Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ελεύθερη πτώση σε πολυτεχνικά και ιατρικές - Βουτιά των βάσεων σε όλα τα Επιστημονικά Πεδία, ενώ πάνω από 8.000 είναι οι εισακτέοι με κάτω από 10.000 μόρια


ΕΡΕΥΝΑ του Χρήστου Κάτσικα
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα 08 Αυγούστου 2011

Στην τελική ευθεία πριν από την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής, η οποία αναμένεται το β' 15ήμερο του Αυγούστου, όλα δείχνουν ότι η συντριπτική πλειονότητα των τμημάτων που συγκεντρώνουν την υπερβάλλουσα ζήτηση των υποψηφίων θα σημειώσουν φέτος αισθητή πτώση σε όλα τα Επιστημονικά Πεδία.

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα αναμένονται αύριο



Έντονες καταιγίδες, χαλάζι, ισχυροί άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας αναμένονται αύριο στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και τα νησιά του Βορείου Αγαίου, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αρκούδα εναντίον κοπαδιού αγελάδων...

 Δεν τα υπολόγισε καλά όμως!!!!

Και νεκρός στα επεισόδια του Λονδίνου


Εκτός ελέγχου βρίσκεται πλέον η κατάσταση στη Βρετανία, όπου τα επεισόδια λαμβάνουν μεγάλες διαστάσεις, ενώ ένας άνδρας 26 ετών, ο οποίος είχε τραυματιστεί από σφαίρα ενώ βρισκόταν μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο το βράδυ της Δευτέρας στη διάρκεια των ταραχών στο Λονδίνο, υπέκυψε στα τραύματά του.

2011 όπως 1929;


1929-πανικόβλητοι χρηματιστές έξω από το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης
Τέσσερα χρόνια μετά την ημέρα που η γαλλική τράπεζα BNP Paribas ανέστειλε τρία από τα επενδυτικά της προγράμματα, σηματοδοτώντας την έναρξη της πιστωτικής κρίσης, η παγκόσμια οικονομία είναι πάλι στο χείλος του γκρεμού.

Oι τυρόπιτες και τα σουβλάκια θα λύσουν το πρόβλημα των εσόδων!

Ο υπουργός Οικονομικών πιστεύει ότι θα λύσει το πρόβλημα των εσόδων του κράτους αυξάνοντας τον ΦΠΑ στα σουβλάκια και τις τυρόπιτες; Εδώ δεν το έλυσε η αύξηση των φόρων στα καύσιμα!

Τι θα καταφέρει ο κ. Βενιζέλος?

Οι νεκροί (Seals) … δεν μιλάνε


Από factorx
Ο πρόσφατος θάνατος των 30 Αμερικανών καταδρομέων στο Αφγανιστάν, όταν κατέπεσε το ελικόπτερο Chinook που τους μετέφερε, ήρθε σε μια χρονική συγκυρία που η επίσημη εκδοχή για την αποστολή εξόντωσης του Osama bin Laden, είχε χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας.

Σημαίνει κάτι η υποβάθμιση των ΗΠΑ;

Η είδηση της εβδομάδας, της χρονιάς και ίσως της δεκαετίας, είναι η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας των ΗΠΑ από την S&P.
Το πρώτο ερώτημα είναι αν ήταν δικαιολογημένη ή όχι. Η απάντηση δεν είναι τόσο απλή όσο ακούγεται.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον ιό του Δυτικού Νείλου

Τα συμπτώματα και αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορεί να αποφευχθεί η προσβολή από τον ιό του Νείλου, δόθηκαν κατά τη διάρκεια ημερίδας με θέμα «Πυρετός από τον ιό του Δυτικού Νείλου» που οργάνωσε στις αρχές του καλοκαιριού η αντιδημαρχία Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Ευόσμου Κορδελιού.

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για το θάνατο του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αναστάση Πεπονή


Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ.Παναγιώτης Α. Κατσούλης σε δήλωσή του για το θάνατο του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αναστάση Πεπονή δήλωσε... «Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε στο Μεσολόγγι το θάνατο του τέκνου της πόλεώς μας Αναστάση Πεπονή, ενός ευπατρίδη της πολιτικής, που τίμησε με το ήθος του και το έργο του τη δημόσια ζωή της πατρίδας μας.

Συνέρχεται η Ευρώπη - Με «νύχια και με δόντια» κράτησε τις 1.000 μονάδες το Χρηματιστήριο


Το πράσινο κυριάρχησε, τελικά, στην ΑθήναΈπειτα από μία συνεδρίαση με έντονη νευρικότητα που ξεκίνησε σε κλίμα πανικού και χαρακτηρσίτηκε από πολλές εναλλαγές προσήμου, το Χρηματίστηριο κατάφερε τελικά να ανακτήσει τις 1.000 μονάδες.

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ «ΠΑΥΕΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ»


Οι Λίβυοι αντικαθεστωτικοί έπαυσαν τη λειτουργία του Εκτελεστικού Γραφείου του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τη δηλώσεις δύο εκπροσώπων του προς το Γαλλικό πρακτορείο, σε μια προσπάθεια να αμβλύνουν την ένταση που δημιουργήθηκε μετά τη
δολοφονία του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων, Αμπντέλ Φατάχ Γιουνές, που είχε προσχωρήσει τις τάξεις των εξεγερμένων.

Από τα αζήτητα του Δημοσίου - Σχέδιο παραχώρησης 3 εκατομμυρίων στρεμμάτων σε αγρότες και κτηνοτρόφους


Το σχέδιο θα φέρει στο Υπουργικό ο αρμόδιος υπουργός Κώστας ΣκανδαλίδηςΑθήνα
Τρία εκατομμύρια στρέμματα αζήτητων αγροτικών εκτάσεων του Δημοσίου πρόκειται να παραχωρηθούν με ευνοϊκούς όρους σε αγρότες και κτηνοτρόφους, βάσει σχεδίου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Πάνω από 334 συλλήψεις - Εκτός ελέγχου τα επεισόδια, οι εμπρησμοί και οι λεηλασίες στη Βρετανία


Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Μετά το Λονδίνο οι ταραχές εξαπλώθηκαν στο Λίβερπουλ, στο Μπέρμινχαμ και στο Μπρίστολ, όπου από τη Δευτέρα εξαγριωμένοι νέοι κυκλοφορούν στους δρόμους, κάνοντας πλιάτσικο, βάζοντας φωτιά σε κτήρια, οχήματα, κάδους απορριμμάτων, σπάνε βιτρίνες μαγαζιών, ή, πετάνε πέτρες και σπασμένα μπουκάλια στους αστυνομικούς που επιχειρούν να τους εμποδίσουν.

Σοκ! Σκότωσαν την ομάδα που δολοφόνησε τον Λάντεν


Σοκ! Σκότωσαν την ομάδα που δολοφόνησε τον ΛάντενΜπορεί η παγκόσμια κοινή γνώμη να συγκλονίζεται από την καθίζηση των αγορών, ωστόσο η αμερικανική δεν έχει συνέλθει από την κατάρριψη ελικοπτέρου που οδήγησε στον θάνατο 31 στρατιώτες, στην αιματηρότερη επίθεση που δέχτηκαν οι αμερικανικές δυνάμεις κατά την

Σύνταξη σε τρεις μήνες από την υποβολή αίτησης

Σύνταξη σε τρεις μήνες από την υποβολή αίτησηςΈκδοση οριστικής απόφασης για συνταξιοδότηση σε εύλογο και συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από την υποβολή της αίτησης και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει τους τρεις (3) ή έξι (6) μήνες στην περίπτωση της διαδοχικής