Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ-ΒΟΥΛΕΥΤΗ


Η θέσπιση ασυμβίβαστου του αξιώματος του υπουργού με την ιδιότητα του βουλευτή είναι μια από τις σημαντικές τομές που περιέχει η πρόταση της ΝΔ για την συνταγματική αναθεώρηση και αποσκοπούν στην ενίσχυση τηw διαφάνειας, τη λειτουργία του...

Χτυπήματα ακριβείας - Αεροπορικές επιδρομές του ΝΑΤΟ στη Λιβύη με στόχο τα δορυφορικά «πιάτα» του Καντάφι

Οι εικόνες του συνταγματάρχη Καντάφι κοσμούν το κατάστημα ενός Λίβυου στην πρωτεύουσα της χώρας 
Αεροπορικά χτυπήματα ακριβείας πραγματοποίησαν οι ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις στη Λιβύη με στόχο πομπούς αναμετάδοσης των Μέσων Ενημέρωσης του Καντάφι.

ΕΠΙΑΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ 'ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ'


Ο αρχηγός της «εταιρείας δολοφόνων», Χρήστος Παπαδόπουλος, που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη τη δεκαετία του ΄80 για τις δολοφονίες πλούσιων ηλικιωμένων και την απόσπαση των περιουσιών τους συνελήφθη χθες στο Μενίδι με την κατηγορία ότι οργάνωσε την αρπαγή 57χρονης γυναίκας. Πρόκειται για τη χήρα γνωστού, εύπορου...

«Ναυάγιο» στη συνάντηση με τον υπουργό - Συνεχίζουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις οι ιδιοκτήτες ταξί


Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος στο υπουργείο ΜεταφορώνΑποφασισμένοι να συνεχίσουν την απεργία και τις κινητοποιήσεις τους δήλωσαν οι ιδιοκτήτες ταξί μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Γιάννη Ραγκούση, καθώς, όπως λένε, δεν ικανοποιήθηκαν βασικά τους αιτήματα με πρώτο από όλα την έκδοση των νέων αδειών με πληθυσμιακά κριτήρια.

Χωρίς εντάσεις - Απομακρύνθηκαν οι σκηνές από την πλατεία Συντάγματος


Επιχείρηση απομάκρυνσης των σκηνών από την πλατεία Συντάγματος έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου από συνεργεία του Δήμου Αθηναίων με τη συνδρομή της αστυνομίας.

Κογκρέσο στα όρια νευρικής κρίσης- Απορρίφθηκε από την Γερουσία το σχέδιο των Ρεπουμπλικανών για την κρίση χρέους


H έκφραση στο πρόσωπο του ηγέτη των Δημοκρατικών είναι χαρακτηριστικήΑπό αδιέξοδο σε αδιέξοδο κινείται η αμερικανική πολιτική ζωή στο θέμα του χρέους, αφού η μεν Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε το νομοσχέδιο των Ρεπουμπλικανών, ωστόσο, η ελεγχόμενη από τους Δημοκρατικούς Γερουσία το απέρριψε.

Θα τον οδηγούσαν για ανάκριση - Λίβυοι αντικαθεστωτικοί ευθύνονται για τη δολοφονία του «στρατηγού» των εξεγερμένων


O Γιούνες ήταν υπουργός του Καντάφι πριν αυτομολήσει στην άλλη πλευράΕξ ιδίων τάξεων ήταν τελικά οι σφαίρες που σκότωσαν τον Άμπντελ Φατά Γιουνές, «στρατηγό» των Λίβυων εξεγερμένων, όπως επιβεβαιώσε το λιβυκό Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο.