Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !...

Χιλιάδες γερμανοί εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα σε τρία δυτικά κρατίδια πραγματοποιούν σήμερα απεργία αφού παρουσιάστηκε εμπλοκή την περασμένη εβδομάδα κατά τις συνομιλίες για τα αιτήματά τους για μισθολογικές αυξήσεις 6,5%.
Λεωφορεία και τρένα έχουν ακινητοποιηθεί στη Φραγκφούρτη, στο κρατίδιο της Έσσης, προκαλώντας αναστάτωση στις μετακινήσεις στην οικονομική πρωτεύουσα της Γερμανίας. Στο Σάαρλαντ, εκατοντάδες κέντρα ημερήσιας φροντίδας και τράπεζες είναι κλειστά, ενώ νοσοκομεία και οίκοι ευγηρίας έχουν επηρεαστεί επίσης από την κινητοποίηση.
Στη Ρηνανία-Παλατινάτο, απεργούν περισσότεροι από 2.000 εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες και ο αριθμός αυτός αναμένεται ότι θα αυξηθεί σε 5.000 στη διάρκεια της ημέρας, ανακοίνωσε το συνδικάτο του δημόσιου τομέα ver.di.

“ΚΙΝΗΜΑ της ΠΑΤΑΤΑΣ” και “ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ του ΠΟΝΟΥ και της ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ”

Φτηνές πατάτες στην Αθήνα..
Φτηνές πατάτες στη Θεσσαλονίκη..
Φτηνές πατάτες στη Γεωπονική σχολή..
Φτηνές πατάτες στο Γαλάτσι.., Στην Κηφισιά…
Φτηνές πατάτες σε όλη την Ελλάδα…
Φτηνές πατάτες στην Ευρώπη.. (αυτό δεν το είδαμε ακόμη)
Εθελοντές συντονίζουν μέσα από το ιντερνέτ παραγωγούς και καταναλωτές.
Για την ακρίβεια τους συντόνιζαν…
Τώρα το ρόλο αυτό τον «παίζουν» οι Δήμοι.
Η αποδοχή της πρωτοβουλίας στον λαό δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Δημοτικούς μας Αρχοντες.
Οι Δήμαρχοι, τα Δημοτικά Συμβούλια, οι Δημοτικές Παρατάξεις, μη έχοντες αντικείμενο, λόγω Καλικράτη και μνημονίων, βρήκαν την ευκαιρία να εμφανισθούν και να αποδείξουν τη χρησιμότητά τους.
Υιοθέτησαν το κίνημα , διέθεσαν προσωπικό, μέσα , υποδομές. Οργάνωσαν συνεργία, έβγαλαν δελτία τύπου, ανακοινώσεις. Και τελικά το υποκατέστησαν..