Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Στα χέρια των Κομισαρίων το κράτος


Η συμφωνία με την Κομισιόν και την ευρωζώνη επετεύχθη. Η τρόικα την υπέγραψε. Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και έδωσαν τα χέρια αλληλοασπαζόμενοι.

Δήμος Zωγράφου - ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ποδηλατοδρομία μας θα ξεκινήσει, όπως είναι ήδη γνωστό, από την πλατεία Κύπρου στις 11 το πρωί.
Δεν πρόκειται για αγώνα, είναι μια βόλτα με ποδήλατα που θα την κάνουμε όλοι μαζί, για να διασκεδάσουμε, περνώντας από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας και να μεταφέρουμε το μήνυμα μας για το περιβάλλον!!

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν εξηγήσεις για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα


ΠΑΣΟΚ ζητούν σύγκληση κομματικών και κοινοβουλευτικών οργάνων προκειμένου να συζητηθεί το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Ήδη το κείμενο φέρει τις υπογραφές 16 βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος και θα αποσταλεί στην ηγεσία του Κινήματος και τον Πρωθυπουργό.

Προοίμιο ελληνικού "Αργεντινάσο" - κοινωνική έκρηξη, όπως συνέβη στην Αργεντινή πριν από περίπου 10 χρόνια.


Προοίμιο ελληνικού Αργεντινάσο
O έγκριτος δημοσιογράφος και αναλυτής Πέτρος Παπακωνσταντίνου με ένα εξαιρετικό άρθρο του στον ιστότοπο "Αριστερό Βήμα" αναλύει τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και που μπορεί να οδηγήσουν σε κοινωνική έκρηξη, όπως συνέβη στην Αργεντινή πριν από περίπου 10 χρόνια.

ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΚΤΗΡΙΟ "Ε.COLI"

H Ελλάδα σύντροφοι επηρεάζεται απο το βακτήριο της Τρόικας και τον Κηπουρών !!!!!Γ.Ζ.
Ελάχιστα επηρεάζει τη χώρα μας η απόφαση της Ρωσίας να σταματήσει τις εισαγωγές λαχανικών από χώρες της ΕΕ, ύστερα από τον εντοπισμό του κολοβακτηριδίου «E.coli» σε αγγούρια της Ισπανίας, όπως τόνισε ο πρόεδρος του...

Μαζί με απολύσεις, φόρους και «πωλείται» - Αρχές Ιουλίου αναμένεται η εκταμίευση της πέμπτης δόσης, λέει η τρόικα


Πρόοδο αλλά και ανάγκη ευρύτερων μεταρρυθμίσεων διαπίστωσε η τρόικα κατά τον έλεγχό της (στη φωτ. ο Πόουλ Τόμσεν του ΔΝΤ βγαίνοντας από το υπουργείο Οικονομικών)Πρόοδο αλλά και ανάγκη ευρύτερων μεταρρυθμίσεων διαπίστωσε η τρόικα κατά τον έλεγχό της (στη φωτ. ο Πόουλ Τόμσεν του ΔΝΤ βγαίνοντας από το υπουργείο Οικονομικών)

"Πούλησαν" σε ηλικιωμένο σάτυρο ανήλικες για 40 ευρώ


"Πούλησαν" σε ηλικιωμένο σάτυρο ανήλικες για 40 ευρώ
Είναι δυνατόν? Γ.Ζ

«Πούλησαν» για 40 ευρώ δύο ανήλικα κορίτσια σε έναν ηλικιωμένο σάτυρο. Οι δύο ανήλικες γλίτωσαν από θαύμα από τις αρρωστημένες ορέξεις του 71χρονου, στον οποίο τις παρέδωσαν οι γονείς τους, χάρη στην παρατηρητικότητα κάποιων περαστικών.

Μητροπολίτης χτυπά καμπάνες για τους Αγανακτισμένους



Μητροπολίτης χτυπά καμπάνες για τους ΑγανακτισμένουςΟ Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων με απόφαση του οποίου αύριο θα ηχούν επί μισή ώρα (από τις 12 έως τις 12.30) οι καμπάνες στο Αίγιο υπέρ των Αγανακτισμένων!

Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα - Αφορούσαν Μεσοπρόθεσμο, αποκρατικοποιήσεις και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις


Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα
Εγω αυτόν δεν τον εμπιστευμαι!!!!! Γ.Ζ.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα θετικά οι συζητήσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης με τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΟΙΚ.

Σε νέο «ναυάγιο» οδηγούνται τα έσοδα - «Τρύπα» 2,6 δισ. ευρώ το Μάιο



Σε νέο «ναυάγιο» οδηγούνται τα έσοδα
Στα 2,6 δισ. ευρώ διευρύνθηκε, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η «μαύρη τρύπα» των εσόδων στο πεντάμηνο του έτους, καθώς οι καθαρές εισπράξεις του Δημοσίου, δηλαδή τα έσοδα που απέμειναν στα ταμεία του κράτους μετά την αφαίρεση των επιστραφέντων φόρων, περιορίστηκαν σε 17,92 δισ. ευρώ, από 19,757 δισ. ευρώ που είχαν ανέλθει το αντίστοιχο διάστημα του 2010 (πτώση 9,3%).

ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


Εγω σας λέω ούτε την "μη έγκαιρη" Γ.Ζ

Ένας Αυστριακός χρηματοπιστωτικός εμπειρογνώμονας που στάλθηκε στην Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προκειμένου να μελετήσει το φορολογικό σύστημα της χώρας, δήλωσε σήμερα Παρασκευή πως είναι «ουτοπικό» να πιστεύει κανείς πως η υπερχρεωμένη...

"ΛΙΑΝΑ ΦΕΡΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ"!


Δεν έχει ξαναγίνει. Τώρα στην οδό Πινδάρου στο Κολωνάκι (κλικ) έξω από τα γραφεία του περιοδικού "Νέμεσις" ο ιδιοκτήτης του ακινήτου σήκωσε πλακάτ διαμαρτυρόμενος για τα ενοίκια που του χρωστάει η Λιάνα Κανέλλη! Παράλληλα φωνάζει με τη... ντουντούκα βρίζοντας τη βουλευτή του ΚΚΕ. Απίθανα πράγματα...

OI ΣΟΡΟΙ ΔΕΚΑΔΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ - (Όπου φτωχός και η μοίρα του...)


Οι σοροί 150 Αφρικανών μεταναστών έχουν ανασυρθεί από τη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά των ακτών της Τυνησίας, μετά την τραγωδία με τα πλοία που τους μετέφεραν στην Ευρώπη. «Μέχρι στιγμής, 150 σοροί μεταναστών βρέθηκαν ανοιχτά των...

ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ;


Από το : πολιτική και πολιτικοί
Καμιά παρέμβαση, δήλωση δεν έχει κάνει το Ελληνικό υπ. Εξωτερικών, σχετικά με τις Ελληνο-Τουρκικές σχέσεις και το Αιγαίο, που συζητούνται δημόσια στη γειτονική Τουρκία. Αλλά και η αντιπολίτευση στην Ελλάδα, ασχολούμενη μόνο με το μνημόνιο έχει
εγκαταλείψει τα εθνικά θέματα με αποτέλεσμα ο γνωστός φον Δρούτσας να κυνηγά σκιές, να κάνει ταξιδάκια αλλά να κρατά το στόμα κλειστό σχετικά με τα Ελληνο-τουρκικά όπως παλιότερα έκανε με το έκτυρωμα στο Σχέδιο Ανάν!