Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1: "ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ"

Καμμένος: "Σε κόμμα που θα ψηφίσει την δανειακή σύμβαση εγώ δεν θα ξαναείμαι υποψήφιος! Κάποιοι έβγαλαν πολλά χρήματα από την αναγγελία δημοψηφίσματος, είναι οι ίδιοι που "έπαιζαν" με τα cds"
Kαζάκης:"Υπάρχουν ιδρύματα και κεφάλαια που ποντάρουν στην Αύξηση των θανάτων στην Ελλάδα φέτος! Για πιο λόγο η Τράπεζα της Ελλάδος κάνει ο,τι γουστάρει με τα χρήματα των Ασφ.Ταμείων;
Δείτε το βίντεο..
.

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

«Χτίζουμε οπλοστάσιο» - Επανεμφάνιση του αρχηγού της Χεζμπολάχ με απειλές και στήριξη στον Άσαντ

Η δεύτερη δημόσια ομιλία του Χασάν Νασράλα από το 2006 Βηρυτός, Λίβανος
Εν μέσω επικίνδυνης όξυνσης στις σχέσεις της Δύσης με το Ιράν και τη Συρία έρχεται η επανεμφάνιση του αρχηγού της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα με δημόσια ομιλία σε συγκέντρωση στη Βηρυτό με αφορμή την ιερή σιιτική επέτειο της Ασούρα. Ο Νασράλα προειδοποίησε ότι η Χεζμπολάχ αποκτά περισσότερα όπλα και περισσότερα μέλη καθημερινά και κανείς δεν μπορεί να την απειλήσει, ενώ επανέλαβε τη στήριξή του στο καθεστώς του Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Σε λυγμούς ξέσπασε η Ιταλίδα υπουργός Φορνέρο Ανακοινώνοντας τις μεταρρυθμίσεις στις συντάξεις

Σε λυγμούς ξέσπασε η Ιταλίδα υπουργός ΦορνέροΣε λυγμούς ξέσπασε η Ιταλίδα υπουργός Εργασίας Έλσα Φορνέρο στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με στόχο την ανακοίνωση των μεταρρυθμίσεων στις συντάξεις στο πλαίσιο των νέων μέτρων λιτότητας που αποφασίστηκαν την Κυριακή το απόγευμα στην Ιταλία.

Πολιτική Πρωτοβουλία Στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ για το σήμερα και το αύριο της Δημοκρατικής Παράταξης


Ο κόσμος ολόκληρος αλλά η Ευρώπη ιδιαίτερα ζει τις πιο δύσκολες, τις πιο σύνθετες και απειλητικές συνθήκες μετά τον πόλεμο.
Στην πατρίδα μας ζούμε μία περίπλοκη περιπέτεια, πολλαπλής και σύνθετης κρίσης, μοναδικής στην μεταπολιτευτική μας διαδρομή.
Μία ολόκληρη γενιά νέων, ίσως η καλύτερη σε κατάρτιση των μεταδικτατορικών χρόνων, βρίσκεται στην ανεργία. Αναζητεί δρόμους μετανάστευσης και κινδυνεύει να χαθεί ως εθνικό, κοινωνικό και οικονομικό κεφάλαιο.
Το ύστερο ΠΑ.ΣΟ.Κ αντί να αντιστρέψει την τροχιά των δυσμενών δεδομένων μετά από την πενταετή παρουσία της Ν.Δ «παγιδεύτηκε» και άσκησε πολιτικές του εκκρεμούς ανάμεσα σε κείνο που είναι «λιγότερο ή περισσότερο κακό για τη χώρα» με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε καθεστώς επιτήρησης και ελεγχόμενης χρεοκοπίας αδυνατώντας να εξυπηρετήσουμε το χρέος.

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Με αφορμή τα όσα απίστευτα ακούμε όλον αυτόν τον καιρό από την πλευρά εκκολαπτόμενων δελφίνων και ηγετίσκων, θα ήθελα να τονίσω τα εξής:
1. Το ΠΑΣΟΚ οφείλει πρώτα απ΄ όλα να ξεκαθαρίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. Οφείλει ξεκάθαρα να αποφασίσει τα συμφέροντα ποιών εκφράζει και με ποιες πολιτικές. Τι πιστεύει και που ανήκει. Γιατί δεν μπορείς να δηλώνεις σοσιαλιστής και να ασκείς συντηρητικές πολιτικές, δεν μπορείς να δηλώνεις αριστερός και να συγκυβερνάς με την ακροδεξιά (ΛΑ.Ο.Σ), να δηλώνεις δημοκράτης και να αποδέχεσαι τη συμμετοχή σου σε κυβερνητικά σχήματα που δεν έχουν τη λαϊκή νομιμοποίηση.

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας ένταση και επεισόδια στην πορεία για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Εικόνα από τα επεισόδια στο ΣύνταγμαΕπεισόδια σημειώθηκαν αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, στην πορεία μαθητών για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, όπως και οι σταθμός του Μετρό στην πλατεία και στο Πανεπιστήμιο. Νέα συγκέντρωση προγραμματίζεται στις 6 το απόγευμα. Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα μπροστά από τη Βουλή, όπου νεαροί πέταξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών, που απάντησαν με χρήση χημικών για να τους απωθήσουν. Οι εύζωνες απομακρύνθηκαν από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ: «Παλιό, ελληνικό αμάρτημα»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ: «Παλιό, ελληνικό αμάρτημα»: Η καταδικαστική απόφαση της Χάγης κατά της Ελλάδας στη διένεξη για την ονομασία αναφέρεται σε όλες τις μεγάλες γερμανικές εφημερίδες. Κυρίαρ...

«Παλιό, ελληνικό αμάρτημα»

Η καταδικαστική απόφαση της Χάγης κατά της Ελλάδας στη διένεξη για την ονομασία αναφέρεται σε όλες τις μεγάλες γερμανικές εφημερίδες. Κυρίαρχο θέμα είναι όμως σήμερα οι προτάσεις Μέρκελ-Σαρκοζί για την Σύνοδο Κορυφής.
«Η Αθήνα ηττήθηκε στην διένεξη για την ονομασία», «Άνοιξε ο δρόμος της Μακεδονίας για την Δύση» με αυτούς τους τίτλους υποδέχθηκαν οι γερμανικές εφημερίδες την χθεσινή καταδικαστική απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για την παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας από την Ελλάδα.

ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ*

Μόνο για συμπάθεια προς τους εργαζομένους δεν έχουν κατηγορηθεί ποτέ οι "Φαϊνάνσιαλ Τάιμς" του Λονδίνου, η μεγαλύτερη ημερήσια οικονομική εφημερίδα της Ευρώπης. Αυτό το απέδειξαν άλλωστε για πολλοστή φορά χτες, καθώς δεν δίστασαν να καλύψουν την προχθεσινή συγκλονιστική απεργία στον δημόσιο τομέα της Βρετανίας, τη μεγαλύτερη εδώ και πολλές δεκαετίες, από την εποχή της Μάργκαρετ Θάτσερ, σε ένα... μονόστηλο!!! Για να διασώσουν όμως κάποιο ίχνος της δημοσιογραφικής αξιοπιστίας τους, στην πρώτη τους σελίδα αναγκάστηκαν να βάλουν μια φωτογραφία από τις απεργιακές διαδηλώσεις με τον χαρακτηριστικό τίτλο: "Δύο εκατομμύρια απεργούν. Η μεγαλύτερη απεργία στο Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και τριάντα χρόνια".

Με την αρχή της πλειοψηφίας - Σε κυρώσεις για τα δημοσιονομικά απείθαρχα κράτη συμφώνησαν Μέρκελ και Σαρκοζί

Παρίσι και Βερολίνο επιχείρησαν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους πάνω στο θέμα της νέας συνθήκηςΜε την αρχή της πλειοψηφίας - Σε κυρώσεις για τα δημοσιονομικά απείθαρχα κράτη συμφώνησαν Μέρκελ και Σαρκοζί

Παρίσι και Βερολίνο επιχείρησαν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους πάνω στο θέμα της νέας συνθήκης

