Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Στα 550 ευρώ η αγροτική σύνταξη !!! - Για αυτό σε ψήφισε ο Λαός!!!!!!!!!!!!

Είναι παλιά η ανάρτηση..........Γ.Ζ......

Την αύξηση της κατώτατης σύνταξης του ΟΓΑ στα 550 ευρώ για τον αγρότη και τα 950 ευρώ για το ζευγάρι πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, να εξαγγείλει ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου κατά την παρουσίαση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης την Παρασκευή.

Αιχμές Βενιζέλου κατά Παπακωνσταντίνου για την οικονομία


Αιχμές κατά του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου για την κατάσταση στην οικονομία αφήνει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος.

Κατανοώ την αδικία, ο άλλος δρόμος όμως είναι καταστροφικός, λέει ο Γ.Παπανδρέου


Ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνει την ανάγκη συνεννόησης, επειδή -όπως τονίζει- το εθνικό μέτωπο ενισχύει την εθνική προσπάθεια
Δεν υπάρχει κρίση χρέους. Υπάρχει κρίση αξιοπιστίας της πολιτικής και των πολιτικών που οδηγεί  τη χώρα στην καταστροφή Γ.Ζ.

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες αλλαγές για την υλοποίηση του Μεσοπρόθεσμου, δηλώνει ο πρωθυπουργός, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση των νέων μέτρων
.

'ΕΓΓΥΗΣΗ' ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗ ΛΙΒΥΗ


Η Τουρκία προσέφερε μιαν «εγγύηση» στον Λίβυο ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι για να εγκαταλείψει τη χώρα του, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση μέχρι σήμερα, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μέτρα-«φωτιά» 28 δισ. ευρώ φέρνει στη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο



Καμιά άλλη κυβέρνηση δε θα μπορούσε να πάρει  τοσο σκληρά μέτρα.  Γ.Ζ.
Νέους φόρους 3,2 δισ. ευρώ προβλέπει για το 2011 το Μεσοπρόθεσμο, ενώ η συνολική δημοσιονομική προσπάθεια για το διάστημα 2011-2015 ανέρχεται σε 28,3 δισ. ευρώ.

Πιο σκληρά μέτρα δεν έχει ξαναζήσει ο σύγχρονος Έλληνας - Έκτακτη εισφορά σχεδόν σε όλους και χαράτσι παντού



Τρόικα: "Αποτύχατε σε όλα" - Απειλούν με την 5η δόση εάν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο

«Ο κόσμος περνάει δύσκολα χωρίς να έχει ευθύνη» - Η Άννα Νταλάρα κατανοεί την αγωνία των πολιτών


«Ο κόσμος περνάει δύσκολα χωρίς να έχει ευθύνη»
Η υφυπουργός Εργασίας, Άννα Νταλάρα, αν και παραδέχεται πως υπάρχει τεράστιο πολιτικό κόστος στις επιλογές που κάνει η κυβέρνηση, εκτιμά πως η πολιτική που ακολουθείται είναι η μοναδική διέξοδος από τη σημερινή κρίση.

Βαρύ το κλίμα στο Μαξίμου - Μεγάλη πτώση του ΠΑΣΟΚ δείχνει νέα δημοσκόπηση


Βαρύ το κλίμα στο ΜαξίμουΒαρύ χαστούκι στο ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει την Κυριακή η Καθημερινή καθώς όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως η δημοσκόπηση που θα παρουσιάσει θα δείχνει το κυβερνών κόμμα κάτω και από το 20%!

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


Απολύσεις, μειώσεις σε μισθούς με έκτακτες εισφορές και περικοπές επιδομάτων καθώς καικατάργηση δημοσιων οργανισμών προκαλεί στο δημόσιο τομέα το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πρόγραμμα. Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χτες ο...

ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΟΣΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ...


Το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν όσοι παίρνουν υψηλές συντάξεις, όσοι καλύπτονται από ελλειμματικά ταμεία, όσοι παίρνουν επιδόματα αλλά και οι μισθωτοί ιδιωτικού τομέα (που πρέπει να συνεισφέρουν για την καταπολέμηση της ανεργίας). Ερχονται περικοπές...

Όλα τα χαράτσια για τα ακίνητα - Μέτρα-ηλεκτροσόκ και… μέσω της ΔΕΗ!


 Από που αντλεί νομιμοποίηση αυτός ο τύπος? 

Χαράτσι 200 ευρώ και πάνω στα ακίνητα
Φόρους για τα ακίνητα, ακόμα και μέσα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ ετοιμάζεται να βάλει η κυβέρνηση, που συνεχίζει απτόητη την αφαίμαξη των νοικοκυριών με το μεσοπρόθεσμο σχέδιο λιτότητας.

Επιστολή Καντάφι στο Κονγκρέσο



Ο Λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι έγραψε μιαν επιστολή - για το περιεχόμενο της οποίας ενημερώθηκε το Γαλλικό Πρακτορείο - προς το Κογκρέσο των ΗΠΑ...

