Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Το Fimotro, δημοσιεύει από σήμερα την επιστολή που έστειλε σήμερα στον Παύλο Γερουλάνο ο συνθέτης Ηλίας Ανδριόπουλος καταγγέλλοντας τον υπουργό για αδιαφορία και έλλειψη πολιτισμού! Mέσα από την επιστολή του ο Ανδριόπουλος μιλά για τον "απολίτιστο" υπουργό που κατάφερε να οδήγήσει σε διαλύσει τις...

AΡΙΣΤΕΡΉ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΠΑΣΟΚ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8 ΑΠΡΙΛΗ 2011



Δεν αλλάζουμε και βουλιάζουμε
...
Εδώ και πολλούς μήνες προειδοποιήσαμε για το αδιέξοδο στο οποίο μας οδηγεί η ασκούμενη οικονομική πολιτική. Επισημάναμε επανειλημμένα τις αρνητικές προοπτικές για το μέλλον της χώρας, που διαμορφώνουν οι επιλογές του οικονομικού επιτελείου.

13 Απριλίου 1924: Ιδρύεται στην Αθήνα από πρόσφυγες της Κωνσταντινούπολης η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινούπολης (ΑΕΚ).

Οπως δηλώνει το όνομά της, η Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως είναι δημιούργημα των προσφύγων από την Πόλη, ανθρώπων που έφεραν μαζί τους στην ελλαδική πρωτεύουσα την παιδεία και την κουλτούρα του μεγαλύτερου κέντρου της ιστορίας του νεότερου ελληνισμού.

Μηχάνημα για κατασκευή πεζόδρομου!!!

by zografoubloging

 Το συγκεκριμένο μηχάνημα φτιάχνει πεζοδρόμια 400 μέτρων!!! περίπου την ήμερα
Στην πατρίδα μας θα έρθει το νέο μοντέλο που αυτόματα μετά τη τοποθέτηση των πλακιδίων θα το σκάβει ξανά για να περάσουν ότι θέλουν οι εργολάβοι ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ.
Πληροφορίες υπάρχουν ότι υπάρχει ζήτηση για μηχάνημα που μετά τα πλακάκια θα τοποθετεί καρέκλες ομπρέλες τραπέζια και παρτέρια !!!

12 Απρίλη 1940: Γενήθηκε οΧέρμπι Χάνκοκ, αμερικανός τζαζίστας.

Ο Χάνκοκ, πέραν των όσων σημαντικών έκανε στη σχεδόν πενηντάχρονη καριέρα του, γνώρισε τόσο κριτική όσο και εμπορική αποδοχή- και μάλιστα αρκετές φορές. Ο αμερικανός πιανίστας και συνθέτης, είναι ίσως από τους ελάχιστους εν ζωή καλλιτέχνες που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «ιερό τέρας».

12 Απρίλη 1820: Ο Αλέξανδρος Υψηλάντης αναγορεύεται αρχηγός της «Φιλικής Εταιρίας».

Αλέξανδρος Υψηλάντης
1792 – 1828

Αλέξανδρος Υψηλάντης
Στρατιωτικός, λόγιος και αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας. Γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου του 1792 στην Κωνσταντινούπολη και ήταν πρωτότοκος γιος του Κωνσταντίνου Υψηλάντη. Ανατράφηκε σε περιβάλλον που διαπνεόταν από έντονο πατριωτισμό κι έλαβε εκλεκτή μόρφωση.

12 Απρίλη 1954: Ο Μπιλ Χάλεϊ και το συγκρότημά του Comets κυκλοφορούν τον δίσκο «Rock Around the Clock», που από πολλούς θεωρείται ως η ληξιαρχική πράξη γέννησης του Rock n Roll

Το «Rock Around the Clock» ήταν το πιο διάσημο τραγούδι του Μπιλ Χάλεϊ και εκείνο που σηματοδότησε την αρχή του ροκ εν ρολ. Πρωτοπόρος και πρωτεργάτης του rock and roll βοήθησε σημαντικά ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστό το νέο μουσικό είδος.

''ΟΧΙ'' ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ

Απέρριψαν οι Λίβυοι εξεγερμένοι το ειρηνευτικό σχέδιο της Αφρικανικής Ένωσης, υποστηρίζοντας ότι δεν ικανοποιεί το βασικό τους αίτημα, που είναι η αποχώρηση του Μουάμαρ Καντάφι από την εξουσία αλλά και γιατί προτείνει την αναμόρφωση του παρόντος συστήματος που οι ίδιοι επιθυμούν την αλλαγή του...