Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Χιλιάδες κρατούνται από σας σε όλο το κόσμο!! Γ.Ζ.. 
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε ότι ένας αμερικανός πολίτης κρατείται στη Βόρεια Κορέα και ζήτησε την απελευθέρωσή του για λόγους ανθρωπιστικούς.«Ένας Αμερικανός πολίτης βρίσκεται στη Βόρεια Κορέα. Ο πολίτης αυτός έχει φυλακιστεί», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μάρκ Τόνερ μιλώντας στον Τύπο. Η Ουάσινγκτον ζήτησε από την Πιονγιάνγκ την απελευθέρωσή...
του για λόγους ανθρωπιστικούς, ανέφερε ο κ. Τόνερ που αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει την ταυτότητα του πολίτη αυτού, με δεδομένη και την επιθυμία των δικών του ανθρώπων να μην δοθεί στη δημοσιότητα αυτή η πληροφορία.

Γεώργιος Καραισκάκης: Ο "βρωμόστομος" Επαναστάτης

Έτσι μεγαλώσαμε . Έτσι μεγαλουργούσαμε. Τέτοιοι  ηγέτες μας ταιριάζουν και όχι ξενέρωτοι χρυσομανικετάδες  Γ.Ζ..   
Ο λόγος για τον ΜΕΓΑΛΟ μας ήρωα (με όλη την συμασία της λέξης) ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Γράμματα πολλά δεν ήξερε, όπως και οι περισσότεροι πρωταγωνιστές της Επανάστασης. Ηξερε όμως και του άρεσε όσο τίποτε άλλο να βρίζει. Φίλους,συγγενείς και βεβαίως εχθρούς και αντιπάλους. Η αθυροστομία του ήταν ασύγκριτη και παροιμιώδης!
Όντας «γιος της καλογριάς» και καρπός παράνομου έρωτά της με κλέφτη καπετάνιο βίωσε απο παιδί έναν κοινωνικό αποκλεισμό, που συνοψιζόταν στον χαρακτηρισμό "μούλος" που του απέδιδε ο κοινωνικός του περίγηρος.

Η τρόικα έζησε "μεγάλες στιγμές" σε εφορίες και τελωνεία

Δεν έρχονται στην υπηρεσία μας να μας κάνουν έλεγχο? Γ.Ζ.

Μεγάλες στιγμές έζησαν οι ελεγκτές της τρόικας, κατά την επίσκεψη τους στις εφορίες και τα τελωνεία της Ελλάδας… «Η κατάσταση αντί να βελτιώνεται, επιδεινώνεται», είπαν, αφού συνήλθαν από το πρώτο σοκ!
Η διαπίστωση των ελεγκτών «έπεισε» πλέον τους τροϊκανούς ότι η μαύρη τρύπα, όχι μόνο δεν θα καλυφθεί με τίποτα, αλλά θα φτάσει στα τέλη του εξαμήνου τα 4,8 δις ευρώ στην καλύτερη περίπτωση και τα 5,8 δις ευρώ στην χειρότερη.
Αυτά που τους έκαναν να τραβούν τα μαλλιά τους είναι ότι:

Στο πανεπιστήμιο με… εκκαθαριστικό εφορίας


Εδώ ο κόσμος χάνεται και η Αννο.... . 
Πρόεδρε σταμάτα τις βόλτες και δες τι γίνεται. Μάζεψε τους. Άλλαξε τους. Κάνε κάτι . Τη μια μας λέει να κάνουμε επίσημη γλώσσα τα Αγγλικά , την άλλη επινοεί νέους τρόπους εισαγωγής στα Πανεπιστήμια. Δεν είναι ανίκανη. Είναι επικίνδυνη!G.Z!!!

Η φορολογική δήλωση γίνεται… βάση εισαγωγής στο πανεπιστήμιο. Ρωγμή στο αδιάβλητο των πανελλαδικών εξετάσεων δημιουργεί νομοσχέδιο-σκούπα του υπουργείου Παιδείας, το οποίο καταργεί πλήρως τις μετεγγραφές και παραχωρεί το 20% των θέσεων εισακτέων σε ομάδες με κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια.