Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Member of Argentine government dies during dangerous sex games


Member of Argentine government dies during dangerous sex games. 46245.jpeg
Member of the Government of Argentina, Ivan Heyn, who was found dead last Tuesday at Radisson Hotel in Montevideo, died during a dangerous sex game, RIA Novosti news agency reports with reference to Uruguay's news agencies. Heyn served as deputy secretary of foreign trade of Argentina. He participated in MERCOSUR summit in the Uruguayan capital.
Lead trial judge Homero Da Costa told reporters that at the time of death Heyn was staying in the room alone. He was found naked and had traces of semen on his body. The man was hanging on his own belt, which was tied to the crossbar of the wardrobe. In connection with Christmas and New Year holidays, the investigation has been delayed till February.

Χριστουγεννιάτικη επιστροφή από τους Anonymous με νέο χτύπημα στις ΗΠ


Ουάσινγκτον
Ανήμερα των Χριστουγέννων επέλεξαν οι «χακτιβιστές» Anonymous για να υποκλέψουν και πάλι ευαίσθητα δεδομένα.
Σύμφωνα με μήνυμα στο twitter, κατάφεραν να αποκτήσουν 200GB email και δεδομένων πιστωτικών καρτών από μέλη του αμερικανικού think tank Stratfor.
Τα μέλη των Anonymous είχαν προϊδεάσει για σειρά επιθέσεων, προκειμένου να γιορτάσουν με το δικό τους τρόπο τα Χριστούγεννα.
Μεταξύ των πελατών της Stratfor είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ και η Goldman Sachs.

Το ΚΚΕ στις επάλξεις

Δυο προτάσεις νόμου, για την κατάργηση των χαρατσιών και για την προστασία των ανέργων, κατέθεσε το ΚΚΕ τις προηγούμενες μέ­ρες. «Θα επιμείνουμε» είπε η Αλέκα Παπαρήγα και αιτιολό­γησε τη στάση του κόμματος λέγοντας ότι στον φετινό προϋπολογισμό «η άμεση φορολογία των νομικών προσώπων, του 2012, θα μειωθεί κατά 22% και μόνο απ' το γεγονός ότι μει­ώνεται ο συντελεστής φορολογίας των κερδών απ' το 24% στο 20%. Με βάση αυτό λοιπόν, το 2012 οι εταιρείες και οι επιχειρήσεις θα συνεισφέρουν μόνο το 3,9% των φορολογι­κών εσόδων. Ποιος δίνει όλα τα άλλα; Ο εργαζόμενος λαός. Μέχρι και οι άνεργοι

Πανικός για τον Εφραίμ

Του Σταύρου Θεοδωράκη

Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Η προφυλάκιση του Εφραίμ είναι ένα καλό σημάδι για την δικαιοσύνη στην χώρα. Τις τελευταίες εβδομάδες πολιτικοί και δημοσιογράφοι έχουν αποδοθεί σε μια τιτάνια προσπάθεια για να μας πείσουν ότι ο Εφραίμ είναι η αθώα περιστερά του Όρους. Οι δημοσιογράφοι είχαν αναλάβει την κοινή γνώμη και οι πολιτικοί είχαν αναλάβει τους δικαστές. Όταν κατάλαβαν ότι η ειδική ανακρίτρια Ειρήνη Καλού δεν θα κάνει πίσω και θα ζητήσει την προφυλάκισή του, στο στόχαστρο μπήκαν οι εφέτες. Ακόμη και υπουργοί ενεπλάκησαν στην προσπάθεια αθώωσης του μοναχού. Ενδεικτική άλλωστε είναι η έκρηξη του εκπροσώπου του Καρατζαφέρη μόλις μαθεύτηκε η απόφαση για την προφυλάκιση. Μόνο εκλογές δεν ζήτησε.

Ποιον "χτυπούν" οι ισλαμιστες στη Νιγηρία;


Η ισλαμιστική οργάνωση Μπόντο Χαράμ ανέλαβε την ευθύνη των χθεσινών βομβιστικών επιθέσεων με δεκάδες νεκρούς. Πρόκειται για "οργάνωση-χωνευτήρι" νέων άνεργων και αναλφάβητων νέων που θέλει να επιβάλει τη Σαρία.
Την παγκόσμια κατακραυγή προκάλεσαν οι χθεσινές βομβιστικές επιθέσεις σε εκκλησίες στη Νιγηρία. Μόνο στο ναό της Αγ. Τερέζας βρήκαν τον θάνατο τουλάχιστον 25 άνθρωποι. Την ευθύνη των επιθέσεων ανέλαβε η ισλαμιστική οργάνωση Μπόντο Χαράμ.