Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτο: Παπάς στην Αιτωλία αποδείχθηκε πως είχε και ερωμένη!

Οχι και τόσο απίστευτο Γ.Ζ.!!!
Αίσθηση προκαλεί η υπόθεση ιερωμένου στην Αιτωλοακαρνανία που εκτός από την παπαδιά, πιάστηκε να έχει και παράνομη ερωμένη.
Παπάς της ενορίας του νομού Αιτωλοακαρνανίας φαίνεται πως προδόθηκε από το παράνομο αίσθημά του, καθώς η γυναίκα που προέβη στις αποκαλύψεις σχετικα με την όχι και τόσο ενάρετη ζωή του ιερέα ήταν η ίδια η ερωμένη του.
Η πέτρα του σκανδάλου ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε καταρχήν ότι ο ιερέας είναι παντρεμένος και πως μόλις το έμαθε, εκείνος την καθησύχασε ότι βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του.

Σύσκεψη για τη σύνθεση...


Σύσκεψη για τη σύνθεση...Σε εξέλιξη βρίσκονται πυρετώδεις διαβουλεύσεις για το σχηματισμό νέας κυβέρνησης υπό τον Λουκά Παπαδήμο που από το απόγευμα εγκαταστάθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και ξεκίνησε σύσκεψη με σκοπό τη συμφωνία της λιστας με τα μέλη του νέου υπουργικού συμβουλίου.
Στη σύσκεψη μετέχουν ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αθανασάκης, οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Σταμάτης & Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Γεωργίου. Προς το παρόν το μοναδικό χαρτοφυλάκιο που έχει οριστικοποιηθεί φαίνεται πως είναι αυτό του υπουργείου Οικονομίας με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να παραμένει στη θέση του, ενώ για τις υπόλοιπες κυβερνητικές θέσεις όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Παπαδήμος, ο νέος Πρωθυπουργός τους

Τραπεζίτισες και τραπεζίτες. Καλή επιτυχία στον νέο Πρωθυπουργό. Και ελπίζουμε η συμφωνία να περιλαμβάνει και ένα βασικό όρο. Ότι όσο δύσκολα κατέληξαν σε συμφωνία τόσο δύσκολα θα υπογράφουν και αντιλαικά μέτρα.

Από σήμερα λογικά η Αλέκα Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης!!

Μετά από 53 χρόνια κόμμα της "κομουνιστογενούς αριστεράς" καταλαμβάνει το αξίωμα ου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης (Στις εκλογές που έγιναν στις 11 Μαΐου 1958 η ΕΔΑ με επικεφαλής το Γιάννης Πασαλίδης, ήρθε δεύτερο κομμα, με ποσοστό 24,5%)

Πως θα ψηφίζουμε και τι θα ψηφίζουμε;

Όπως παλιά ψηφίζαμε κόμματα, ΠΑΣΟΚ (Σταθερή μας αξία), Ν.Δ. , ΚΚΕ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και λοιπές δημοκρατικές και μη δυνάμεις, Τώρα θα μπορούμε να ψηφίζουμε τράπεζες? ΕΘΝΙΚΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ, EUROBANK κ.λ.π.?
Πολύ μπέρδεμα με αυτόν τον τραπεζίτη. ο Οποίος μπορεί να βγει και να πει " ΛΕΦΤΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ" ...στις τράπεζες και στους τραπεζίτες!!!!! (Και να λέει και την αλήθεια!)

Κανένας Έλληνας δεν είναι Ευρωπαίος δεύτερης κατηγορίας

Ανάρμοστοι είναι οι τόνοι που χρησιμοποιούν οι Ευρωπαίοι έναντι των Ελλήνων εκτιμά ο επικεφαλής του Γερμανοελληνικού Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου, Μάρτιν Κναπ. Οι δύσπιστοι πλέον ευρωπαίοι εταίροι, ζητούν γραπτές δεσμεύσεις από τα μεγάλα κόμματα για την τήρηση των συμφωνιών της 26ης Οκτωβρίου, όπως διακήρυξαν στο Eurogroup. Ένα μπαράζ ευρωπαϊκών πιέσεων προς την Ελλάδα αλλά και προς την Ιταλία, είναι σε εξέλιξη και όλα δείχνουν ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά για όλους τους παίκτες.

Γιατί δεν επισκέφθηκε η Μέρκελ την Ελλάδα;

 Ο πρώην υπ. Εξωτερικών της Γερμανίας Γιόσκα Φίσερ επισκέφθηκε πρόσφατα την Ελλάδα για να σχηματίσει ιδία άποψη για την κατάσταση που επικρατεί. «Καταστροφικά» τα όσα είδε και άκουσε, λέει προς την Zeit. «Πήγα στην Ελλάδα για να σχηματίσω ιδία άποψη για την κατάσταση. Είναι καταστροφική», λέει ο πρώην υπουργός και συμπληρώνει: «Οι άνθρωποι είναι χωρίς ελπίδα, όπως μετά από έναν χαμένο πόλεμο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Άνγκελα Μέρκελ δεν επισκέφθηκε από την πρώτη στιγμή την Αθήνα. Μπορείς να κάνεις και τα δύο: και επίπονες μεταρρυθμίσεις, αλλά και να δώσεις ελπίδα. Η Ελλάδα δεν θα βγει από την κρίση κάνοντας λιτότητα. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η ΕΕ δεν κάνει αυτό που μπορεί πραγματικά, να συνδυάσει δηλαδή τα μέτρα περικοπών με ένα πακέτο ανοικοδόμησης».

Σαίξπηρ: Ο Ρόλαντ Έμεριχ μιλάει στην DW για τον ‘Ανώνυμο’



Ο Ρόλαντ Έμεριχ είναι ο πιο επιτυχημένος Γερμανός σκηνοθέτης στο Χόλιγουντ. Σήμερα βγαίνει στους γερμανικούς κινηματογράφους η ταινία του, ‘Ο Ανώνυμος’. Μια ταινία σχετικά με τη διαμάχη για την ταυτότητα του Σαίξπηρ.
Ποιός ήταν ο Γουίλιαμ Σαίξπηρ στην πραγματικότητα; Πρόκειται για μια φιλολογική διαμάχη που κρατάει πάνω από 200 χρόνια. Ο Ρόλαντ Έμεριχ, ο οποίος στηρίζεται σε ιστορικά ντοκουμέντα, υιοθετεί την άποψη πως ο Σαίξπηρ δεν ήταν ο τετραπέρατος ποιητής, αλλά πίσω από αυτόν κρυβόταν ο σύγχρονός του Έντουαρντ Ντε Βερ, 17ος Κόμης της Οξφόρδης. Με βάση αυτή τη φιλολογική διαμάχη ο Ρόλαντ Έμεριχ έφτιαξε ένα θρίλερ που βασίζεται σε μια σειρά διαπλοκών για την εξουσία, αλλά με γενναίες δόσεις έρωτα και απιστίας.

Humans became human because of viruses


Humans became human because of viruses. 45760.jpegWhy do human beings and chimpanzees have the identical genome in spite of the fact that we are completely different creatures in our nature? Such a difference can not be based on mutations. Scientists have recently unveiled the mystery. It turned out that it all happened because of the viruses.
It is an open secret that human beings and chimpanzees (Pan troglodytes) are close relatives in spite of the fact that they differ from each other greatly. Chimpanzees possess reasonable thinking, the skills for making labor tools, and the abilities for creating human-like languages. All of those abilities are embryonic. To put it otherwise, the predecessors of these two species had the same potential in the beginning of their evolution. Human beings managed to develop that potential, whereas chimpanzees could not.