Παρίσι, Γαλλία
Σε συμφωνία για μια νέα συνθήκη, που θα προβλέπει αυτόματες κυρώσεις για τα δημοσιονομικά απείθαρχα κράτη, κατέληξαν ο Νικολά Σαρκοζί και η Άνγκελα Μέρκελ, όπως ανακοίνωσε ο Γάλλος πρόεδρος σε κοινή συνάντευξη Τύπου με την Γερμανίδα καγκελάριο μετά τη συνάντησή τους στο Παρίσι. Ο κ. Σαρκοζί πρόσθεσε ότι οι αποφάσεις πλέον θα λαμβάνονται με την αρχή της πλειοψηφίας και όχι της ομοφωνίας. Και οι δύο τάχθηκαν κατά της έκδοσης ευρωομολόγου λέγοντας ότι αυτό δεν αποτελεί λύση.

Φοροκαταιγίδα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων "Απαγορευμένη" η κατοχή ακινήτων στην Ελλάδα. "Ξεχασμένοι" και νέοι φόροι θα αποπληρωθούν μέσα στο 2012.

 Πολλαπλό θα είναι το χτύπημα για τους εκατοντάδες ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας, καθώς μέσα στο 2012 θα κληθούν να πληρώσουν έξι νέους φόρους, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ημερησία". Εκτός από το Ειδικό Τέλος Ακινήτων για τα έτη 2011 και 2012 που επιβάλλεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ θα κληθούν να καταβάλουν πάνω από 3,5 δισ. ευρώ για την περιουσία τους. Σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομικών, οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα κληθούν να πληρώσουν:
* Το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων του έτους 2009. Περίπου 1,28 εκατομμύρια φορολογούμενοι θα παραλάβουν, τα ξεχασμένα εκκαθαριστικά σημειώματα για την καταβολή του ΕΤΑΚ έτους 2009. Θα το πληρώσουν οι άγαμοι που την 1η Ιανουαρίου του 2009 είχαν ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ και οι έγγαμοι με ακίνητα αξίας άνω των 200.000 ευρώ. Από το ΕΤΑΚ του 2009 αναμένονται περίπου 150 εκατ. ευρώ.

Απειλεί τα τελευταία έξι «ΑΑΑ» Στον προθάλαμο της υποβάθμισης βάζει και τη Γερμανία η S&P

Τους τελευταίους έξι «άριστους» της Ευρωζώνης απειλεί η S&PΛονδίνο
Κλιμακώνουν τις πιέσεις τους προς την Ευρωζώνη οι οίκοι αξιολόγησης, με την Standard & Poor's να απειλεί τα τελευταία έξι μέλη της Ευρωζώνης που διατηρούν άριστη πιστοληπτική αξιολόγηση, περιλαμβανομένης της Γερμανίας, να τα βάλει στον προθάλαμο της υποβάθμισης. Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση των Financial Times, ο οίκος σκοπεύει να ανακοινώσει αργότερα εντός της ημέρας πως βάζει σε παρακολούθηση για πιθανή υποβάθμιση (credit watch negative) τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, την Αυστρία, τη Φινλανδία και το Λουξεμβούργο.

«δώσε θάρρος στο χωριάτη να ανέβει στο κρεβάτι»!!! - Βολές Κατερινόπουλου κατά Χρυσοχοίδη


