Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Έλληνας υπουργός τα βρόντηξε και εκτρέφει σαλιγκάρια!

Έλληνας υπουργός τα βρόντηξε και εκτρέφει σαλιγκάρια!
“Είχα άγιο που δεν εξελέγην βουλευτής...
και εγκατέλειψα την πολιτική” λέει ο πρώην υφυπουργός της ΝΔ Θ. Κασσίμης ο οποίος εγκατέλειψε τα έδρανα και... εκτρέφει σαλιγκάρια.
Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών βρήκε την ησυχία του καλλιεργώντας “χρυσά” σαλιγκάρια σε μία έκταση 8,5 στρεμμάτων στην ορεινή Αρκαδία.

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας ολοκληρώνονται σήμερα στο Μεσολόγγι οι εκδηλώσεις του εορτασμού της Επετείου της Εξόδου.

Πομπή εν μέσω αντιδράσεων, πανηγυρικός με αιχμές…
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας ολοκληρώνονται σήμερα στο Μεσολόγγι οι εκδηλώσεις του εορτσμού της Επετείου της Εξόδου.

Παράλληλα τα όσα διαδραματίστηκαν χθες το απόγευμα στο Μεσολόγγι κατά τη διάρκεια της πομπής προς τον Κήπο των Ηρώων, αλλά και στην εκφώνηση του πανηγυρικού από το Δήμαρχο της πόλης δεν πέρασαν απαρατήρητα από κανένα.

Curriculum Vitae of George Papaconstantinou

Curriculum Vitae of George Papaconstantinou
George Papaconstantinou was born in Athens in 1961. He is an economist, holding a B.Sc. from the London School of Economics, an M.A. from the New York University, and a PhD in economics from London School of Economics. He worked for ten years (1988-1998) as a senior economist at the Organization for Economic Co-operation and Development (OECD) in Paris.
In 1998 he was appointed advisor to former Prime Minister Costas Simitis on Information Society issues. Two years later he was appointed Special Secretary for the Information Society at the Ministry of Economy and Finance (2000-2002).

Ψαλίδι σε επιδόματα, φοροαπαλλαγές


 Υπάρχει κάποιο σχέδιο? Να γκρεμίσουν ότι με δεκαετιών αγώνες χτίστηκε?

Με επτά «καυτά» μέτρα, που προβλέπουν ψαλίδισμα κοινωνικών επιδομάτων και φοροαπαλλαγών, περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, επιχορηγήσεις και παροχές, καταργήσεις και συγχωνεύσεις δημοσίων φορέων και οργανισμών και αυξήσεις στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ, η κυβέρνηση στοχεύει στην εξοικονόμηση ενός σημαντικού κομματιού από την πίτα των 26 δισ. ευρώ μέχρι το 2015.

Επιλογή διευθυντών με εξετάσεις Αλλαγές στο σύστημα προαγωγών στο Δημόσιο σχεδιάζει η κυβέρνηση

Χιλιάδες προϊστάμενοι τμημάτων θα περάσουν από εξετάσεις, σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις
 Τη σύνδεση του νέου μισθολογίου με το νέο σύστημα προαγωγών στο Δημόσιο προανήγγειλε με δήλωση του στο «Βήμα» ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος επισημαίνει ότι η αντικειμενική αξιολόγηση θα γίνει η βάση του νέου μισθολογίου.

Απόστολος Καλαμάνης«Δεν αντέχουμε νεκρό στην Κερατέα ή στους Αγίους Αναργύρους»

Τελευταίος στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ πήρε το λόγο ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Καλαμάνης. Ανάμεσα στα άλλα, είπε: “Τιμώ αυτούς που έχουν αναλάβει κράτος και οικονομία (Ραγκούσης και Παπακωνσταντίνου). Εκεί έχουν σημειωθεί τα σοβαρότερα λάθη”.

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ...

