Τρίτη 3 Μαΐου 2011

"Η χειρότερη χώρα για να μεγαλώσουν παιδιά το Αφγανιστάν"

Το Αφγανιστάν είναι η χειρότερη περιοχή του κόσμου για τις μητέρες, σύμφωνα με μια έρευνα για τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν γυναίκες και παιδιά σε διάφορες χώρες η οποία δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και φέρνει τη Νορβηγία στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Ο «αμισθί φίλος» του Γιώργου Αθεμπίγιο, έδιωξε το Κατάρ από το Ελληνικ

Αφήστε γαμοτοκερατό μου τον Παμπούκη να κάνει μια επένδυση !!!

Ο «αμισθί φίλος» του Γιώργου Αθεμπίγιο, έδιωξε το Κατάρ από το Ελληνικό
Το Κατάρ απέσυρε οριστικά το ενδιαφέρον του για την τουριστική και εμπορική αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

"Εφυγε" ο Θανάσης Βέγγος


Απεβίωσε το πρωί της Τρίτης στις 07.10 το πρωί, σε ηλικία 84 ετών, ο Θανάσης Βέγγος, ο αγαπημένος Έλληνας κωμικός ηθοποιός. Ο Θανάσης Βέγγος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός", όπου και νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες.


Έφυγε από τη ζωή αθόρυβα και διακριτικά, όπως ακριβώς έζησε, καθώς σε όλη του τη ζωή απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις και τις κάμερες.

Πανικός για τους ελεγκτές της Τρόικας στην κυβέρνηση!

Κρίσιμο τεστ το Μάιο για την ελληνική οικονομία
Έχασαν τη μπάλα, τους έρχονται και Τρόικα - Eurostat
Απειλεί για την 5η δόση η Τρόικα!
Χωρίς να έχουν ακόμα κοπάσει οι αντιδράσεις και αναταράξεις από την ομοβροντία για τα περίπου 70 νέα μέτρα καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, τα οποία εξήγγειλε η κυβέρνηση, και μέσα σε ένα ιδιαίτερα βαρύ ενδοκυβερνητικό κλίμα, αρχίζουν να καταφτάνουν από σήμερα στην Αθήνα κλιμάκια στελεχών της Τρόικα αλλά και του ΟΟΣΑ.

Τρομακτικό ατύχημα στην Αυστραλία

Ένα τρομακτικό ατύχημα έγινε στον αγώνα ταχύτητας V8 supercars στην Αυστραλία. Κατά την εκκίνηση, ένα Holden Commodore ακινητοποιήθηκε με αποτέλεσμα να πέσει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ένας άλλος αγωνιζόμενος, με αποτέλεσμα να καταστραφεί το ντεπόζιτο και να προκληθεί έκρηξη στο αυτοκίνητο.
Ευτυχώς ο οδηγός του Commodore γλίτωσε τα χειρότερα, με μόνο ελαφρά τραύματα στα χέρια…

Σώοι οι δύο χειριστές : Συντριβή φλεγόμενου Απάτσι στα Μέγαρα

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή οι δύο πιλότοι ενός ολοκαίνουριου επιθετικού ελικοπτέρου κατάφεραν να προσγειώσουν το Απάτσι και να απομακρυνθούν με ασφάλεια από το φλεγόμενο AH-64D.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά περίπου τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, κατά την διάρκεια προγραμματισμένης νυκτερινής πτήσης ένα από τα Απάτσι που εντάχθηκαν στην αεροπορία στρατού μόλις προσφάτως, υπέστη μηχανική βλάβη ανατολικά της περιοχής των Μεγάρων.