Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Διάγγελμα Βενιζέλου - Σαρωτικές αλλαγές στο Δημόσιο!


Ο "πρωθυπουργός" Βενιζέλος βγήκε απο το υπουργικό συμβούλιο (που είναι ακόμη σε εξέλιξη) και μετά το τελεσίγραφο των Τροικανών έκανε δραματικές δηλώσεις, ανακοινώνοντας δεκάδες και σαρωτικές αλλαγές που θα εφαρμοστούν άμεσα. Εργασιακή εφεδρεία σε όλο το Δημόσιο, απολύσεις στο Δημόσιο, ενιαίο μισθολόγιο χωρίς προσωπικές διαφορές, πραγματικό άνοιγμα επαγγελμάτων, αποκρατικοποιήσεις, νέο Εθνικό φορολογικό σχέδιο που δίνει έμφαση στη φοροδιαφυγή ήταν λίγα απο τα μέτρα ΣΟΚ που ανακοίνωσε.

Ο πόνος του χαμού [video]


To video που συγκλόνισε εκατοντάδες αναγνώστες μας το καλοκαίρι. Τραβήχτηκε στην Λ. Ηρακλείου στο Ν. Ηράκλειο Αττικής, λίγο πιο πάνω από την είσοδο της Αττικής Οδού. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο πιο κάτω.

Σόιμπλε: Πρώτα συμφωνία με την τρόικα, μετά η 6η δόση

 Κρίσιμη θεωρείται αυτή η εβδομάδα όσον αφορά στην πορεία για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη, καθώς αναμένονται σημαντικές αποφάσεις και εξελίξεις που με τη σειρά τους θα επιφέρουν ενδεχομένως αλλαγές και πιέσεις στις κυβερνήσεις για πιο ριζικές λύσεις. Την ίδια ώρα, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι αλλά και o διεθνής τύπος, οξύνουν τις πιέσεις τους προς την Ελλάδα. Ο χρόνος για να πάρει η ελληνική κυβέρνηση τις αποφάσεις που απαιτούνται «είναι προφανώς εξαιρετικά σύντομος», διαμηνύει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλοντ Τρισέ, ενώ ο υπουργός, Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προειδοποιεί ότι μόνο με το «πράσινο φως» της τρόικας θα μπορέσει η Ελλάδα να λάβει την 6η δόση των δανείων, επιτείνοντας το θρίλερ των τελευταίων εβδομάδων.

Γάλλος δημοσιογράφος: «Ποιοι αντάρτες; Το ΝΑΤΟ κατέλαβε την Τρίπολη»!


 Καταπέλτης ήταν σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο Γάλλος δημοσιογράφος Thierry Meyssan ο οποίος βρισκόταν στην Τρίπολη της Λιβύης την νύχτα που καταλήφθηκε από τις δυνάμεις όχι των «ανταρτών» αλλά του ΝΑΤΟ. Ο Γάλλος δημοσιογράφος εξηγεί ότι το όνομα της επιχείρησης κατάληψης της Τρίπολης ήταν «Σειρήνα» και αυτό από τα μεγάφωνα που χρησιμοποιούνται στα Τζαμιά.


Λιβυκή αυτοκινητοπομπή στον Νίγηρα - Φήμες για μυστική συμφωνία με τον Καντάφι


«Ο Καντάφι βρίσκεται στη Λιβύη» επιμένει ο εκπρόσωπός του
Τρίπολη, Λιβύη

Δεκάδες οχήματα του λιβυκού στρατού διέσχισαν αργά το βράδυ της Δευτέρας τα σύνορα με τον Νίγηρα. Στρατιωτικές πηγές από τη Γαλλία και το Νίγηρα δήλωσαν στο πρακτορείο Reuters ότι μπορεί να πρόκειται για μια δραματική προσπάθεια του Μουαμάρ Καντάφι να βρει καταφύγιο σε ένα φιλικό προς τον ίδιο αφρικανικό κράτος, έπειτα από μυστικές διαπραγματεύσεις.  Στην αυτοκινητοπομπή, την οποία αποτελούσαν 200 έως 250 οχήματα, παρασχέθηκε συνοδεία από το στρατό του Νίγηρα και σε αυτήν επέβαιναν ανώτεροι στρατιωτικοί αξιωματούχοι.

Τελεσίγραφο των Βρυξελλών για εφαρμογή των συμφωνηθέντων έως τις 16 Σεπτεμβρίου


Μια λύση υπάρχει για να διατηρήσουμε την εναπομείνασα αξιοπρέπειά μας και να προστατεύσουμε την ψυχική μας υγεία..... Στην επόμενη σύνοδο του EUROGROUP, να εκπροσωπήσει τη χώρα ο Πάγκαλος και αφού ακούσει τα GOLDEN BOYS να εκβιάζουν, να απαιτούν και να απειλούν να τους πει κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση "πάρτε τα αρχίδια μας!! για εγγύηση". αυτά εχουμε αυτά δίνουμε και αν σας  κάνουν...

Aθήνα
Συνεχίζονται σήμερα, Τρίτη, για δεύτερη ημέρα οι διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες σε επίπεδο εκπροσώπων των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης. Από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων προκύπτει πως ασκούνται έντονες πιέσεις για εφαρμογή των όσων προβλέπονται στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα έως τις 16 Σεπτεμβρίου, ημέρα συνεδρίασης του επόμενου Eurogroup. Η συνάντηση της Δευτέρας στις Βρυξέλλες διεξήχθη σε κλίμα έντονης δυσπιστίας απέναντι στην βούληση της Ελλάδας για εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής.