Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

«Όχι' στην πολιτική ισοπέδωση» «Αγανακτισμένος» δηλώνει ο πολιτικός κόσμος από το μπλόκο των πολιτών στη Βουλή


Αθήνα
Την έντονη αντίδραση του πολιτικού κόσμου έχει προκαλέσει ο αποκλεισμός της εισόδου του Κοινοβουλίου επί της οδού Βασ. Σοφίας από ομάδα πολιτών, το βράδυ της Τρίτης, που είχε ως αποτέλεσμα να φυγαδευθούν βουλευτές και υπάλληλοι της Βουλής μέσω του Εθνικού Κήπου.

Άμεση λύση στο ζήτημα της Λιβύης προβλέπει το ΝΑΤΟ



Ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, Anders Fogh Rasmussen, εξέφρασε σήμερα την ευχή ότι θα υπάρξει λύση στο ζήτημα της Λιβύης πολύ πριν λήξει το διάρκειας 90 ημερών ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών για την προστασία του άμαχου πληθυσμού.
«Πιστεύω να υπάρξει σύντομα λύση, ωστόσο θα παραμείνουμε προσηλωμένοι για όσο διάστημα χρειαστεί στην αποστολή μας», δήλωσε ο κ. Rasmussen.

Νέο παραλήρημα εναντίον του Ισλάμ από τον Geert Wilders


Ο ηγέτης της ολλανδικής ακροδεξιάς, Geert Wildeers, ο οποίος διώκεται για υποκίνηση ρατσιστικού μίσους και για διακρίσεις σε βάρος των Μουσουλμάνων, ζήτησε σήμερα από τους δικαστές να τον αθωώσουν, δηλώνοντας ότι αυτό που κάνει, όχι μόνο δε συνιστά παρανομία, αλλά αντιθέτως προστασία της ελευθερίας της χώρας του.

Φυγαδεύτηκαν και τα στελέχη της Τρόικα


Με τη συνδρομή της Αστυνομίας και της Τροχαίας, επιτεύχθηκε τελικά η «άτακτη» φυγή του κλιμακίου της Τρόικα από το Υπουργείο Οικονομικών.

ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ...


Στην τελική λίστα των οργανισμών που θα καταργηθούν μέχρι τον Οκτώβριο, σύμφωνα με το σχέδιο δράσης που θα συζητήσει η Διυπουργική Επιτροπή, θα προστεθούν δεκάδες ακόμα φορείς του Δημοσίου από τους 1.800 που έχουν καταγραφεί μέχρι...
σήμερα από την αντιπροεδρία της κυβέρνησης.

«ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΒΟΣΝΙΑ»


Διχοτόμηση του Κοσσυφοπεδίου μεταξύ της Αλβανίας και της Σερβίας, όπως επίσης και της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης με την προσάρτηση της εκεί σερβικής δημοκρατίας, πρότεινε ο Σέρβος αναπληρωτής πρωθυπουργός Ιβιτσα Ντάτσιτς. «Η υπεράσπιση του Κοσόβου μέσω πολέμου δεν ήταν ...

Γ Καισάριος, Π Γεννηματάς για το χρέος

O Πολιτευτής

Στίχοι : Διονύσης Σαββόπουλος
Μουσική : Διονύσης Σαββόπουλος
Πρώτη εκτέλεση : Διονύσης Σαββόπουλος


Μέσω του Εθνικού Κήπου αποχώρησαν βουλευτές που είχαν εγκλωβιστεί στη Βουλή


Στιγμιότυπο από την έξοδο των βουλευτών και των εργαζομένων από τη ΒουλήΑθήνα
Μέσω του Εθνικού Κήπου, συνοδεία αστυνομικών και πυροσβεστών που κρατούσαν φακούς, διέφυγαν οι βουλευτές, οι οποίοι αποκλείστηκαν εντός του Κοινοβουλίου από ομάδα «αγανακτισμένων» που απέκλεισαν νωρίτερα την είσοδο επί της Βασσιλίσης Σοφίας, φωνάζοντας συνθήματα αποδοκιμασίας του πολιτικού κόσμου.

ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΑΤΟΪΚΩΝ ΕΠΙΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ


Περισσότεροι από 718 πολίτες έχουν σκοτωθεί και άλλοι 4.067 τραυματιστεί -οι 433 σοβαρά- στη διάρκεια των ΝΑΤΟοϊκών αεροπορικών επιδρομών, στο χρονικό διάστημα 19 Μαρτίου-26 Μαΐου, ανακοίνωσε την Τρίτη με συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Λιβύης με...
έδρα την Τρίπολη Μούσα Ιμπραήμ, επικαλούμενος τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου της Υγείας. επιδρομές του ΝΑΤΟ.