Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

13 Αυγούστου 2004: Τελετή έναρξης των 28ων Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας

202 εθνικές αποστολές και 11.099 αθλητές παρελαύνουν στο Ολυμπιακό Στάδιο, υπό τους ήχους του DJ Tiesto. Σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας, ο Πύρρος Δήμας. «Μαγική η γιορτή», παγκόσμια τα εύσημα για τον καλλιτεχνικό της διευθυντή Δημήτρη Παπαϊωάννου.


ΣΥΝ: Η κυβέρνηση οδηγεί την οικονομία σε τέλμα


Την έντονη αντίδραση του Συνασπισμού προκαλεί η κυβερνητική πολιτική στην οικονομία, μετά τη δημοσίευση των στοιχείων για τη μείωση του ΑΕΠ στο β’ τρίμηνο του έτους από το ΥΠΟΙΚ.

13 Αυγούστου 1968: Ο Αλέκος Παναγούλης προσπαθεί να ανατινάξει το αυτοκίνητο του δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου, αλλά αστοχεί και συλλαμβάνεται


Ο Αλέκος Παναγούλης στα πλοκάμια της ΚΥΠ

Του ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ
 Στις 13 Αυγούστου 1968 ο Αλέκος Παναγούλης αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Γεώργιο Παπαδόπουλο πυροδοτώντας ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό, με τον οποίο είχε παγιδεύσει τον δρόμο Αθηνών-Σουνίου, τη στιγμή που διερχόταν η αυτοκινητοπομπή του δικτάτορα.

«ΑΒΑTIS» στο Αγκίστρι.

http://www.hotel-abatis.gr

Για εσας που ακόμη δεν αποφασίσατε που θα πάτε διακοπές τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου και το Σεπτέμβρη, ανεπιφύλακτα σας συστήνουμε το ξενοδοχείο «ΑΒΑTIS».
Η   όμορφη και με μόνιμο χαμόγελο   Κωνσταντίνα, υπεύθυνη και  ψυχή του Ξενοδοχείου

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΖΗΤΑ ΤΟ CERN


Ένα ακόμα μεγάλο επιστημονικό πρόγραμμα προσφεύγει στην «επιστήμη των πολιτών», ζητώντας βοήθεια από κάθε έναν ενδιαφερόμενο, που θα ήθελε να διαθέσει τον ελεύθερο χρόνο του για να συμβάλει σε μια σημαντική ανακάλυψη.

Μετά την πίεση ΕΚΤ και αγορών - Μέτρα λιτότητας ύψους 45 δισ. ευρώ ενέκρινε η Ιταλία


Ο Σίλβιο ΜπερλουσκόνιΗ ιταλική κυβέρνηση ενέκρινε την Παρασκευή έκτακτο πακέτο μέτρων λιτότητας και περικοπές δαπανών συνολικού ύψους 45 δισεκατομμυρίων ευρώ με στόχο να πετύχει ως το 2013 ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, μετά τις σχετικές εντολές που είχε δώσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.