Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Συλλαλητήριο στην Ομόνοια το Σάββατο - «Δεν πουλάμε, δεν πουλιόμαστε» το κεντρικό σύνθημα στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων


Για εκποίηση του δημόσιου πλούτου κάνουν λόγο τα συνδικάταΤην ισχυρή αντίθεσή τους με τις ιδιωτικοποιήσεις, τα προωθούμενα νέα μέτρα λιτότητας στο πλαίσιο του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου εκφράζουν οι ομοσπονδίες και τα σωματεία εργαζομένων, σε κοινή συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη με εκπροσώπους ομοσπονδιών των εργαζομένων σε ΔΕΚΟ εν όψει του συλλαλητηρίου στην Ομόνοια το Σάββατο αλλά και της γενικής απεργίας στις 15 Ιουνίου.

Αποχώρησε από την πλαϊνή πόρτα - Υπό πολιορκία στο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης ο Γ.Πεταλωτής, μετά την επίθεση με γιαούρτια


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής
Μια αποδοκιμασία χρειάζεται. Μη φτάσουμε όμως στο άλλο άκρο. Έχουμε δημοκρατία , έχουμε θεσμούς. Εχουμε τρόπους να αποδοκιμάσουμε και πολιτικές και πρόσωπα.  Ο συγκεκριμένος πολιτικός άλλωστε είναι εκλεγμένος και οχι διορισμένος. 
Προσοχή λοιπόν χρειάζεται για την εκδήλωση της όποιας αγανάκτησης Γ.Ζ.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ “ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!”

Τέτοιες δηλώσεις γίνονται και κάνεις εικόνισμα Δρουτσα-Γερουλάνο-Παμπούκη-Παπακωνσταντινου κ.λ.π Γ.Ζ.
Στην Ελλάδα είσαι ό, τι δηλώσεις – όπως έχει πει ο αείμνηστος Τσαρούχης – και έτσι ακόμη και ο άνθρωπος που οδήγησε το καράβι πάνω στα βράχια και πριν την σύγκρουση πήδηξε από αυτό μπορεί ανερυθρίαστα να δηλώνει ακόμη και ότι “με αυτό το πολιτικό σύστημα δεν έχω σχέση”.

(Ntroph!!!) - Μπαίνει κανονικά Φόρος Ακίνητης Περιουσίας - Πολιτική απάτη με τους ημιυπαίθριους!


Τουλάχιστον διακρίνεις μια συνέπεια!!! Κάνουν το αντίθετο από ότι λένε. Σταθερά. 
Μπαίνει κανονικά Φόρος Ακίνητης Περιουσίας - Πολιτική απάτη με τους ημιυπαίθριους!

Διαστάσεις πολιτικής απάτης προσλαμβάνει το θέμα των ημιυπαίθριων χώρων, καθώς μόλις ενάμιση μήνα μετά τις δηλώσεις της υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κας.

Καταρχήν συμφωνία στην ΕΕ για «δεύτερο πακέτο» που θα τρέξει μέχρι το 2014

Εμένα με ρώτησαν?

Αθήνα
Σε συμφωνία επί της αρχής για νέο τριετές πρόγραμμα προσαρμογής για την Ελλάδα με διάρκεια έως τα μέσα του 2014, το οποίο θα περιλαμβάνει και αυξημένο εξωτερικό δανεισμό, κατέληξε η ευρωζώνη, σύμφωνα με πηγή που βρίσκεται κοντά στις διαπραγματεύσεις και επικαλείται το Reuters.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΒΟΜΒΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (Απόδειξη πως το ΠΑΣΟΚ υπάρχει. Είναι ΕΔΩ)

Ενδεχόμενο ανατροπών στο πολιτικό σκηνικό προοιωνίζεται η -υπο κατάρτιση- επιστολή ομάδας βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προς τον Πρωθυπουργό, με την οποία σχεδιάζουν να ζητήσουν σημαντικές αλλαγές στο μεσοπρόθεσμο πλαίσιο ενώ οποίας εκφράζουν επιφυλάξεις σχετικά με τη στάση...
τους στη Βουλή.

Λένε «όχι» σε συνοπτικές διαδικασίες - Επιστολή στον πρωθυπουργό για το Μεσοπρόθεσμο από 16 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


Νέες εσωκομματικές αντιδράσεις καλείται να αντιμετωπίσει ο πρωθυπουργός Γ.ΠαπανδρέουΑθήνα
Επιστολή στον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου, με την οποία ζητούν τη σύγκληση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για να συζητηθεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και να υπάρξει ενημέρωση για τα πεπραγμένα στην οικονομία, έχουν συντάξει βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ!!!!!!! Τι θα γίνει αν παραιτηθεί το κόμμα του Καρατζαφέρη


Τι θα γίνει αν παραιτηθεί το κόμμα του ΚαρατζαφέρηΤι εξηγεί ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Κώστας Χρυσόγονος

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο παραίτησης του βουλευτή επικρατείας του ΛΑΟΣ, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, δήλωσε: «Η παραίτηση βουλευτή Επικρατείας και όλων των αναπληρωματικών του από ψηφοδέλτιο του ιδίου κόμματος οδηγεί, σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο, στην προκήρυξη αναπληρωματικών εκλογών, ενιαία, σε όλη την επικράτεια, με αντικείμενο τη μοναδική αυτή έδρα», τονίζει ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου Κώστας Χρυσόγονος.

Λένε «όχι» σε συνοπτικές διαδικασίες - Επιστολή στον πρωθυπουργό για το Μεσοπρόθεσμο ετοιμάζουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


Νέες εσωκομματικές αντιδράσεις καλείται να αντιμετωπίσει ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου Νέες εσωκομματικές αντιδράσεις καλείται να αντιμετωπίσει ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου

Επιστολή στον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου, με την οποία ζητούν τη σύγκληση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για να συζητηθεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και να υπάρξει ενημέρωση για τα πεπραγμένα στην οικονομία, έχουν συντάξει βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία συλλογής υπογραφών.

Γκρίζα περιοχή ο νέος φορέας για τις ιδιωτικοποιήσεις


Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Πολ ΤόμσενAθήνα
Πρωτοφανές χαρακτηρίζουν σε σημερινό τους δημοσίευμα οι Financial Times το διάστημα των τεσσάρων εβδομάδων που χρειάσθηκε προκειμένου η ελληνική κυβέρνηση να συντάξει το σχέδιο συμφωνίας με την ΕΕ και το ΔΝΤ για τα έκτακτα μέτρα στήριξης του φετινού προϋπολογισμού.

Ελληνική ναυτιλία - Οι Έλληνες ελέγχουν το 8,7% του παγκόσμιου στόλου- Δεν ελέγχουν όμως τους 300 της βουλής!!!!!!


Ο συνδυασμός μειωμένης ζήτησης φορτίων κατά 350 εκατομμύρια τόνους και πλεονάζουσας χωρητικότητας νεότευκτων πλοίων κράτησε τους ναύλους σε χαμηλά επίπεδα και ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες του 2010 / αρχές 2011.

"Η απόλυτη κατάντια του πολιτικού συστήματος" Παίζουν “εκλογές” σε Αθήνα, Πειραιά και Θασσαλονίκη - Και σενάριο για Βουλή με 285 αν φύγει ο ΛΑΟΣ!


Πολιτικό μπάχαλο θα προκληθεί στην περίπτωση που κάνει πράξη την σκέψη του ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης περι παραίτησης όλων των βουλευτών του ΛΑΟΣ καθώς θα οδηγούμασταν μεν σε «τοπικές» εκλογές αλλά αυτές θα λάμβαναν χώρα σε περιφέρειες όπως αυτές της Α’ και Β’ Αθηνών, Πειραιά και Θεσσαλονίκης που στην ουσία περιλαμβάνουν την συντριπτική πλειοψηφία του εκλογικού σώματος!

8% κάτω οι μισθοί στο Δημόσιο και 2% στον ιδιωτικό τομέα - "Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν "


Στον κάλαθο των αχρήστων πετάει η κυβέρνηση την προεκλογική της δέσμευση για «ενιαία προοδευτική κλίμακα», την οποία θέσπισε για τα εισοδήματα του 2010, αλλά την καταργεί -και αναδρομικά- για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1-1-2011 και μετά.