 Όταν οι μάσκες πέφτουν, μην κοιτάζεις τον καθρέπτη.«Πρόεδρε, ήρθε ηώρα για διαγραφές».
Πολλές αντιδράσεις προκαλέι ήδη η σημερινή παρέμβαση του Μ.Χρυσοχοΐδη. Διαβάστε τι λέει στο άρθρο του ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας κ.Θανάσης Κατερινόπουλος και θα ...καταλάβετε τι πρόκειται να ακολουθήσει...
"Ακούγοντας την συνέντευξη του …συντρόφου Χρυσοχοίδη, και στη συνέχεια διαβάζοντάς την για να την εμπεδώσω καλύτερα - διότι άνθρωποι είμαστε κάποια πράγματα από αυτά που ακούμε δεν είμαστε σίγουροι ότι τα ακούσαμε σωστά, και σαφώς δεν πρέπει να αδικούμε κανένα - διαπίστωσα ότι ισχύει αυτό που λέει ο Ελληνικός Λαός : «δώσε θάρρος στο χωριάτη να ανέβει στο κρεβάτι»!!! Η στοιχειώδης αντίληψη ενός μέσου ανθρώπου, διαπιστώνει περίτρανα ότι η συνέντευξη αυτή ήταν η αποκάλυψη του πώς κινιόταν 2 χρόνια τώρα, τόσο ο ίδιος όσο και όλοι όσοι έξαφνα γίνανε τιμητές του ΠΑΣΟΚ, και ιδεολόγοι !!!
Τώρα μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί δεν πήγε τόσο καλά και δυνατά όπως έπρεπε να πορευτεί το Κυβερνητικό σχήμα, έχοντας να αντιμετωπίσει απόνερα επικίνδυνα του παρελθόντος, ενός παρελθόντος που συμμετείχατε και σεις ο ίδιος κ. Χρυσοχοϊδη, χωρίς κανένα διάλλειμα απολύτως!!!

Ένας «κατάσκοπος» στα κινητά καταγράφει κάθε δραστηριότητά μας...

Από το babylonia.posterous.com

Ο ερευνητής ασφαλείας Trevor Eckhart ανακάλυψε μία καλά κρυμμένη εφαρμογή σε smartphone, η οποία καταγράφει κάθε δραστηριότητα που πραγματοποιεί ο χρήστης. Το λογισμικό ονομάζεται Carrier IQ και βρίσκεται εγκατεστημένο στις συσκευές δίχως τη γνώση ή τη συγκατάθεση του χρήστη. Μπορεί να βρεθεί σε συσκευές (τόσο smartphone, όσο και κανονικά κινητά) Android, BlackBerry και Nokia. Ο ερευνητής μάλιστα δημοσιοποίησε σχετικό βίντεο στο youtube, το οποίο και ακολουθεί, όπου και αποδεικνύει την ύπαρξη του λογισμικού στην συσκευή HTC EVO 3D. Τα κουμπιά που πατάμε, γραπτά μηνύματα, αναζητήσεις στο διαδίκτυο ακόμη και από ασφαλείς συνδέσεις, καταγράφονται από το λογισμικό. Ο Trevor Eckhart, αποκαλεί το πρόγραμμα αυτό «rootkit», δηλαδή κακόβουλο λογισμικό που λειτουργεί χωρίς ο ιδιοκτήτης μίας συσκευής να το γνωρίζει, δίνοντας πρόσβαση σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Το Carrier IQ αφού καταγράψει όλα αυτά τα δεδομένα, στην συνέχεια τα αποστέλλει μυστικά στους σέρβερ της εταιρείας που το κατασκευάζει.

Στέφανος Τζουμάκας -Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. χρειάζεται αντί-νεοφιλελεύθερο σχέδιο και στη βάση αυτή θα κριθούν οι ηγεσίες. Πασαρέλες, τέλος.

Απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη Στέφανου Τζουμάκα στον δημοσιογράφο Σ. Κοτρώτσο (REAL FM) την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011.

ΔΗΜ. Καλησπέρα, κύριε Τζουμάκα
Σ.Τ. Καλησπέρα σας.

ΔΗΜ. Η αφορμή για την συνομιλία μας κύριε Τζουμάκα είναι αυτή η συνέντευξη που δώσατε στην εφημερίδα μετρό, στην οποία η φρασεολογία που χρησιμοποιείτε για μια σειρά στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και για όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι εξαιρετικά σκληρή και αναφέρομαι, κατά τη γνώμη μου δίκαιη αλλά εν πάση περιπτώσει, εσείς θα μας το πείτε αυτό, και αναφέρομαι σε αυτό που λέτε ότι ο κύριος Βενιζέλος, ο κύριος Λοβέρδος, η κυρία Διαμαντοπούλου που θέλουν να διαδεχθούν τον κύριο Παπανδρέου, εκφράζεται τις αμφιβολίες σας για το αν μπορούν να μπουν σε μια τέτοια διαδικασία και μιλάτε επίσης, για πολιτική εκτροπή και για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα όσον αφορά τη συγκρότηση της συγκυβέρνησης.