Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ "ΠΑΛΗΚΑΡΙ" Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ...

http://seisaxthia.blogspot.com/
από τον Χάρρυ Κλύν
Mιχάλης Χρυσοχοϊδης: «Η διετής κυβέρνηση η δική μας οδήγησε σε αδιέξοδα. Οικονομικά, εθνικά, κοινωνικά. Οδήγησε σε φτώχεια και αποσύνθεση, εθνική ταπείνωση και εθνική αναξιοπρέπεια και τέλος οδήγησε σε εθνική αποδιοργάνωση»

Γιασπασάν ρε Μιχάλαρε, ασίκη, μάγκα και καραμπουζουκλή, σε ασπάζομαι χιαστί.
Κάργα σε γουστάρω ανεξίτηλε, καθότι πολύ μετράς ως άντρας και ως πολιτικός και ο λόγος σου βαρίδι που έτσι και πέσει χάμω, ανοίγει κρατήρα
χιλιομετρικής διαμέτρου! Όχι σαν μερικοί-μερικοί που τρώνε το μούσμουλο και καταπίνουνε και το κουκούτσι! Πιτσούλας και βάλε είσαι ρε Μιχαλιό,
που πήρες φόρα και σήκωσες την αναστηματατάρα σου την δίμετρη κι έβαλες μπρος τις στηθούκλες σου τις παλαγίσιες για να στείλεις να ράβει νταντέλα
τον Γιωργάκη τον μαμάκια, τον άχρηστο, που και μονάχο να τον βάλεις να τρέξει σε αγώνα δρόμου, δεύτερος θα έρθει ο ξεφτίλας!
Εσύ τα 'λεγες, βέβαια, ότι δεν κάνει το μαχούχαλο, αλλά που ν’ ακούσουν τα σκυφτάρια τής κυβέρνησης που τους είχε το αμερικανάκι σήκω-σήκω, κάτσεκάτσε. Πάμε ρε, να φύγουμε, τους έλεγες κι εκείνοι αμολάγανε αετό.

Ποιον "χτυπούν" οι ισλαμιστες στη Νιγηρία;



Η ισλαμιστική οργάνωση Μπόντο Χαράμ ανέλαβε την ευθύνη των χθεσινών βομβιστικών επιθέσεων με δεκάδες νεκρούς. Πρόκειται για "οργάνωση-χωνευτήρι" νέων άνεργων και αναλφάβητων νέων που θέλει να επιβάλει τη Σαρία.
Την παγκόσμια κατακραυγή προκάλεσαν οι χθεσινές βομβιστικές επιθέσεις σε εκκλησίες στη Νιγηρία. Μόνο στο ναό της Αγ. Τερέζας βρήκαν τον θάνατο τουλάχιστον 25 άνθρωποι. Την ευθύνη των επιθέσεων ανέλαβε η ισλαμιστική οργάνωση Μπόντο Χαράμ.

Λαγκάρντ: «Η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια επικίνδυνη κατάσταση»


Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ εκφράζει έντονη ανησυχία για τις οικονομικές εξελίξεις το 2012και καλεί τις χώρες της ευρωζώνης να επιδείξουν ενότητα για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους.
«Η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια επικίνδυνη κατάσταση», υπογράμμισε σε συνέντευξή της στην γαλλική εφημερίδα Journal du Dimanche, Δεν είναι η πρώτη προειδοποίηση που απευθύνει η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα είχε πει ότι είναι πιθανό να διορθωθεί προς τα κάτω η πρόγνωση του Ταμείου για τον ρυθμό της παγκόσμιας ανάπτυξης. Στη συνέντευξη της προς τη γαλλική εφημερίδα η κα Λαγκάρντ περνά στις λεπτομέρειες, προβαίνοντας στην εκτίμηση ότι η παρούσα κρίση χρέους συνιστά κρίση εμπιστοσύνης στην πολιτική που ασκούν τα κράτη για την αντιμετώπιση των χρεών τους.

Τα «γυρνάει» ο Μ. Γιλμάζ- Αντιδράσεις


Mesout-Gilmaz1Το άσπρο - μαύρο επιχειρεί να κάνει τώρα ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμαζ, μετά το σάλο που προκλήθηκε από δημοσίευμα που τον έφερε να δηλώνει ότι Τούρκοι μυστικοί πράκτορες χρηματοδοτήθηκαν από μυστικά κονδύλια της κυβέρνησης Τσιλέρ για να βάζουν φωτιά σε ελληνικά δάση. Ο κ. Γιλμάζ, προσπαθώντας να ανασκευάσει τις δηλώσεις του, είπε ότι μιλούσε για πυρκαγιές στα Τουρκικά παράλια. Έκθετο αφήνει η επίσημη Άγκυρα τον Μεσούτ Γιλμάζ μετά την απόπειρα ανασκευής.
Ο Τούρκος υπουργός Δασών Βεϊσέλ Έρογλου υποστήριξε ότι το υπουργείο του δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με τους νέους ισχυρισμούς του πρώην πρωθυπουργού περί ελληνικής ανάμειξης σε εμπρησμούς στην Τουρκία. Υποστήριξε, πάντως, πως «το θέμα πρέπει να ερευνηθεί», αλλά συμπλήρωσε πως ρώτησε τον γενικό διευθυντή δασών και «δεν υπάρχει επ' αυτού ούτε καν πληροφορία».

Σαμίρ Αμίν: Μακρά περίοδος ριζοσπαστικοποίησης


Συνέντευξη στην Κατερίνα Σταυρούλα
Οι εικόνες της άγριας καταστολής των διαδηλώσεων στην Αίγυπτο έκαναν τον γύρο του κόσμου αυτή την εβδομάδα. Οι δυνάμεις ασφαλείας στην προσπάθειά του να εκκενώσουν το διοικητικό κέντρο του Καϊρου από τους διαδηλωτές χρησιμοποίησαν πραγματικά πυρά και χιλιάδες δακρυγόνα. Η καταστολή είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 15 ανθρώπων και τον τραυματισμό πολλών εκατοντάδων. Ανάμεσα στις άγριες εικόνες που αυτή τη φορά εξαπλώθηκαν γρήγορα στο διαδίκτυο και έφτασαν σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, οι εικόνες του ξυλοδαρμός μιας γυναίκας που διαδήλωνε και που σύρθηκε στον δρόμο από στρατιώτες που της έσκισαν τα ρούχα . Ενώ η βία ξέφευγε από τον έλεγχο των διοικούντων, έφερε αποτελέσματα που δεν μπορούσε πια να διαχειριστεί το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο.
Για πρώτη φορά από την έναρξη της αιγυπτιακής επανάστασης, χιλιάδες γυναίκες διαδήλωσαν στο κέντρο του Καϊρου.

Τα πιο δημοφιλή επαγγέλματα του μέλλοντος!


Perierga.gr - Επαγγέλματα του μέλλοντος!Κάποια από τα πιο δημοφιλή επαγγέλματα του μέλλοντος θα είναι ο αγρότης κάθετης καλλιέργειας, ο κυβερνήτης διαστημικού σκάφους και ο κατασκευαστής ζωτικών οργάνων του ανθρώπινου σώματος. Σύμφωνα με την έκθεση «Shape of Jobs to Come», που διενεργήθηκε κατόπιν εντολής του βρετανικού Υπουργείου Επιχειρήσεων, Καινοτομίας και Δεξιοτήτων, οι εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία θα είναι εντυπωσιακές αλλά αδιανόητες με βάση τα σημερινά δεδομένα, δημιουργώντας μια κατηγορία νέων επαγγελμάτων.