Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Καλλίρης: Κίνδυνος για κατάσχεση της περιουσίας μας

Στη δίνη του κυκλώνα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο δήμαρχος Ζωγράφου Κώστας Καλλίρης, εξαιτίας του παράνομου-μη εγκεκριμένου δανείου που πήρε η προηγούμενη διοίκηση Καζάκου από την αυστριακή KommunalΚredit Bank, χωρίς μάλιστα να περάσει από τον προσυμβατικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από την έκρηξη σε βάση στο Ζύγι της Κύπρου

Λάρνακα, Κύπρος

Αδιευκρίνιστος είναι ο αριθμός των νεκρών από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί της Δευτέρας στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή Ζύγι μεταξύ Λεμεσού και Λάρνακας στην Κύπρο.

«Έτοιμη να συνδράμει η Ελλάδα» - Απολύτως ασφαλείς όσοι υπηρετούν στην Κύπρο, δήλωσε ο Πάνος Μπεγλίτης

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π.ΜπεγλίτηςΑθήνα
Η Ελλάδα είναι σε ετοιμότητα να συνδράμει την Κύπρο σε ό,τι χρειαστεί, δήλωσε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης, μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στη ναυτική βάση στο Ζύγι. Παράλληλα, ο κ. Μπεγλίτης διαβεβαίωσε πως είναι απολύτως ασφαλή όλα τα στελέχη των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων υπηρετούν στην Κύπρο.

Τραγωδία στην Κύπρο - Νεκροί και δεκάδες τραυματίες από την έκρηξη στη ναυτική βάση στο Ζύγι της Κύπρου, σε εξέλιξη η φωτιά

Μαύρος καπνός συνεχίζει να αναδύεται από τον παρακείμενο στη βάση σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του ΒασιλικούΤουλάχιστον 12 είναι οι νεκροί και 59 οι τραυματίες από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί της Δευτέρας στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή Ζύγι μεταξύ Λεμεσού και Λάρνακας στην Κύπρο.

Ολοκληρώθηκε η πανελλαδική συνέλευση των «Αγανακτισμένων»

Με μία συναυλία, ολοκληρώθηκε η πανελλαδική συνέλευση των «Αγανακτισμένων», στην πλατεία Συντάγματος, με εκπροσώπους του κινήματος από όλη την Ελλάδα να πραγματοποιούν απολογισμό των μέχρι στιγμής ενεργειών τους, σχεδιάζοντας παράλληλα τις επόμενες κινητοποιήσεις τους.

Χυδαίο παραλήρημα κατά των διαδηλωτών

Παραλήρημα μίσους κατά των διαδηλωτών της πλατείας Συντάγματος αποτελεί η επιστολή του αντιπρόεδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής Δ. Ντούμα, στους οποίους αναφέρεται με βαρείς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς.