Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΕΩΣ ΚΑΙ 120 ΕΥΡΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ

Ζούμε στην εποχή των τραπεζιτών και των χρηματιστών!! Αυτή είναι η νέα κατοχή Γ.Ζ.

Χαράτσι μέχρι 120 ευρώ τον μήνα σε όσους καθυστερούν 7 μέρες την πληρωμή της δόσης τους επιβάλλουν τράπεζες. Πρόκειται για νέας γενιάς «ψιλά γράμματα», καθώς οι περισσότερες τράπεζες εφηύραν νέους τρόπους για να τσεκουρώνουν τους...

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: "ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΕΡΗ Η ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝ"

Το πρόβλημα σύντροφε Βαγγέλη δεν είναι να γίνει εμφανέστερη η δίκαιη κατανομή των βαρών. αλλά η ουσιαστικά δίκαιη καταλομή κατανομή.. Επικοινωνιακά κόλπα ανήκουν στο παρελθόν.

Γ. Παναγιωτακόπουλος : Προειδοποιούμε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ανήκει σε κανέναν άλλο, εκτός από το λαό.

Η ομιλία του Γ. Παναγιωτακόπουλου
στην Εθνική Σύσκεψη της Αριστερής Πρωτοβουλίας ΠΑΣΟΚ
Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Ακριβώς ένα χρόνο πριν, στον ίδιο χώρο είχαμε περιγράψει αναλυτικά την πορεία που θα έπαιρναν τα πράγματα, με την πολιτική που είχε τότε αποφασίσει να εφαρμόσει η Κυβέρνηση.

ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ



ΔΕ ΘΈΛΟΥΜΕ ΣΥΝΑΊΝΕΣΗ!!!!! Γ.Ζ.

Νέα έκκληση για πολιτική συναίνεση στην Ελλάδα απηύθυνε χθες ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο οποίος ζήτησε από τις ελληνικές πολιτικές δυνάμεις να υποστηρίξουν τις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις. Εξέφρασε, επίσης, την ελπίδα η νέα...

Απο το ΠΑΣΟΚ της κρίσης, στο ΠΑΣΟΚ της Ανατροπής και της Αλλαγής

O Καραμανλής:«Παρέλαβε τη χώρα με 160 δισ. χρέος και την παρέδωσε μετά από τέσσερα χρόνια με 300 δισ»



H Δεξιά δεν αλλάζει.. . Φταίει όμως το χρονοντούλαπο που είχε πίσω πόρτα. Γ.Ζ.
Ζητάει τη μείωση των φόρων μόνο για προεκλογικούς λόγους, φέρεται να εκμυστηρεύτηκε ο κ. Σαμαράς στη συνάντησή του με τον Γάλλο πρωθυπουργό Filllon, υποστηρίζει η «Il Sole 24 Ore».

Il Sole 24 Ore: Ο Σαμαράς λέει ψέμματα για να κερδίσει τις εκλογές



«Στην Ελλάδα, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης υπόσχεται μείωση των φόρων, αλλά μετά εκμυστηρεύεται: είναι μόνο προπαγάνδα»: Πρόκειται για άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιταλική εφημερίδα «Il Sole 24 Ore», την Κυριακή. Η ιταλική εφημερίδα ισχυρίζεται ότι το αίτημα της μείωσης των φόρων είναι απλώς φληνάφημα του κ. Σαμαρά για να αναλάβει την εξουσία.

Λ. Κατσέλη: Το έργο θα συνεχισθεί

Ακατανόητη αλλαγή....Γ.Ζ.
Το διάδοχό της στο τιμόνι του υπουργείου Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη καλωσόρισε η απερχόμενη υπουργός Λούκα Κατσέλη, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής.

Γαλλία-Γερμανία: Συμφωνία για νέο πακέτο με Πρωτοβουλία Βιέννης



Συμφωνία για το δεύτερο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας, το οποίο θα περιλαμβάνει την εθελοντική συμμετοχή των ιδιωτών επενδυτών στα πρότυπα της Πρωτοβουλίας της Βιέννης, έχουν κλείσει Γαλλία και Γερμανία, όπως φάνηκε από τη συνάντηση του Nicolas Sarkozy με την Angela Merkel.

Ριζική αλλαγή του φορολογικού, προανήγγειλε ο Ε.Βενιζέλος


Το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Προσαρμογής θα ψηφιστεί με τις βελτιώσεις που έχουν ήδη γίνει, δήλωσε ο νέος υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Βασιλεύει η διαφθορά στην «κομμουνιστική» Κίνα - Έβγαλαν στο εξωτερικό δισ. δολάρια, ενώ ο λαός πεινάει


Βασιλεύει η διαφθορά στην «κομμουνιστική» Κίνα
Διεφθαρμένοι κρατικοί αξιωματούχοι της Κίνας έβγαλαν λαθραία από την χώρα περί τα 800 δισ. γουάν ήτοι 123,6 δισ. δολάρια κατά τα τελευταία 15 χρόνια, σύμφωνα με στοιχεία που κοινοποίησε η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας.

Την υποστήριξή τους στον ελληνικό λαό εξέφρασαν ομογενείς - Αγανακτισμένοι και στη Νέα Υόρκη

Την υποστήριξή τους στον ελληνικό λαό εξέφρασαν ομογενείς
Συγκέντρωση μπροστά στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη

Χωρίς κανένα επεισόδιο και ειρηνικά διαλύθηκαν οι συγκεντρωθέντες μπροστά από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΗΤΑ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

 Άρχισαν τα δύσκολα....Γ.Ζ.

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργο Παπακωνσταντίνου ζητεί η ΓΕΝΟΠ, εν όψει των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει κατά της αποκρατικοποίησης τηςβΔΕΗ. Η ΓΕΝΟΠ αφήνει να εννοηθεί ότι από το αποτέλεσμα των συναντήσεων θα εξαρτηθεί η πορεία των κινητοποιήσεων.

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ


Ξεκινάμε με το μεσοπρόθεσμο, που πρέπει να ψηφιστεί για να διασφαλίσουμε την 5η δόση, και παράλληλα ξεκινάμε συζήτηση για ριζική αλλαγή και απλοποίηση του φορολογικού συστήματος, δήλωσε ο νέος υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Πρόσθεσε...