Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Στην Αρτα περιοδεύει ο Φώτης Κουβέλη


Περιοδεία στην Αρτα πραγματοποιεί αύριο ο πρόεδρος της «Δημοκρατικής Αριστεράς» Φώτης Κουβέλης. Το πρωί ο κ. Κουβέλης θα έχει συνάντηση με μέλη και φίλους της ΔΗΜ.ΑΡ και στις 12 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ. Στις 6 το απόγευμα θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση του κόμματός του στην αίθουσα «Μακρυγιάννης».

"Μπορούμε να λύσουμε και το ελληνικό πρόβλημα"


Για τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρωζώνη, μετά και την κυβερνητική αλλαγή σε Ιταλία και Ελλάδα μίλησε ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε αποκλειστική του συνέντευξη προς την τηλεόραση της Deutsche Welle. Oκ. Γιούνκερ αναφέρθηκε επιγραμματικά σε όλες τις υπερχρεωμένες χώρες της ευρωζώνης ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο ελληνικό πρόβλημα:
«Πιστεύω ότι η ευρωπαϊκή απάντηση σε αυτή την πρόκληση (…) έγκειται στο να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ της αλληλεγγύης που πρέπει να επιδείξουν χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστρία, το Λουξεμβούργο, η Ολλανδία και άλλες, και των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτή για χώρες όπως η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία.

Δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις το 2012, δήλωσε ο Ευ.Βενιζέλος


Ο κ. Βενιζέλος παρέδωσε τον προϋπολογισμό σε stick
Ότι δε θα υπάρξουν νέες περικοπές σε μισθού και συντάξει είναι βέβαιο. Δεν έχει μείνει τίποτε άλλο να κόψουν. !!!ΓΖ
O  κ. Βενιζέλος παρέδωσε τον προϋπολογισμό σε stick

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις εντός του 2012 επανέλαβε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη Τύπου για την κατάθεση του προϋπολογισμού για το 2012, τον οποίο χαρακτήρισε την πρώτη μεγάλη πρωτοβουλία της κυβέρνησης Παπαδήμου. Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων είπε ότι «έχουν ήδη ψηφιστεί και υλοποιούνται» και άρα «δεν χρειάζονται νέα μέτρα».