Με ένα εξώδικο στρέφονται κατά των βουλευτών του νομού Ηρακλείου 1380 (μέχρι στιγμής) πολίτες του Ηρακλείου.


Μέσα από το εξώδικο, το οποίο επέδωσε δικαστικός κλητήρας στους οκτώ βουλευτές του νομού Ηρακλείου, οι πολίτες επιφυλάσσονται να ζητήσουν την ποινική δίωξη των αιρετών για
οποιαδήποτε ζημία διαπιστωθεί σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, τα δικαιώματα των οποίων (καθώς και του ελληνικού κράτους) οι βουλευτές έχουν ορκιστεί να προστατεύουν.

Κυβέρνηση με πρόσωπα ευρείας αποδοχής - Επιμένει για συναίνεση ο Παπανδρέου



Κυβέρνηση με πρόσωπα ευρείας αποδοχής
Εδώ δε μπορεί ναναι κομματικής αποδοχής Γ.Ζ.

Κυβέρνηση με πρόσωπα κοινής αποδοχής ετοιμάζει ο πρωθυπουργός, θέλοντας να δώσει νέα πνοή στην προσπάθεια που καταβάλλει και να αποδείξει ότι εννοεί στην πράξη τη συναίνεση.
Στη χθεσινή τηλεοπτική του δήλωση, ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε «κοινές ομάδες εργασίας και πρόσωπα κοινής αποδοχής σε κρίσιμες θέσεις».

Αύριο το τρίτο πανευρωπαϊκό ραντεβού των Αγανακτισμένων - Με στόχο 1 εκατομμύριο συγκεντρωμένων


Αύριο το τρίτο πανευρωπαϊκό ραντεβού των ΑγανακτισμένωνΤο τρίτο πανευρωπαϊκό ραντεβού τους δίνουν αύριο οι Αγανακτισμένοι, φιλοδοξώντας η συγκέντρωση αυτής της Κυριακής να είναι η μεγαλύτερη και οι συγκεντρωμένοι να αγγίξουν το 1 εκατομμύριο σε όλη την Ελλάδα. Οι Έλληνες πολίτες που αντιδρούν στο Μνημόνιο και την πολιτική της κυβέρνησης , ενώνουν για άλλη μια φορά τις φωνές τους με τους Ευρωπαίους συμπολίτες τους «μακριά από κλίκες, κόμματα και συνδικάτα», όπως λένε

Η γαλλική αστυνομία έδιωξε τους «Αγανακτισμένους» - Είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Βαστίλης


Η γαλλική αστυνομία έδιωξε τους «Αγανακτισμένους»H γαλλική αστυνομία έδιωξε από την πλατεία της Βαστίλης γάλλους «Αγανακτισμένους», οι οποίοι είχαν σκοπό να κατασκηνώσουν εκεί.

«Αντισυνταγματικό το Μεσοπρόθεσμο» - Τι υποστηρίζει ο Π.Παυλόπουλος

«Αντισυνταγματικό το Μεσοπρόθεσμο»
Αφού κυκλοφορεί ελεύθερος.Γ,Ζ... 
Σε πλήρη αντίθεση με τις βασικές διατάξεις του Συντάγματος αλλά και με τον Κανονισμό της Βουλής έρχεται το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, επομένως, η ψήφισή του συνιστά παράνομη πράξη και ως εκ τούτου διώκεται ποινικά.

Απόδειξη της αποτυχίας της ανθρωπότητας - Πάνω από 100 εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο απασχολούνται σε επικίνδυνες δουλειές


Η παιδική εργασία προτιμάται γιατί είναι φθηνή και γιατί τα παιδιά είναι από τη φύση τους πιο υπάκουα από τους ενήλικες και πολύ πιο φοβισμένα για να παραπονεθούν τονίζει ο ερευνητής του ΟΗΕΓενεύη, Ελβετία
Σε επικίνδυνες δουλειές, όπως μεταλλεία, ορυχεία, φάρμες, κατασκευή παπουτσιών ή καλλιέργεια λουλουδιών, όπου απειλείται άμεσα η σωματική και ψυχική υγεία τους απασχολούνται πάνω από 115 εκατομμύρια παιδιά και έφηβοι σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με τα σοκαριστικά στοιχεία της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO).

'Εμεινε μόνος τους σήμερα ο Γκλέτσος στο ΔΣ Στυλίδας, έλειπαν 14 σύμβουλοι



Αρχίζω να τον συμπαθώ Γ.Ζ

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η ενδοπαραταξιακή κόντρα στην ομάδα της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Στυλίδας. Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας η προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα συνεδρίαση του οργάνου καθώς απείχαν 14 σύμβουλοι και το παρόν έδωσαν μόνο 13!!!

Ανακοίνωση του τέως Βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνου για τους Αγανακτισμένους



Μας πήραν στο ψιλό σύντροφε Γ.Ζ

"Λαμβάνω πολλά μηνύματα με το αίτημα να τοποθετηθώ σχετικά με τις πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα, συγκεντρώσεις των ‘Αγανακτισμένων’.