Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΟ 18%!!!


Φαίνεται πως σε αυτό το κατασκεύασμα μετακομίζει κάθε πικραμένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (Πικραμένο από το λαό που δείχνει να μην αναγνωρίζει τις υπηρεσίες του και δεν προτίθεται να τον ξαναστείλει στη βουλή..). Το Κόμμα του Κουβέλη (μου διαφεύγει το όνομα), είναι απλά ενα δεύτερο εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ!!

ΣΤΟ 8% ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΣΤΟ 3% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ
Στο κόλπο της ενίσχυσης του Κουβέλη μπήκε και η V-PRC. Θυμίζει εποχές που παρουσίαζαν τον ΣΥΡΙΖΑ μόλις είχε αναλάβει ο Τσίπρας, σε ποσοστά κοντά στο 20%! Το ΠΑΣΟΚ κυριολεκτικά καταρρέει σε ποσοστά πρωτοφανή για την ιστορία και την...
προοπτική του. Στο 8%. Είτε θέλουμε να το πιστέψουμε είτε όχι αυτό δείχνει η μέτρηση. Θα βγουν τα νούμερα στην κάλπη; Απίθανο έως εξωπραγματικό. Με τον Κουβέλη πάντως η δουλειά έχει μεγάλη πλάκα. Σε βαθμό που γελάνε και οι τηλεθεατές..

Οργή και από τα ευρωπαϊκά συνδικάτα για τους εκβιασμούς της Τρόϊκα

«Δέσμευση για άμεση εφαρμογή των απαιτήσεων μας ή χρεοκοπία», είναι το δίλημμα που θέτουν στη χώρα μας οι Βρυξέλλες και οι εταίροι, οι οποίοι θεωρούν απολύτως αναγκαία τη μείωση του κατώτατου μισθού.

Η εκβιαστική αυτή στάση προκάλεσε χθες την οργισμένη αντίδραση των ευρωπαϊκών συνδικάτων, τα οποία κατηγορούν την ευρωζώνη για παραβίαση διεθνών συμβάσεων και για «απαράδεκτη επιβολή νέων μέτρων σε μια χώρα που βυθίζεται στην ύφεση».
Οι προθεσμίες για την ολοκλήρωση της νέας συμφωνίας έχουν παρέλθει από το περασμένο Σαββατοκύριακο, υποστήριξε χθες ο εκπρόσωπος του Ολι Ρεν, προσθέτοντας ότι η Κομισιόν και οι εταίροι αναμένουν από την κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν να δεσμευθούν άμεσα, ώστε να ολοκληρωθεί η νέα δανειακή σύμβαση και να συνέλθει το Eurogroup προκειμένου να την επικυρώσει.

Τσίπρας: Θέατρο η διαπραγμάτευση με τρόικα, «κονφερασιέ» ο Καρατζαφέρης

Τσίπρας: Θέατρο η διαπραγμάτευση με τρόικα, «κονφερασιέ» ο Καρατζαφέρης
Έχει δίκιο 
Ως θεατρική παράσταση χαρακτήρισε τις συζητήσεις των πολιτικών αρχηγών για την αποδοχή των όρων που έχει θέσει η τρόικα προκειμένου να ξεκλειδώσει το ευρωπαϊκό δάνειο των -τουλάχιστον- 130 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, ο Αλέξης Τσίπρας. Ως θεατρική παράσταση χαρακτήρισε τις συζητήσεις των πολιτικών αρχηγών για την αποδοχή των όρων που έχει θέσει η τρόικα προκειμένου να ξεκλειδώσει το ευρωπαϊκό δάνειο των -τουλάχιστον- 130 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, ο Αλέξης Τσίπρας. Μιλώντας έπειτα από ενημέρωση που είχε στο υπουργείο Εξωτερικών τη Δευτέρα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «ένα θέατρο δήθεν διαπραγμάτευσης μπροστά στα μάτια του ελληνικού λαού».
«Κάποιοι ισχυρίζονται ότι διαπραγματεύονται. Ο κ. Καρατζαφέρης μάλιστα έχει επιλέξει και το ρόλο του κονφερασιέ σ' αυτή τη διαδικασία της θεατρικής παράστασης.

Αγριο τελεσίγραφο από Μέρκελ-Σαρκοζί

Αγριο τελεσίγραφο από Μέρκελ-Σαρκοζί
O εκβιασμός δεν πρέπει να περάσει
«Η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο των ελληνικών Aρχών, από τις οποίες αναμένουμε συγκεκριμένες δεσμεύσεις», ξεκαθάρισε χθες ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αμαντέου Αλταφάζ, εκφράζοντας μάλιστα τη δυσφορία των εταίρων σχετικά με την αναβλητικότητα των αποφάσεων στην Ελλάδα.
«Ο χρόνος σας τελείωσε». Αυτό διεμήνυσαν χθες στην Αθήνα με ιδιαίτερα αυστηρό τόνο η Ανγκελα Μέρκελ και ο Νικολά Σαρκοζί, ενώ τον κλοιό των πιέσεων έσφιξαν ακόμη περισσότερο οι Βρυξέλλες τονίζοντας σε έντονο ύφος ότι η Ελλάδα υπερέβη την προθεσμία για την εξεύρεση συμφωνίας. Ο εκπρόσωπος του Ολι Ρεν επεσήμανε ότι οι διαβουλεύσεις των πολιτικών αρχηγών θα έπρεπε να έχουν ήδη ολοκληρωθεί και υπογράμμισε με νόημα ότι η διορία, που εξέπνευσε, συνδέεται άρρηκτα με την ανάγκη αναχρηματοδότησης της χώρας και δεν μπορεί να αγνοηθεί. Εκκληση για την άμεση επίτευξη συμφωνίας για το πακέτο των νέων μέτρων απηύθυνε εξάλλου ο πρόεδρος της Ε.Ε., Χέρμαν Βαν Ρομπάι, λέγοντας «η Ελλάδα έχει ευθύνη απέναντι στην Ευρωζώνη».

«Όχι» των Πρασίνων στον ειδικό λογαριασμό


Για αυτό δεν είμαστε ρατσιστές

Η Κλαούντια Ροτ

Oι Πράσινοι δια στόματος της προέδρου τους Κλαούντια Ροτ εξέφρασαν τη διαφωνία τους για την πρόταση Μέρκελ και σαρκοζί για την δημιουργία ενός ειδικού λογαριασμού για τα έσοδα του ελληνικού κράτους, από το οποίο θα εξυπηρετείται το χρέος. Η λύση του ελληνικού προβλήματος δεν μπορεί να είναι οι εντολές λιτότητας, δήλωσε η Κλαούντα Ροτ.