Από το: newpost
Έφυγε από τη ζωή ο δημοφιλής τραγουδιστής, Νίκος Παπάζογλου μετά από μία άνιση μάχη με την επάρατο νόσο.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πάλευε πολλά χρόνια να νικήσει τον ...
καρκίνο αλλά σήμερα το πρωί και σε ηλικία 63 χρόνων παρέδωσε τα όπλα και ταξίδεψε για την πόλη των Αγγέλων.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ : ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡ ΑΝΤΩΝΗ

Ρεπορτάζ : Άρης Ραβανός
(από το Βήμα της Κυριακής)
Με ψηλά την αντιμνημονιακή σημαία- όπως και ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς, με τον οποίο είναι φίλοι από παιδιά- και λάβρος κατά της πολιτικής της κυβέρνησης του ΠαΣοΚ εμφανίζεται πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα ο καθηγητής κ. Ν. Κοτζιάς, άλλοτε...

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Τέσσερις κατάδικοι θανατώθηκαν δι' απαγχονισμού δημόσια το Σάββατο στο νότιο Ιράν, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Mehr.Οι τέσσερις θανατοποινίτες -- που είχαν καταδικαστεί για φόνο, απαγωγή κι ένοπλη ληστεία --, απαγχονίστηκαν στην πόλη Σιράζ μετά την επικύρωση των ποινών τους από...

"ΓΟΛΓΟΘΑΣ" 40 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ρεπορτάζ Π. Κ. Παπαδιόχος
(από την Καθημερινή της Κυριακής)
Στον πλέον δύσβατο δρόμο στην έως τώρα θητεία της εισέρχεται για τις επόμενες 40 ημέρες, μέχρι και την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου, η κυβέρνηση, που δέχεται ισχυρές πιέσεις από το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό της χώρας. Στο «εξωτερικό μέτωπο» τα...
σύννεφα πυκνώνουν με γεωμετρική πρόοδο. Η τρόικα απειλεί με αναστολή καταβολής μιας από τις επόμενες δόσεις του δανείου των 110 δισ. ευρώ, λόγω πλημμελούς εφαρμογής των όρων του Μνημονίου.

ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ

 Η ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον έφθασε σήμερα στο Τόκιο, για ολιγόωρη επίσκεψη που σκοπό έχει να επιβεβαιώσει τη στήριξη των ΗΠΑ στην Ιαπωνία, η οποία πλήττεται από μία σειρά φυσικών και επακόλουθων καταστροφών.Η Κλίντον, που μόλις συμμετείχε σε σύσκεψη των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ στο Βερολίνο, θα έχει συνομιλίες...

Σκανδαλίδης: Δεν θέλουμε αναδιάρθρωση του χρέους



Την ανάγκη να αξιοποιηθούν και να στρατευτούν όλες ανεξαιρέτως οι ικανές δυνάμεις του κόμματος, της πολιτικής και της κοινωνίας, προτάσσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News» επισημαίνει πως το δίλλημα πλέον είναι εθνική συνεννόησης ή εκλογές.

Σημίτης: Αναδιάρθρωση του χρέους

Σε πλήρη αντίθεση με τον Γιώργο Παπανδρέου έρχεται ο Κώστας Σημίτης που σε συνέντευξή του τάσσεται υπέρ της αναδιάρθρωσης του χρέους το συντομότερο! Επίσης υποστηρίζει πως οι καταθέσεις των πολιτών δεν θα κινδυνεύσουν και οι Έλληνες δεν θα πρέπει να ζήσουν για 20 χρόνια σε κατάσταση συνεχών λιτότητας λόγω των υψηλών επιτοκίων.

FINANCIAL TIMES: ΛΑΤΙΝ... ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Γερμανία εξετάζει σενάρια «φιλικής προς την αγορά» αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, για την περίπτωση που η Ελλάδα αποτύχει να πιάσει τους στόχους του Μνημονίου, σύμφωνα με τους Financial Times. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι το Βερολίνο προκρίνει την ανταλλαγή ελληνικού χρέους σε τρέχουσες τιμές, έναντι τίτλων εγγυημένων από την...