Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

LOVE=LO(verdos)+VE(nizelos)


O Πούτιν εξέδωσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης για τον κερδοσκόπο Σόρος!


Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στα ιταλικά ΜΜΕ ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Vladimir Putin εξέδωσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης εναντίον του «Τρομοκράτη Χρηματιστή George Soros»!
Πανικός στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα!

Putin dichiara guerra a George Soros &Co.


Le speculazioni su questa notizia sono molte e le motivazioni penso siano più che legittime e motivate. La cosa che più dovrebbe far riflettere i Capi di stato occidentali è come ha fatto Putin a liberare la Russia da coloro che volevano portarla al totale sfascio economico-sociale e sbattere in galera tutti coloro che ci hanno tentato. Sono forse i Lubawitschern che influenzano Putin? Fatto sta che Putin è leale alla Russia e al suo Popolo, quindi non permetterà mai a nessuno, fin quando ci sarà lui al comando in quella Nazione, di svendere la sua Patria e lasciarela nelle grinfie del NWO. Per questo ha ordinato di rilasciare un mandato di cattura Internazionale nei confronti di George Soros che è stato preso con le mani nel sacco mentre si preparava a mandare aiuti finanziari a quella che si definisce opposizione in Russia, che ultimamente ha fatto scendere in piazza decine di migliaia di persone raccontando bugie e mistificazioni –imbrogli durante le elezioni.

Σόϊμπλε: «Να εφαρμόσουμε όσα συμφωνήσαμε»


«Η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει τα συμπεφωνημένα πριν αρχίσουμε να συζητούμε για την επόμενη δόση βοήθειας», δηλώνει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε στο γερμανικό ραδιόφωνo Deutschlandfunk. «Μπορούμε να βοηθήσουμε, μόνο εάν δεν έχουμε να κάνουμε με ένα βαρέλι χωρίς πάτο», δηλώνει χαρακτηριστικά ο γερμανός υπουργός Οικονομικών και προβάλλει την Ιταλία του Μάριο Μόντι ως παράδειγμα για τη γειτονική Ελλάδα.
«Τα προβλήματα που προκαλούν την κρίση σε μερικές χώρες πρέπει να αντιμετωπιστούν με αποφασιστικότητα. Αυτή είναι η δυσκολία με την Ελλάδα. Άλλες χώρες το πετυχαίνουν αυτό και βρίσκονται σε καλό δρόμο. Η Ιταλία έχει κάνει μεγάλες προόδους από τότε που ανέλαβε την πρωθυπουργία ο Μάριο Μόντι. Και επιβραβεύεται στις αγορές με συνεχώς μειούμενα επιτόκια. Αυτόν το δρόμο πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι μαζί, αλλά χωρίς να ασχολούμαστε με φημολογίες. Τον Μάρτιο θα δούμε εάν χρειάζονται πρόσθετα μέτρα ή όχι», λέει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΕΛΟΣ!

ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ 10% ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ!
ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ!

Σε νέα επίθεση στη συλλογική περιουσίατων εργαζομένων προβαίνει η συγκυβέρνηση του "μαύρου μετώπου", καθώς κατά την ενημέρωση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ο υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης εξήγγειλε τηνάμεση μείωση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών κατά 10%, για τους "συνεπείς" εργοδότες! Ενημερώνοντας την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για τους στόχους του υπουργείου Εργασίας το 2012, ο Γ.Κουτρουμάνης, εξέφρασε κατ' αρχήν την ικανοποίησή του για την εξοικονόμηση 3,6 δισ. ευρώ, συνεπεία της προσπάθειας μείωσης της φαρμακευτικής δαπάνης από το 2009 έως σήμερα.

Οι «νεόπτωχοι» της Ευρώπης αριθμούν πλέον 115 εκατομμύρια


Mε τίτλο «Η φτώχεια παγιδεύει τη μεσαία τάξη της Ευρώπης», η ισπανική εφημερίδα El Pais κάνει ένα ρεπορτάζ στους Ευρωπαίους που ζουν δύσκολα με χαμηλούς μισθούς ή είναι μακροχρόνια άνεργοι.
Το ρεπορτάζ ξεκινά με έναν 75χρονο Έλληνα, ο οποίος παίρνει σύνταξη 550 ευρώ, από τα οποία τα 150 ευρώ δαπανώνται στα φάρμακα. Ακολουθεί ο Ισπανός Μανουέλ Χ. -μακροχρόνια άνεργος- που δεν δικαιούται πλέον επίδομα και ζει σε νοικιασμένο σπίτι. Τροφή και ρούχα εξασφαλίζει από ΜΚΟ. Υπάρχουν επίσης ο Ρομπέρτο και η Μαριλίσα Μαδέρα από τον Ισημερινό, οι οποίοι έχασαν το διαμέρισμα που είχαν αγοράσει στη Μαδρίτη. Με τέσσερα παιδιά και ένα χρέος 100.000 ευρώ, αδυνατούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ

Georgios Panagiotakopoulos Απευθύνομαι τις κρίσιμες τούτες ώρες για τη χώρα και την δημοκρατική παράταξη, στον Πρόεδρο, στους «υποψήφιους» Προέδρους, στους Υπουργούς της Κυβέρνησης Παπαδήμου και στα μέλη της Κ.Ο: Τα τελευταία δύο χρόνια «καταφέραμε» να διαλύσουμε κάθε έννοια κοινωνικής συμμαχίας που με κόπο είχαμε χτίσει το προηγούμενο διάστημα.
Καταφέραμε να οδηγήσουμε τη χώρα στην άκρη του γκρεμού με επιλογές που πολλές φορές είπα ότι είναι λανθασμένες, αλλά και με ένα πολιτικό προσωπικό που αποδείχτηκε κατώτερο των περιστάσεων.
Στρέψαμε απέναντι μας το σύνολο της κοινωνίας με την ασυνάρτητη και αδιέξοδη πολιτική που ακολουθήσαμε. Υποκύψαμε στις πιέσεις των Ευρωπαίων Δυναστών μας. Οδηγήσαμε τη χώρα και το λαό στη φτώχεια, στα εκκαθαριστικά των 2 ευρώ, στην ανασφάλεια, στην ανεργία, στην απογοήτευση.

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ: ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣΕ 15 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ


Ξάφνιασε ευχάριστα το προσωπικό του ένας εργοδότης από τη Μελβούρνη. Μοίρασε με τη μορφή μπόνους στους εργαζόμενους 15 εκατομμύρια δολάρια για να τους ευχαριστήσει για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους. Δεν πίστευαν τα μάτια τους οι 1800 εργαζόμενοι στην εταιρεία...
λεωφορείων Grenda όταν, μαζί με την εβδομαδιαία πληρωμή τους, έλαβαν και ένα δώρο που κυμαινόταν από 8.500 έως 30.000 δολάρια ο καθένας τους, ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας.
Η εταιρία Grenda πουλήθηκε πρόσφατα έναντι σημαντικού ποσού και ο Κέν Γκρέντα, κύριος μέτοχος, θέλησε με την χειρονομία του αυτή να πει «ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους υπαλλήλους της, που έφτιαξαν την εταιρεία».
«Μια επιχείρηση είναι πετυχημένη όταν οι εργαζό

ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ-ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ


«Υπάρχουν μονάχα δύο σκηνοθέτες στον κόσμο. Και ο άλλος είναι ο Τσάρλι Τσάπλιν»
Μπέρτολτ Μπρεχτ

, Ο Τσάρλι Τσάπλιν, υποδύεται έναν διπλό ρόλο σ' αυτήν την πικρή κωμωδία: τον αρχηγό ενός φασιστικού κράτους ένα πρόσωπο που ξεκάθαρα αναφέρεται στο Αδόλφο Χίτλερ και έναν αθώο Εβραίο κουρέα υπήκοο αυτού του κράτους. Επίκαιρος όσο ποτέ ο μεγαλύτερος κωμικός όλων των εποχών σκηνοθετεί μια εύστοχη και πικρή (παρόλα τα χρόνια που περάσαν) αντιπολεμική σάτιρα .

Επιμένει ο Τόμσεν για τον κατώτατο μισθό

Διώξτε τον....ΓΖ
Λουκέτο στο δημόσιο, απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, κατάργηση κοινωνικών βοηθημάτων αλλά και άγριες περικοπές σε Αμυνα και Υγεία, θα προβλέπει το «προμνημόνιο» ύψους 4,4 δισ. που θα υπογράψει η κυβέρνηση με την Τρόικα έως το τέλος αυτής της εβδομάδας, προκειμένου να καλυφθούν τα ελλείμματα του 2011 και η πέρα από κάθε πρόβλεψη (της κυβέρνησης) ύφεση που τώρα εκτιμάται πως το 2012 θα φθάσει τουλάχιστον το 3,5% του ΑΕΠ έναντι 2,5% που είχε αρχικά εκτιμηθεί. Την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα Πολ Τόμσεν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή» εμφανίζεται ανυποχώρητος στη μείωση του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, ωστόσο δείχνει διαλλακτικός απέναντι στο ενδεχόμενο κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού, «πατώντας» επάνω στην ανάγκη μείωσης του μισθολογικού κόστους, έτσι ώστε να καταστεί περισσότερο ανταγωνιστική η ελληνική οικονομία.