Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Μέρκελ: "Αγοράζουμε χρόνο"...



Και το χρόνο μας θα πουλήσουν ετούτοι....

Η καγκελάριος της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ, χαρακτήρισε την απόφαση για το δεύτερο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα μία "σημαντική πολιτική συμφωνία για τη σταθεροποίηση του Ευρώ". Με την απόφαση αυτή "αγοράζουμε πράγματι χρόνο" είπε η Αγκελα Μέρκελ σε χθεσινοβραδινή συνέντευξή της στο πρώτο γερμανικό κανάλι ARD.

"Πολιόρκησαν" τα γραφεία των βουλευτών οι πολύτεκνοι για τις περικοπές επιδομάτων...



Ο τρόμος των πολιτών να μετατραπεί σε τρόμο των πολιτικών  ΓΖ

Πορεία διαμαρτυρίας και "πολιορκία" των γραφείων των βουλευτών της Πιερίας είχαμε σήμερα στο κέντρο της Κατερίνης από το σύλλογο των πολυτέκνων για τα εξοντωτικά μέτρα της κυβέρνησης με...
τις περικοπές των επιδομάτων, άδικα μέτρα που στρέφονται τελικά εναντίον της ελληνικής πολύτεκνης οικογένειας.

Τώρα στη ΝΔ σκέπτονται να ...μην παραστούν στην ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο!

Σωστά !!!! Για να σιγουρευτεί οτι θα περάσει ο Νόμος,  αφού απαιτείται σχετική πλειοψηφία. Δηλαδή αν μείνει μονο το ΠΑΣΟΚ,  αρκούν 120 βουλευτές. Ε που να βρεθούν 40 που θα αποποιηθούν τα προνόμια,  

Η (νέα) παρέμβαση του Ευ. Βενιζέλου‏..



Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα και στον εφαρμοστικό νόμο γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι και βαριά και σε πολλά σημεία τους άδικα.

ME TA ΜΑΤΙΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΛΙΜΑΡΜΑΡΟ


Ο θρύλος τη μουσικής Στίβι Γουόντερ, ο τενόρος Βιτόριο Γκριγκόλο, η τραγουδίστρια Βανέσα Γουίλιαμς, ο τενόρος Μάριος Φραγκούλης, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής ο οποίος έχει γράψει και τον ύμνο της τελετής, θα εμφανιστούν στην τελετή έναρξης...

MEXΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟ... ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ!


Οξεία κριτική στον εφαρμοστικό νόμο, σε ο,τι αφορά τις πολεοδομικές διατάξεις του, άσκησε ο Στέφανος Μάνος. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ επισήμανε ότι με τον περίεργο όρο "πολεοδομική ωρίμανση" το νομοσχέδιο παρακάμπτει κάθε πολεοδομική και περιβαλλοντική έννοια, στο...

«Η Αίγυπτος αρνήθηκε το δάνειο που επρόκειτο να της χορηγηθεί»



Να το πάρουμε εμείς!!! ΓΖ
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επιβεβαίωσε ότι οι Αρχές της Αιγύπτου το έχουν ενημερώσει πως η χώρα δεν θα χρειαστεί να λάβει το δάνειο που έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών.

Περιμένοντας το Μεσοπρόθεσμο - Σχέδια για τον αποκλεισμό της βουλής

Περιμένοντας το Μεσοπρόθεσμο

Τα στρατηγικά σχέδια για τον αποκλεισμό της Βουλής επεξεργάζονται οι «Αγανακτισμένοι» εν όψει των μεγάλων συγκεντρώσεων που αναμένονται την Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της μεγάλης 48ωρης γενικής απεργίας, όταν οι Έλληνες βουλευτές θα ψηφίζουν το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα στήριξης για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

«Δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις εκτός Μνημονίου», ξεκαθαρίζει ο Γ.Προβόπουλος


Ο διοικητής της ΤτΕ, Γιώργος Προβόπουλος
Πόσα παίρνουν το μήνα αυτοί οι τύποι? Γ.Ζ.

Την ανάγκη να υπάρξει ισχυρή επανεκκίνηση της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας αλλά και συναίνεση των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων έτσι ώστε να διαφυλαχθεί ως υπέρτατο εθνικό καθήκον η ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας επισημαίνει σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος.

Να θέσει σε λειτουργία περισσότερες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής ζητά από τη ΓΕΝΟΠ η ΔΕΗ



Δεν ψηφίσαμε δικαστικούς αλλα πολιτικό λαϊκό κόμμα!!! Γ.Ζ.
Νέα πρόσκληση στη ΓΕΝΟΠ να θέσει σε λειτουργία τις μονάδες ηλεκτροπαραγωγής που απαιτούνται προκειμένου να εφαρμοστεί η απόφαση του Δικαστηρίου και να επανέλθουν οι διαθέσιμες μονάδες στα επίπεδα της περασμένης Πέμπτης απηύθυνε το Σάββατο η διοίκηση της ΔΕΗ με επιστολή της προς τη ΓΕΝΟΠ.

Ψυχοπαθής σκοτώνει παπάκια στα Τρίκαλα!

 Κατάλληλος για υπουργός!!! Γ.Ζ.
Έχει ξεσηκώσει όλο τον πληθυσμό των Τρικάλων η πρωτοφανής βαρβαρότητα κάποιου σίγουρα ψυχικά άρρωστου, που ξεσπάει τη δολοφονική του μανία στα… παπάκια που φιλοξενούνται στον Ληθαίο ποταμό!

