Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Τίτλοι τέλους για τη μεταπολίτευση

Του ΠΑΝΟΥ ΣΩΚΟΥ (Ελευθεροτυπία)
Πολλές φορές στα λόγια έχει έρθει το τέλος της μεταπολίτευσης τα τελευταία 20 χρόνια, όμως -όπως όλα δείχνουν- το Μνημόνιο είναι αυτό που τελικά απειλεί πραγματικά την υπόσταση του πολιτικού σκηνικού της χώρας έτσι όπως το ξέρουμε για περισσότερες από τρεις δεκαετίες.

ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΖΗΤΗΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΔΕΚΟ, επικουρικές, έσοδα πρώτο πιάτο για την τρόικα


Της ΕΛΕΝΗΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΥ
Επί τάπητος μπήκαν οι επεμβάσεις στις Δημόσιες Επιχειρήσεις, το Ασφαλιστικό και η υστέρηση των φορολογικών εσόδων κατά τις χθεσινές συναντήσεις των τεχνικών κλιμακίων της τρόικας με τα στελέχη των υπουργείων Οικονομικών, Απασχόλησης και Υποδομών.

Θέλουν να τη σκοτώσουν επειδή γδύθηκε για το Playboy!

Οι απειλές κατά της ζωής της 25χρονης Τουρκάλας ηθοποιού Sila Sahin είναι πραγματικές και λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη. Η κοπέλα εμφανίστηκε γυμνή σε 13 ολόκληρες σελίδες στο τεύχος Μαΐου της γερμανικής έκδοσης του ανδρικού περιοδικού.

Αρνήθηκε να παντρευτεί με προξενιό και τη σκότωσαν

Στη δικαιοσύνη θα οδηγηθούν τα έξι μέλη μιας πακιστανικής οικογένειας, που κατηγορούνται ότι διέπραξαν ένα "έγκλημα τιμής", δολοφονώντας την 20χρονη κόρη τους διότι αρνήθηκε να παντρευτεί με προξενιό.

Η Σάντια Σέιχ, μία νεαρή Βελγίδα με καταγωγή από το Πακιστάν, στις 22 Οκτωβρίου του 2007 πυροβολήθηκε τρεις φορές από τον 24χρονο αδελφό της Μουντουσάρ, στο πατρικό της σπίτι στο Σαρλερουά, όπου εκλήθη με σκοπό να συμφιλιωθεί με την οικογένεια.