Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Αντάλλαγμα για να πειστεί η Γερμανία - Καθεστώς επιτροπείας για τις υπό πτώχευση χώρες θα συνοδεύει το ευρωομόλογο

 Μας βλέπω υπό επιτροπεία. Αλλά αν είναι έτσι δε μπορούμε να επιλέξουμε επίτροπο? Πως είναι οι εναλλακτικοί πάροχοι ΟΤΕ, ΔΕΗ κ.λ.π. Να έχουμε και εναλλακτική επιτροπία. Απελευθέρωση σε όλα. Να επιλέγει ο καθένας σε ποιον θα υποδουλωθεί!!. Εγώ προτμώ ας πούμε τους Ρώσους (Το ξανθό γένος κατά Λιακόπουλο)  που όπως λένε και οι γραφές θα μας σώσουν!!!!ΓΖ
Η Κομισιόν θα μπορούσε, υπό εξαιρετικές περιπτώσεις, να θέσει μια χώρα της ευρωζώνης σε καθεστώς επιτροπείας εάν αθετεί τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις της, όπως περιγράφει έγγραφο της ΕΕ για τους βασικούς κανόνες λειτουργίας των ευρωομολόγων, γνώση του οποίου επικαλείται το Reuters.

NYT: “κοινοβουλευτικά” πραξικοπήματα για την προστασία του Ευρώ


“Συνωμοσίες, πραξικοπήματα και νομίσματα” είναι ο τίτλος άρθρου στους New York Times, που το λέει καθαρά: Στην Ελλάδα και την Ιταλία έγινε … πραξικόπημα, με σκοπό την προστασία του …ευρώ.
Το πραξικόπημα το ενορχήστρωσε η λεγόμενη “Ομάδα της Φρανκφούρτης”, δηλαδή η Μερκοζύ, και λίγοι Ευρωκράτες και Τραπεζίτες. Ο άξονας Βερολίνου-Βρυξελλών-Παρισιού. Οι Άγγλοι δεν εκλήθησαν, γι αυτό φωνάζουν τώρα.

Διαβάστε την πλήρη μετάφραση:

ΔΕΗ: δεν θα κόβεται το ρεύμα λόγω μη καταβολής τέλους ακινήτων - Κατάληψη στο κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος από συνδικαλιστές


ΔΕΗ: δεν θα κόβεται το ρεύμα λόγω μη καταβολής τέλους ακινήτωνΚατάληψη στο κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος της ΔΕΗ στην οδό Μεσογείων πραγματοποιούν από χθες Κυριακή συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ «για να μη φύγει καμία εντολή διακοπής σε κανένα σπίτι φτωχού, ανέργου, μικροσυνταξιούχου», όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ν. Φωτόπουλος.
Η ΓΕΝΟΠ επαναλαμβάνει εξάλλου ότι συγκροτούνται ομάδες περιφρούρησης σε όλη τη χώρα για να εμποδίσουν τις αποκοπές λόγω μη πληρωμής του τέλους ακινήτων.

Τζουμάκας: Υπηρέτες συμφερόντων βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!


Σε συνθήκες εσωκομματικής σύρραξης παραπέμπουν οι χθεσινοβραδινές δηλώσεις του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Στέφανου Τζουμάκα, κατά της κυβέρνησης Παπαδήμου, αλλά και μερίδας βουλευτών του κόμματος, που όπως υποστήριξε ανέτρεψαν τον Γιώργο Παπανδρέου.
Μίλησε για "κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που επέβαλε έναν τραπεζίτη για πρωθυπουργό", το οποίο επιτελέσθηκε από ""μία ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ελεγχόμενη από καναλάρχες μεγαλοεπιχειρηματίες και τραπεζίτες", που οδήγησαν σε παραίτηση τον Γ. Παπανδρέου.