Ερχονται τα πάνω-κάτω – Αναλυτικά όλες οι αλλαγές Μεσοπρόθεσμη… φόρο-λαίλαπα



 Για άλλους δουλεύετε....  Δε θα νιώσετε τη χαρά να τα εισπράξετε εσείς. ...
Τα πάνω κάτω σε όσα γνώριζαν ως τώρα μισθοσυντήρητοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιοκτήτες ακινήτων, φέρνει το νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2011-2015, που καταθέτει την Δευτέρα στη Βουλή για ψήφιση το υπουργείο Οικονομικών. Η ψήφισή του θεωρείται προϋπόθεση για την παροχή της 5ης δόσης και κάθε μελλοντικής βοήθειας προς τη χώρα μας.

Βόμβες για εργασιακές σχέσεις και ασφαλιστικά δικαιώματα στον εφαρμοστικό νόμο



 Ξεθεμελιώνουν  Αυτοί δεν είναι ΠΑΣΟΚ!! είναι ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΙ  

Νέες ανατροπές στις ήδη απορρυθμισμένες εργασιακές σχέσεις με περαιτέρω ελαστικοποίηση και νέες περικοπές σε συντάξεις και μισθούς προβλέπει ο εφαρμοστικός νόμος.

Στοίχημα ενότητας για το ΠΑΣΟΚ η δύσκολη τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου



Ενότητα στην απόρριψη των μέτρων και των εμπνευστών τους... 

Μετά το εξωτερικό, έρχεται το εσωτερικό. Η κυβέρνηση, μετά τις δύσκολες διαπραγματεύσεις των Βρυξελλών, που ολοκληρώθηκαν με τη συμφωνία για την πέμπτη  και το νέο πακέτο βοήθειας, αυτή την εβδομάδα δίνει την μητέρα των μαχών στο εσωτερικό, εν όψει της ψηφοφορίας για το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο, με στόχο να κάμψει τις αντιδράσεις των βουλευτών της για τα σκληρά μέτρα λιτότητας, αλλά να αντιμετωπίσει την κοινωνική οργή που προκάλεσε η φοροκαταιγίδα.

ΣΥΡΙΖΑ: ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ


«Σκληρή μάχη» για να μην ψηφιστούν το Μεσοπρόθεσμο και ο «εφαρμοστικός νόμος», δεσμεύθηκε να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, που ανακοίνωσε ότι θα τα καταψηφίσει και θα διεκδικήσει τη διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας.Πρόκειται για νομοσχέδια που «θα επιτρέψουν...

Δείπνο του Γιώργου με την Αριάνα Χάφινγκτον


Δείπνο του Γιώργου με την Αριάνα ΧάφινγκτονΛίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα Αριάνα Χάφινγκτον «μαρτύρησε» στο Τwitter ότι συνέφαγε σε εστιατόριο της Κηφισιάς μαζί με τον έλληνα πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΓΙΑΛΟΙ!


 Η παραχώρηση «αιγιαλού και παραλίας» σε ιδιώτες επενδυτές για διάστημα μέχρι και 50 ετών προβλέπεται στον εφαρμοστικό νόμο του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου. Επιπλέον για την αξιοποίηση της δημοσίας περιουσίας στο νόμο υπάρχει ειδικό κεφάλαιο για την..

MΠΕΝΙ: "ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΠΑΡΕΛΑΒΑ"...


 Tο θέμα είναι τι θα παραδώσεις!!!! Πάντως την προτιμούμε καμένη και ελληνική , παρά ανθισμένη και ξεπουλημένη!!Γ.Ζ.
Ο Μπένι έχει αρχίσει με τρόπο μιας και μιλάει καλά Ελληνικά να λέει με άλλα λόγια το κλασικό "καμμένη γη παρέλαβα".

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ..........ΠΟΙΟΎ?

Είχαμε καταλάβει ότι το "ΜΑΖΙ" πάει στο ΛΑΟ και όχι στους ΜΕΡΚΕΛ, ΣΑΡΚΟΖΙ, ΟΜΠΑΜΑ, ΔΝΤ, τραπεζίτες, χρηματιστές κ.λ.π. Σε ότι δηλαδή εκφράζει το κεφάλαιο και την απειλή για τη χώρα μας

Giorgos Papandreou: Πάρτε το ΠΑΣΟΚ στα χέρια σας

 Να κάνουμε οτι είπε ο Προεδρος. Να αυτοοργανωθούμε  και να ανατρέψουμε τους ιδίους και την πολιτική τους. Γ.Ζ. 

«Ξεκινάμε με την αυτοοργάνωση των μελών και φίλων μας. Καλώ όλα τα μέλη και τους φίλους μας, να πάρουν την πρωτοβουλία, να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους. Σύντροφοι, αυτοοργανωθείτε.

Αναδίπλωση της κυβέρνησης για την επιστροφή του φορο-μπόνους των αποδείξεων

Μακάρι να το έκανε από ντροπή!!! Γ.Ζ.
«Πήρε πίσω» ουσιαστικά ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος -αποδίδοντας την μάλιστα σε «νομοτεχνική παρεξήγηση»- την πρωτοφανή διάταξη του εφαρμοστικού νόμου βάσει της οποίας οι φορολογούμενοι καλούνταν να επιστρέψουν επιστροφή φόρου που κέρδισαν μέσω της συλλογής αποδείξεων, αν το ποσό ξεπερνούσε τα 300 ευρώ.

Ολόκληρος ο εφαρμοστικός νόμος με την εξειδίκευση των μέτρων-σοκ

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος ΒενιζέλοςΘα πρέπει σοβαρά να εξεταστεί το ενδεχόμενο να υπάρχει ουσιαστική απειλή για εξαφάνιση της χώρας. Δε δικαιολογείται διαφορετικά αυτό που συμβαίνει. Γ.Ζ.