Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

New York Times:«Έγινε πραξικόπημα σε Ελλάδα και Ιταλία..

New York Times:«Έγινε πραξικόπημα σε Ελλάδα και Ιταλία για να σωθεί το ευρώ» Σύμφωνα με το δημοσίευμα «το πραξικόπημα το ενορχήστρωσε η λεγόμενη «Ομάδα της Φρανκφούρτης», δηλαδή οι τραπεζίτες ,οι Σαρκοζί-Μέρκελ, και ευρωπαίοι αξιωματούχοι .
Οχι -δεν είναι άρθρο απο ελαφρό συνομωσιολογικό σάιτ η περιοδικό. Πρόκειται για χθεσινό συγκλονιστικό άρθρο των New York Times. Ιστορία τρέλας η η ωμή πραγματικότητα; Μήπως μπήκαμε ήδη στην περιοχή του αδιανόητου;

Nigel Farage-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ

ΠΑΝΩ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ! - Δεν κόβουν το ρεύμα μετά την κατακραυγή. - Οι κινητοποιήσεις των συναδέλφων εργαζόμενων στη ΔΕΗ έφεραν αποτέλεσμα.

Μόνος ο άνεργος , ο μισθωτός , ο συνταξιούχος, ο αγρότης, ο φοιτητής, ο αυτοαπασχολούμενος, ...ο μη προνομιούχος, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αντιμετωπίσει, την επιδρομή των τρομοκρατών των αγορών. ΌΛΟΙ μαζί όμως μπορούμε. Το κεφάλαιο επιτίθεται ενωμένο ανεξάρτητα από τις όποιες εσωτερικές του διαφορές. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΙΘΟΫΜΕ για να μη ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ. 
Συνδικαλιστές της ΔΕΗ με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλο πραγματοποίησαν  κατάληψη στο κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος της ΔΕΗ στην οδό Μεσογείων. "για να μη φύγει καμία εντολή διακοπής σε κανένα σπίτι φτωχού, ανέργου, μικροσυνταξιούχου". 
Δίπλα στους εργαζόμενους οι νεολαίοι της ΠΑΣΠ.
Αυτό ειναι το ΠΑΣΟΚ και όχι η σημερινή κομματική γραφειοκρατία  και η κοινοβουλευτική αναντίστοιχη των λαϊκών συμφερόντων και   προσδοκιών έκφραση. 
   
Δεν κόβουν το ρεύμα μετά την κατακραυγή.
Σε -προσωρινή- αναστολή των διακοπών του ρεύματος στα νοικοκυριά που δεν πλήρωσαν το Ειδικό Τέλος Ακινήτων προχωράει η ΔΕΗ, έπειτα από εντολή του υπουργείου Οικονομικών.