Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Christine Buchholz: Το «Όχι» μου στη βουλή, είναι ένα «Ναι» στην αντίσταση


Ενωμένοι οι εργαζόμενοι , με διεθνιστική αντίληψη, θα αντιμετωπίσουμε  το   παγκοσμιοποιημένο κεφάλαιο των τραπεζιτών. ΓΖ

Προσωπική δήλωση της βουλευτίνας του Κόμματος της Αριστεράς, Christine Buchholz

Σήμερα καταψηφίζω το νομοσχέδιο της γερμανικής κυβέρνησης με τον παραπλανητικό τίτλο «Οικονομική βοήθεια για την Ελληνική Δημοκρατία». Με αυτό προσπαθεί να μας πείσει, ότι θέλει τάχα να βοηθήσει τους Έλληνες. Αυτό είναι ένα ψέμα. Ούτε ένα σεντ από τα 130 δισεκατομύρια ευρώ του σχεδίου θα πάει στον ελληνικό λαό. Το ελληνικό κράτος θα πάρει τα λεφτά, για να ξεπληρώσει τα χρέη του στις γερμανικές, γαλλικές και ελληνικές τράπεζες. Η δήθεν βοήθεια δε δίνεται στον ελληνικό λαό, αλλά στις ευρωπαϊκές τράπεζες.

Δύο οι όμηροι στο εργοστάσιο της Κομοτηνής από τον ένοπλο απολυμένο εργάτη

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δύο οι όμηροι στο εργοστάσιο της Κομοτηνής από τον ένοπλο απολυμένο εργάτη
"Είπαμε στ' άρματα" αλλά όχι και έτσι. Η απόγνωση του άνεργου όμως....ΓΖ............

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση του planet-greece στο εργοστάσιο κατασκευής κάδων, στην βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής, οι όμηροι, τελικά, είναι δύο! Πρόκειται για τον έναν εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας και έναν υπάλληλο.
Ο ένοπλος, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες των αστυνομικών είναι απολυμένος εργάτης, εισέβαλλε στο εργοστάσιο κατασκευής κάδων απορριμμάτων, λίγο μετά τη 1.00. Αφού πυροβόλησε έναν εργάτη της εταιρείας (οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πρόκειται για Βούλγαρο) τραυμάτισε, πάλι πυροβολώντας, τον έναν εκ των ιδιοκτητών. Ο ένας εκ των δύο τραυματιών βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι θα ξεπεράσει τον κίνδυνο.