Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Παπανδρέου: «Πιθανή η είσπραξη φόρων από ιδιώτες»

Στο προσκήνιο μετ΄επιτάσεως η επιλεκτική χρεοκοπία!
Ότι θα κινητοποιήσει ιδιωτικές εταιρείες, προκειμένου να ελέγξει τη μη καταβολή φόρων και τη φοροδιαφυγή στην Ελλάδα, προαναγγέλει ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, σε συνέντευξή του στην Financial Times Deutschland.

Ήξερε για την επιλεκτική χρεοκοπία και δεν έλεγε τίποτε!



“Ίσως δεν μπορείτε να αποφύγετε την επιλεκτική χρεοκοπία…”
Μια ημερομηνία – κλειδί έρχεται να εκθέσει για άλλη μια φορά στα μάτια της κοινής γνώμης, αλλά και των συναδέλφων του, τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Εκτελέστηκε και μετά κρεμάστηκε ο δολοφόνος του Αχμάντ Ουαλί Καρζάι

Το νόμο χέρια τους πήραν οι άνδρες της ασφάλειας του Αχμάντ Ουαλί Καρζάι, που δολοφονήθηκε από σωματοφύλακά του την Τρίτη.

Πρώτα οι πιστωτές, μετά τα κοινωνικά επιδόματα, σε περίπτωση αδιεξόδου στις ΗΠΑ


Ουάσινγκτον
Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν καταφέρουν να επιτύχουν συμφωνία για την αύξηση του ορίου χρέους έως τις 2 Αυγούστου, η Ουάσινγκτον θα πληρώσει πρώτα τους πιστωτές της και θα παύσει

Ζητούν τιμωρία των ενόχων - Νέα, ειρηνική, διαδήλωση έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία


Λευκωσία, Κύπρος
Ειρηνική διαδήλωση έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία πραγματοποιούν εκατοντάδες πολίτες, οι οποίοι διαμαρτύρονται για δεύτερη νύχτα για την τραγωδία στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», στο Μαρί.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

Μιλώντας στον ξένο Τύπο από την Τρίπολη ο λίβυος γενικός εισαγγελέας, Μοχάμεντ Ζέκρι Μαχτζούμπι, δήλωσε ότι κατέθεσε μήνυση στα λιβυκά δικαστήρια εναντίον του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, Αντερς Φο Ράσμουσεν για "εγκλήματα πολέμου", καθώς περισσότεροι από...

Υπουργικό Συμβούλιο την Πέμπτη εν αναμονή των αποφάσεων για τη Σύνοδο Κορυφής

Ένα ακόμα Υπουργικό Συμβούλιο πραγματοποιείται το πρωί της Πέμπτης σε συνέχεια των επαφών που είχε ο πρωθυπουργός με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης το απόγευμα της Τετάρτης.

"ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" , ΛΕΕΙ Ο ΒΕΛΓΟΣ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Την στήριξη του προς την χώρα μας εξέφρασε ο υπουργός οικονομικών Ντιντιέ Ρέιντερς σε συνέντευξη του στη γαλλόφωνη εφημερίδα “Le Soir” με τίτλο “Δεν θα εγκαταλείψουμε την Ελλάδα”. Όπως αναφέρει ο υπουργός για το ενδεχόμενο της...

ΣΤΟ 161% ΤΟΥ ΑΕΠ ΘΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 2012

 και γιατί τότε να ξεπουληθούμε? 
Το ελληνικό κρατικό χρέος θα σκαρφαλώσρι στο 161% του ΑΕΠ το 2012 και θα υποχωρήσει στη συνέχεια, μόνο εφόσον η Ελλάδα προωθήσει αποτελεσματικά το πρόγραμμα δημοσιονομικής πρσαρμογής, σύμφωνα με όσα προβλέπει η...

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΑ Η ΙΣΠΑΝΙΑ

Οι χώρες της ευρωζώνης πρέπει να αναλάβουν γρήγορα δράση για την επίλυση της κρίσης χρέους της Ελλάδας ώστε να προλάβουν μία μετάδοση σε άλλες χώρες της, δήλωσε η υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας, Ελένα Σαλγάδο σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Suddeutsche Zeitung. Η ισπανίδα υπουργός Οικονομικών εκτιμά ότι οι χώρες της ευρωζώνης θα πράξουν ό,τι χρειάζεται για..