Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΣΠ.ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ: ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ «ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ»



Ο όρος ''λευκή απεργία'' «ουδέποτε ανήκε στο λεξιλόγιό μας και ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε από μας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρου, επαναλαμβάνοντας ότι σε όλες τις δηλώσεις και συνεντεύξεις του τάχθηκε κατηγορηματικά ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή λευκής απεργίας.
«Παρά το γεγ

ΑΥΞΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ


Στους πέντε ανέρχεται πλέον ο αριθμός των νεκρών στη Βρετανία καθώς εξέπνευσε ο 68χρονος Ρίτσαρντ Μάνιγκτον Μπόους ο οποίος είχε τραυματισθεί σοβαρά στο κεφάλι κατά την διάρκεια των εξεγέρσεων στο δυτικό Λονδίνο και είχε πέσει σε κώμα.

«ΜΠΛΟΚ» ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΑΡΑΧΩΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ


Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι η κυβέρνησή του εξετάζει το ενδεχόμενο να απαγορεύσει τη χρήση των ιστιοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια των ταραχών καθώς θεωρούνται «ύποπτες» για υποκίνηση της βίας.

«Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΙΩΘΕΙ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ»


Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Η Ελλάδα υπό πολιορκία, νιώθει να σπρώχνεται προς την έξοδο της ευρωζώνης» η εφημερίδα International Herald Tribune αναφέρεται σε σχόλια και εκτιμήσεις επιφανών Γερμανών οικονομικών αναλυτών οι οποίοι υποστηρίζουν ότι «η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα ήταν προς όφελος όλων», ενώ παράλληλα δεν αποκλείουν την ίδια τύχη για Πορτογαλία και Ιταλία.

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Αιφνιδιαστική πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα ο υπουργός Εξωτερικών της Λιβύης Αμπντουλάτι αλ Ομπέιντι και, κατόπιν αιτήματός είχε συνάντηση 40 λεπτών με τον Έλληνα ομόλογό του Σταύρο Λαμπρινίδη.