Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ!


Την ώρα που η κρίση χρέους σαρώνει την Ευρωζώνη, μηδέ της Ισπανίας εξαιρουμένης κι ενώ η χώρα της Ιβηρικής έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα εργατικά σωματεία και οι εργοδοτικές ενώσεις της Ισπανίας ήρθαν σε συμφωνία για ένα...
«βασικό πλαίσιο μεταρρυθμίσεων στην αγορά εργασίας», μετά από έναν μαραθώνιο διαβουλεύσεων που λύνει τα χέρια στην κυβέρνηση Ραχόι να καταθέσει και να ψηφίσει το σχετικό νομοσχέδιο – για το οποίο μάλιστα έχει δεσμευθεί έναντι των Ευρωπαίων εταίρων της – μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

Στην εντατική ο σκηνοθέτης Θ. Αγγελόπουλος

Περαστικά ΓΖ

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου στο Φάληρο νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο σκηνοθέτης Θεόδωρος Αγγελόπουλος.
Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου στο Φάληρο νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο σκηνοθέτης Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά σε τροχαίο, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα.
Τον σκηνοθέτη παρέσυρε μοτοσικλέτα στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας, μετά το πρώτο τούνελ, στο ρεύμα προς Κερατσίνι.

Εκατοντάδες τα θύματα από τη δράση ισλαμιστών εξτρεμιστών στη Νιγηρία

...Στο όνομα του Θεού!!! Γ.Ζ.
Οι δράστες των επιθέσεων αυτοκτονίας ήταν μέσα στα εκατοντάδες θύματα των επιθέσεων στη Κανό της βόρειας Νιγηρία, αναφέρει η αστυνομία της χώρας.
Μεταξύ των 194 νεκρών των επιθέσεων περιλαμβάνονται και εννέα από τους δράστες, κάποιοι από αυτούς βομβιστές αυτοκτονίας. Μέσα στα θύματα περιλαμβάνονται και 29 αστυνομικοί.
Την ευθύνη είχε αναλάβει η ακραία ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαρά η οποία τις τελευταίες εβδομάδες έχει εξαπολύσει επιθέσεις κατά των χριστιανών στη χώρα οξύνοντας τα θρησκευτικά πάθη σε μία ήδη διχασμένη χώρα.
Η Human Rights Watch εκτιμά ότι τουλάχιστον 935 άτομα έχουν σκοτωθεί στη Νιγηρία από το 2009, όταν η Μπόκο Χαράμ άρχισε την δράση της. Μόνο από τις αρχές του χρόνου τα θύματα της οργάνωσης ξεπερνούν τα 250.

Παπαδήμος: Θα έχουμε καλά νέα για το PSI Αισιόδοξος για τις εξελίξεις των επόμενων ημερών ο πρωθυπουργός

Παπαδήμος: Θα έχουμε καλά νέα για το PSI
 Όσο αυτοί αισιοδοξούν εμείς απαισιοδοξούμε ΓΖ
Την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα έχουμε καλά νέα από τις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται απ αισιοδοξούμε για το PSI εξέφρασε ο Πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο στη δεξίωση που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας προς τιμή του διπλωματικού σώματος και σε ερώτηση «πως πάνε οι διαπραγματεύσεις», ο κ. Παπαδήμος είπε:
«Πιστεύω ότι θα έχουμε καλά νέα προς το τέλος της εβδομάδας. Το πολύ στις αρχές της επόμενης».
Σε ερώτηση εάν πιστεύει ότι θα είναι η τελευταία φορά που ο κ. Νταλλάρα θα έρθει στην Αθήνα για το PSI, ο Πρωθυπουργός απάντησε: «Πιστεύω πως ναι, αν και η συμφωνία μπορεί να κλείσει και από μακριά».