος μπορεί να το κάνει, ας το κάνει…

Καταδίκη σε δεύτερο βαθμό για το θάνατο του πρώην διοικητή του ΙΚΑ Γ.Βαρθολομαίου

Αθήνα
Κάθειρξη 5,5 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στον Δημήτρη Βρακατσέλη για τον θάνατο του πρώην Διοικητή του ΙΚΑ Γιάννη Βαρθολομαίου, στις 9 Φεβρουαρίου 2007, στου Ζωγράφου, έξω από το πατρικό διαμέρισμα της συζύγου του, η οποία, σύμφωνα με το βούλευμα, διατηρούσε ερωτική σχέση με το θύμα. Το Δευτεροβάθμιο κακουργιοδικείο έκρινε ένοχο τον 65χρονο Δημήτρη Βρακατσέλη για θανατηφόρα σωματική βλάβη και του επέβαλε ποινή κατά 6 μήνες μικρότερη από αυτήν που είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό, κατά μετατροπή της αρχικής κατηγορίας της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Βρήκε νεφρό μέσω Facebook!

Μέσω Facebook βρήκε μόσχευμα ένας νεφροπαθής από την Αμερική και πλέον είναι πανευτυχής!
Ο λόγος για τον 35χρονο Τζέφρι Κερζ η γυναίκα του οποίου έγραψε στο προφίλ της στο Facebook πως ο άνδρας της χρειαζόταν μόσχευμα και ότι υποφέρει. Μάλιστα, ενημέρωσε και για το...

Τυφλοί που ανοίγουν τα μάτια απαντούν σε φιλοσοφικό ερώτημα


Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Θα μπορούσε κάποιος που γεννήθηκε τυφλός να αναγνωρίσει τα αντικείμενα γύρω του, αν αποκτούσε ξαφνικά την όρασή του; Το ερώτημα, που απασχόλησε φιλοσόφους και επιστήμονες για πάνω από τρεις αιώνες, φαίνεται να βρίσκει απάντηση χάρη σε ένα πείραμα με τυφλά παιδιά που βρήκαν το φως τους.

ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ: "ΕΔΩΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΕΤΑΙ"

Την εμφάνισή του στη δίκη για την υπόθεση της Mediaset έκανε -παραδόξως- ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μέσα σε λαοθάλασσα υποστηρικτών του που φώναζαν «Σίλβιο αντιστάσου». Ο Ιταλός πρωθυπουργός διατράνωσε ότι «δεν θα καταδικαστεί» και έδωσε άλλο ένα σόου για την έτερη «καυτή» υπόθεση «Ρούμπιγκεϊτ». Επιβεβαίωσε ότι έδωσε χρήματα στη νεαρή Μαροκινή, αλλά υποστήριξε ότι το έκανε για να μην αναγκαστεί να εκπορνευτεί και να μπορέσει να με μία φίλη της να συνεργαστεί με ένα κέντρο αισθητικής αγοράζοντας ένα μηχάνημα αποτρίχωσης με λέιζερ...

ΕΚΤΑΚΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ

Υπό το βάρος της αμφισβήτησης του οικονομικού επιτελείου από πολλά μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση καλείται εντός της εβδομάδας να εγκρίνει την εισήγηση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, για το εθνικό σχέδιο ανάπτυξης οικονομίας...

ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ Ο Δ. ΔΡΟΥΤΣΑΣ:Κρατήστε τον!!!!


Επίσημη επίσκεψη στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα πραγματοποιεί τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας, ο οποίος θα έχει επαφές με την πολιτική ηγεσία της χώρας καθώς και τον Γενικό Γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΛΙΟΥ, κ. ΝΙΚΟΥ ΖΕΝΕΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ"

 Όταν ο Δήμαρχος είναι Χαρισματικός και όχι Χρησματικός..Γ.Ζ..

( 08/04/2011 )

Σήμερα, Παρασκευή 8 Απριλίου 2011, ο Δήμαρχος Ιλίου, κ. Νίκος Ζενέτος, απέστειλε στους Βουλευτές Β’ Αθήνας την παρακάτω επιστολή με θέμα την πρόταση του Δημοτικού Συμβουλίου για παραχώρηση του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Δήμο Ιλίου:
«Αξιότιμε κύριε Βουλευτά,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σε απάντηση σχετικού εγγράφου του ΥΠΕΚΑ, το Δημοτικό μας Συμβούλιο αποφάσισε να προτείνει τακτικό και αναπληρωματικό μέλος για το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης».

11 Aπρίλη 1890: Το νησί Έλις, ανοιχτά του Μανχάταν, γίνεται ο πρώτος σταθμός των ελλήνων μεταναστών προτού πατήσουν τη «Γη της Επαγγελίας». Εκεί υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις και εγκρίνεται ή όχι η είσοδός τους στις ΗΠΑ.

Η ιστορία του Έλις Άιλαντ

Το νησί Έλις (Elis Island), στ' ανοιχτά του Μανχάταν, υπήρξε ο κύριος σταθμός υποδοχής των μεταναστών που έφταναν στην Αμερική, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη, από τα τέλη του 19ου αιώνα και κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του 20ου.

ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η πιο κρίσιμη εβδομάδα της κυβερνητικής θητείας ξεκινά τη Δευτέρα. Κάθε μέρα θα υπάρχει συνεδρίαση κυβερνητικού, κομματικού ή κοινοβουλευτικού οργάνου. Η αρχή της εβδομάδας πάντως θα γίνει με την επίσκεψη και ομιλία του πρωθυπουργού...
στην παρουσίαση του υπουργείου ανάπτυξης για την ίδρυση επιχειρήσεων σε μία μέρα ώστε να δοθεί και μια αισιόδοξη νότα την πρώτη μέρα της δύσκολης εβδομάδας που ξεκινά.