Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΝΕΚΡΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ


Ο Χαμίς Καντάφι, γιος του Μουαμάρ Καντάφι, φέρεται ότι είναι μεταξύ των 32 ατόμων που σκοτώθηκαν στη διάρκεια αεροπορικού βομβαρδισμού του ΝΑΤΟ στην πόλη Ζλίτεν της δυτικής Λιβύης, σύμφωνα με εκπρόσωπο των αντικαθεστωτικών. «Στη διάρκεια της νύχτας, αεροσκάφος του ΝΑΤΟ έπληξε το κέντρο διοίκησης των δυνάμεων του Χαμίς Καντάφι.

Έλυσαν χειρόφρενο - Αναστολή των κινητοποιήσεων μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες ταξί


Την αναστολή των κινητοποιήσεων μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες ταξί μετά τη μαραθώνια γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων.

Στο σπίτι πριν από τις 8.30 το βράδυ - Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Σικάγο για τα παιδιά ώς 12 ετών λόγω συμμοριών ανηλίκων



Τι ωφελείται ο λαός που η χώρα του είναι υπερδύναμη? 

Στην πόλη του Αλ Καπόνε τα παιδιά ως 12 ετών πρέπει να έχουν επιστρέψει στο σπίτι το πολύ ως τις 8.30 το βράδυ. Η απαγόρευση κυκλοφορίας όμως στους 12χρονους δεν επιβλήθηκε από τον νέο δήμαρχο του Σικάγο Ραμ Εμάνουελ για τη δική τους προστασία αλλά για την ασφάλεια των υπολοίπων.

Η τελευταία φωτογραφία λίγο πριν από την τραγωδία - Οι ύστατες ευτυχισμένες στιγμές των νεαρών Νορβηγών


Κάπου κοντά στον αρκτικό κύκλο, ένας νεαρός προσφέρει καταφύγιο σε έναν άγνωστο άνδρα γιατί χάλασε το μηχανοκίνητο έλκηθρό του. Οι δυο τους περνάνε το βράδυ πίνοντας και κουβεντιάζοντας χαλαρά κι έπειτα πέφτουν για ύπνο.

Λιθουανία: Με άρμα ισοπεδώνει ο δήμαρχος παράνομα παρκαρισμένα οχήματα


Ο δήμαρχος του Βίλνιους στη Λιθουανία, είχε ζητήσει πολλές φορές από τους δημότες να μην παρκάρουν παράνομα τα οχήματά τους
στον ποδηλατόδρομο. Κι επειδή δεν έβαλαν μυαλό, ο δήμαρχος βγήκε στο δρόμο με άρμα μάχης, ισοπέδωσε μια λιμουζίνα και έδειξε έτσι τι θα πάθουν όσοι συνεχίσουν να παρανομούν.

Μετανάστες: Πέθαιναν και τους πέταγαν στη θάλασσα



H αξία της ζωής ανάλογη με την οικονομική κατάσταση
Ένα σκάφος περίπου είκοσι μέτρων που είχε ξεκινήσει από τη Λιβύη και μετέφερε περισσότερους από 300 μετανάστες διασώθηκε χθες από την ιταλική ακτοφυλακή, την ώρα που έπλεε ακυβέρνητο στα ανοιχτά της Λαμπεντούζα αναφέρουν οι αρχές. Για πάνω από 100 νεκρούς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μιλούν οι μετανάστες.

Θύματα αφυδάτωσης και ασιτίας - Για 100 νεκρούς μιλούν μετανάστες που διασώθηκαν στη Λαμπεντούζα


Χιλιάδες μετανάστες φτάνουν κάθε χρόνο από την Αφρική ση ΛαμπεντούζαΈνα σκάφος περίπου είκοσι μέτρων που είχε ξεκινήσει από την Λιβύη και μετέφερε περισσότερους από 300 μετανάστες διασώθηκε την Πέμπτη από την ιταλική ακτοφυλακή, την ώρα που έπλεε ακυβέρνητο στα ανοιχτά της Λαμπεντούζα, αναφέρουν οι Αρχές. Για πάνω από 100 νεκρούς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μιλούν οι μετανάστες.

Νευρικότητα και ανασφάλεια - Σε ελεύθερη πτώση οι αγορές, με την κρίση να απειλεί τον πυρήνα της Ευρωζώνης


Νέα Υόρκη
Σε συνεχή υποχώρηση οι δείκτες σε ΗΠΑ και ΕυρώπηΜεγάλη πτώση κατέγραψαν την Πέμπτη οι μετοχές στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ με τους επενδυτές να είναι εξαιρετικά ανήσυχοι για την επέκταση της κρίσης χρέους στον πυρήνα της Ευρωζώνης. Βουτιά 13% σε μία εβδομάδα στο Μιλάνο, άλλη μία ημέρα μεγάλης πτώσης στις ευρωπαϊκές αγορές, άτακτη υποχώρηση των επενδυτών και στην Νέα Υόρκη.

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ "ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ" ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ!


Οι φιλέυσπλαχνοι Χιώτες κάθε φορά που δίνουν το υστέρημά τους στην νεαρή κυρία ζητιάνα της οδού Απλωταριάς για να αγοράσει βαφές για τα μαλλιά της, χρόνο για το... καρτοκινητό, τσιγάρα και λοιπά, οδηγούν αυτό το απροστάτευτο τρίχρονο παιδάκι σε αργό θάνατο.

Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο - Μικρότερες οι περικοπές επιδομάτων στους ένστολους


Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο - Μικρότερες  οι περικοπές επιδομάτων στους ένστολουςΨηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το Πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Νωρίτερα, ο υπουργός Ευ. Βενιζέλος επέφερε αναδιατυπώσεις στο σώμα του πολυνομοσχεδίου. Μικρότερες τελικά οι περικοπές επιδομάτων στους ένστολους.