Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Δημαρχίνα έκανε sex σε δημόσιο χώρο! (video)

Αυτά συμβαίνουν όταν δεν μπορείς να συγκρατήσεις τις σεξουαλικές σου ορμές. Κάνεις sex δημόσια κι ας είσαι και δήμαρχος! Σάλος έχει προκληθεί στο Βέλγιο μετά την κυκλοφορία ερασιτεχνικού video που δείχνει την δήμαρχο του Άαλστ, Ίλσε Γουίτερσπροτ, να ερωτοτροπεί δημόσια με τον σύντροφό της σε έναν πύργο.

«Εκτός ελέγχου» το έλλειμμα



Εκτός ελέγχου βρίσκεται πλέον η δυναμική του δημόσιου χρέους, σύμφωνα με έκθεση του γραφείου παρακολούθησης εκτέλεσης του κρατικού Προϋπολογισμού για τις δημοσιονομικές εξελίξεις στο επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου 2011, που απευθύνεται προς τους βουλευτές. «Η αύξηση του πρωτογενούς ελλείμματος, σε συνδυασμό με την περαιτέρω πτώση της οικονομικής δραστηριότητας, ενισχύουν σημαντικά τη δυναμική του χρέους, αντισταθμίζοντας τα οφέλη από τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της 21ης Ιουλίου και απομακρύνουν το ενδεχόμενο σταθεροποίησης του», σημειώνεται στην έκθεση.


«Όχι» Παπανδρέου σε εκλογές και συγκυβέρνηση


«Όχι» Παπανδρέου σε εκλογές και συγκυβέρνησηΤο αργότερο αρχές του 2012 το πρώτο δημοψήφισμα στη χώρα μας

Τέλος στα σενάρια περί εκλογών και συγκυβέρνησης, έβαλε ο πρωθυπουργός , στην ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο, τονίζοντας ότι πρέπει «να τελειώνουν τα σενάρια, γιατί επανέρχονται συνεχώς και δημιουργούν ένα κλίμα που, χωρίς λόγο, δημιουργεί πρόβλημα και στη δουλειά μας. Γιατί έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Θα είναι και εγκληματικό να μπούμε εμείς σε μια τέτοια ανυπόστατη σεναριολογία, είτε περί εκλογών, είτε περί συγκυβερνήσεων».

Τι αποφάσισε η έκτακτη συνεδρίαση των προέδρων ΤΕΙ

Τι αποφάσισε η έκτακτη συνεδρίαση των προέδρων ΤΕΙ
Ποιες είναι οι διεκδικήσεις και τα αιτήματά τους


Σοβαρότατα και άμεσα προβλήματα, τα οποία εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (ΤΕΙ) διαπιστώνουν καθημερινά και ανέφεραν σήμερα στην έκτακτη συνεδρίασή τους οι Πρόεδροι των ιδρυμάτων.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τη σύνοδο Προέδρων ΤΕΙ, η βασική διεκδίκησή τους, για την οργάνωση τρίτου κύκλου σπουδών στα ιδρύματα για την απονομή διδακτορικών διπλωμάτων, παρά τις ρητές δεσμεύσεις του υπουργείου Παιδείας, τελικά δεν πέρασε στα νέα μέτρα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τραγικός ο απολογισμός των νεκρών στη Συρία ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικός ο απολογισμός των νεκρών στη Συρία
Βάφτηκε με αίμα το Ραμαζάνι

Συνολικά 473 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στις διαδηλώσεις στη Συρία από την αρχή του Ραμαζανιού την 1η Αυγούστου, το οποίο ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Την ίδια ώρα οι συριακές δυνάμεις ασφαλείας πραγματοποιούν επιχειρήσεις στην επαρχία Χομς, στο κεντρικό τμήμα της χώρας.

Ρίξτε τη χοληστερίνη σας με 11 τρόπου

Αν οι τελευταίες σας εξετάσεις αίματος έδειξαν αυξημένη χοληστερίνη, πριν αρχίσετε να απελπίζεστε ότι δεν θα απολαύσετε ποτέ ξανά το φαγητό όπως θέλετε, ρίξτε μια ματιά στους τρόπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να την επαναφέρετε σε φυσιολογικά επίπεδα – και μάλιστα σύντομα. Όταν τα σουβλάκια, οι πίτσες με μπέικον και οι βάφλες με πραλίνα και παγωτό αποτελούν τις βασικές τροφές της επιβίωσής μας, μάλλον δεν θα πέσουμε κι απ’ τα σύννεφα αν η χοληστερίνη μας κάποια στιγμή φιγουράρει με κόκκινο χρώμα στις εξετάσεις μας.

YΠΟΙΚ: Εξετάζουμε μέτρα ανάσχεσης της ύφεσης



Με την τρόικα συζητούμε μέτρα ανάσχεσης της ύφεσης δήλωσε στο Real FM o υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και ξεκαθάρισε πως η ελληνική κυβέρνηση δεν ζητεί καμία παράταση από την τρόικα.

Με την τρόικα συζητούμε μέτρα ανάσχεσης της ύφεσης δήλωσε στο Real FM o υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και ξεκαθάρισε πως η ελληνική κυβέρνηση δεν ζητεί καμία παράταση από την τρόικα.

Ντόμινο καταλήψεων στα Πανεπιστήμια



Συνεχίζεται ο αναβρασμός στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με αφορμή το νέο νόμο-πλαίσιο, με τις εξεταστικές να βρίσκονται στον «αέρα», καθώς οι φοιτητές κλείνουν μία - μία τις σχολές, προχωρώντας σε καταλήψεις. Συνεχίζεται ο αναβρασμός στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με αφορμή το νέο νόμο-πλαίσιο, με τις εξεταστικές να βρίσκονται στον «αέρα», καθώς οι φοιτητές κλείνουν μία - μία τις σχολές, προχωρώντας σε καταλήψεις.

ΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ Ν/ΣΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ



Με συναίνεση της Νέας Δημοκρατίας και των ανεξάρτητων βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς, ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για τη σύσταση της ενιαίας ανεξάρτητης αρχής δημοσίων συμβάσεων και την αναμόρφωση του πτωχευτικού κώδικα. Η νέα συναίνεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης πυροδότησε αντιδράσεις.

Β.ΚΛΑΟΥΣ: "ΜΗ ΕΞΟΦΛΗΤΕΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΕΕ ΚΑΙ ΔΝΤ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"



Το δάνειο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), στην Ελλάδα είναι ένα «μη εξοφλητέο δώρο», δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Τσεχίας Βάτσλαβ Κλάους, γνωστός για τον ευρωσκεπτικισμό του, και την αντίθεσή του στο ευρωπαϊκό νόμισμα. «Το λεγόμενο δάνειο προς την Ελλάδα δεν είναι μια βοήθεια που έχει ανάγκη η χώρα αυτή. Δεν είναι εξοφλητέο», δήλωσε ο Κλάους, μετά τη συνάντησή του στην Πράγα με τους πρέσβεις της Τσεχίας. «(Το δάνειο) είναι ένα δώρο που δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Ελλάδα, αλλά αντίθετα θα την οδηγήσει στην απομάκρυνση από μια πραγματική λύση, που είναι τόσο αναγκαία», σημείωσε.

ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΟ...


Ρεπορτάζ : Νίκος Β. Τσίτσας

(από το Έθνος)
Περικοπές αποδοχών που θα φτάσουν μέχρι και το 40% σε βάθος πενταετίας στις αποδοχές των υπαλλήλων του ευρύτερου δημόσιου τομέα, θα επέλθουν με την εφαρμογή των αρχών του Ενιαίου Μισθολογίου που ολοκληρώνει η κυβέρνηση για τον...
"στενό" δημόσιο τομέα.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, σε ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής προχτές, δήλωσε για πρώτη φορά επισήμως ότι η κυβέρνηση εξετάζει το μισθολογικό καθεστώς όχι μόνο στον "στενό" αλλά και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα με στόχο να αποκατασταθεί το αίσθημα δικαίου.

ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΕ 38 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ



 Ρεπορτάζ : Γιώργος Φιντικάκης

(από ΤΑ ΝΕΑ)
Καμπάνες σε 38 εταιρείες, από τράπεζες και ηλεκτρικές εταιρείες μέχρι ινστιτούτα αδυνατίσματος, έριξε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, για παραπλανητικές εμπορικές πρακτικές, χρήση καταχρηστικών όρων σε τραπεζικές συναλλαγές και διάθεση στην αγορά μη ασφαλών προϊόντων, ακόμη και παιδικών ρούχων. Τα πρόστιμα συνολικού ύψους 313.000 ευρώ απευθύνονται μεταξύ άλλων και σε γνωστές φίρμες, με τα μεγαλύτερα να αφορούν την εταιρεία ηλεκτρισμού Energa (40.000 ευρώ) και την τράπεζα Millennium (30.000 ευρώ).

Διακήρυξη Βασικών Αρχών και Στόχων του ΠΑΣΟΚ - 3 Σεπτεμβρίου 1974



Η τραγωδία της Κύπρου καθώς και οι κίνδυνοι που έχουν προκύψει για το έθνος, τόσο από την αδίστακτη επεκτατική πολιτική του Πενταγώνου στα πλαίσια του ΝΑΤΟ όσο και από την προσπάθεια της αμερικανοκίνητης χούντας να μετατραπούν οι ένοπλες δυνάμεις μας αποκλειστικά σε όργανο αστυνόμευσης του Ελληνικού χώρου, κυριαρχούν στη σκέψη κάθε Ελληνα. Ομως η ενότητα του λαού στην απόφασή του να αντιμετωπίσει ανυποχώρητα τον εξωτερικό κίνδυνο δικαιώνει την απραξία της κυβέρνησης σε τρεις κρίσιμους τομείς: την τιμωρία των ενόχων της επταετίας, της σφαγής του Πολυτεχνείου και της Κυπριακής τραγωδίας, την κάθαρση του κρατικού μηχανισμού και την πλέρια αποκατάσταση των θυμάτων της κατοχής.

ΒΑΡΥΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ



Περίπου 50.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έναρξη της εξέγερσης στη Λιβύη πριν από έξι μήνες, δήλωσε στρατιωτικός διοικητής του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου των εξεγερμένων σήμερα. «Περίπου 50.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από την έναρξη της εξέγερσης", δήλωσε ο συνταγματάρχης Χισάμ Μπουχάγκιαρ, διοικητής των αντικανταφικών δυνάμεων που προέλασαν από τα Δυτικά Όρη και κατέλαβαν την Τρίπολη πριν από μια εβδομάδα.

Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ



Την ανάγκη το οργανωμένο ΠΑΣΟΚ να δώσει «στην πρώτη γραμμή τη μάχη για τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα μας», τόνισε, μεταξύ άλλων ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος Μιχάλης Καρχιμάκης, κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού

Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, εν όψει της Εθνικής Συνδιάσκεψης του κόμματος το Σάββατο.

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 77.718 ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ!...



Το χαρτί το έδωσε ο Βελόπουλος στον Παπαγιάννη στο Αποκαλυπτικό δελτίο. Ότι ο Κουτρουμάνης σε ερώτηση του βουλευτή για τις συντάξεις απάντησε το αμίμητο: " Δίνουμε 77.718 συντάξεις σε αγνώστου υπηκοότητας συνταξιούχους"!!! Αυτό δεν έχει ξανακουστεί. Δεν  χωράει κανένας σχολιασμός. Εδώ που έχουμε φτάσει όλα θα πρέπει να τα περιμένουμε να τα ακούσουμε...

ΡΕΠΠΑΣ: ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟ ΣτΕ


Το ΣτΕ δεν έκρινε το δικό του προεδρικό διάταγμα υποστηρίζει ο υπουργός, Δ. Ρέππας, τονίζοντας ότι εάν αυτό είχε σταλεί στο ΣτΕ θα είχε εγκριθεί και δεν θα είχε δημιουργηθεί αναστάτωση στην τουριστική περίοδο. «Ουδέποτε κρίθηκε αντισυνταγματικό Προεδρικό Διάταγμα για το άνοιγμα των επαγγελμάτων που με δική μου υπογραφή εστάλη στο Συμβούλιο της Επικρατείας», δήλωσε ο υπουργός Δημήτρης Ρέππας.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ HARLEY


Σε μια τρίτροχη Harley Davidson εμφανίστηκε ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, σε συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στο Νοβοροσίσκ «μηχανόβιοι», για να τιμήσουν τη μνήμη των ηρώων του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Ο Πούτιν συνοδευόταν από άλλους «μηχανόβιους» της οργάνωσης «Λύκοι της Νύχτας», τους οποίους και είχε συναντήσει νωρίτερα σε χώρο στάθμευσης. Έχοντας δίπλα του τον αποκαλούμενο και «Χειρουργό», φορώντας μαύρα ρούχα, ο ρώσος πρωθυπουργός συμμετείχε στο 16ο φεστιβάλ του είδους.«Θέλω να σας μιλήσω αδέρφια.

Να «κλειδώσει» το Ενιαίο Μισθολόγιο αναμένεται στη συνάντηση τρόικας-Βενιζέλου την Τετάρτη


Στο επίκεντρο της συνάντησης με τα στελέχη της τρόικας θα βρεθούν το ενιαίο μισθολόγιο και οι δαπάνεςΣτο επίκεντρο της συνάντησης με τα στελέχη της τρόικας θα βρεθούν το ενιαίο μισθολόγιο και οι δαπάνες

Νέα συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο θα έχουν την Τετάρτη στο υπουργείο Οικονομικών, οι επικεφαλής της τρόικας. Η συνάντηση, στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθεί το ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο και τα δημοσιονομικά στοιχεία, είχε αρχικά προγραμματιστεί για το βράδυ της Τρίτης, αλλά αναβλήθηκε.