Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Η τιμή της Αννας.

  •  
 Η τιμή της Αννας. μια αναρτηση σοκ,που σε κανει να ανατριχιαζεις
Μία αναρτηση σοκ, που σε κανει να ανατριχιαζεις

Μια κατασταση για τη οποια ΟΛΟΙ ΜΑΣ ειμαστε υπευθυνοι,γι αυτο πρεπει καπου στην ακρη του μυαλου μας να εχουμε υπ οψιν στο τι θα μας ξημερωσει αυριο.

αφιερωσετε λιγο χρονο,αξιζει,ισως ταρακουνηθουν καποιοι.  
Το παρακάτω θέμα είναι μια αληθινή ιστορία.
Θα μας συγχωρέσετε το ότι επιλέξαμε να αφήσουμε τον “αθυρόστομο” τρόπο του κειμενογράφου…. αλλά ίσως είναι ο καταλληλότερος για να περιγράψει το συγκεκριμένο περιστατικό….
Αστυνομικό Τμήμα Ομονοιας Η ιστορια ειναι πραγματικη. Μου την αφηγηθηκε πελατισσα μου, μπατσινα που υπηρετει στο Α/Τ Ομονοιας.Δευτερα βραδυ λεει η μπατσινα, ειχανε μαζεψει καμια δεκαρια πουτανες εξω απο ενα ξενοδοχειο της οδου Μενανδρου. Αναμεσα τους και την Αννα.

Εθνικό Συμβούλιο για τις γερμανικές αποζημιώσεις: Τι είναι τα πολεμικά αρχεία που χάνονται και δεν βρίσκονται;


Την οργισμένη αντίδραση του Εθνικού Συμβουλίου διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών στην Ελλάδα προκάλεσε η επίσημη παραδοχή στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ότι έχει εξαφανιστεί κάθε στοιχείο από το υπουργείο Οικονομικών και από την Τράπεζα της Ελλάδας που να τεκμηριώνει τις καταστροφές που προκάλεσε η γερμανική κατοχή στη χώρα! Ταυτόχρονα ζήτησε την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας για το πελώριο εθνικό σκάνδαλο, όπως το χαρακτήρισε.
"Κάποτε υπήρχε ένα τμήμα και ένα αρχείο που αφορούσε πολεμικές αποζημιώσεις. Δεν έχω καταφέρει να αποκτήσω πρόσβαση και το αναζητώ. Θα θέσω υπ' όψιν σας κάθε στοιχείο που μπορεί να φανεί χρήσιμο", είπε στους βουλευτές ο υπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.

Η κλέφτρα κίσσα...

Η 93χρονη συγκλονιστική ιστορία του ΚΚΕ, ενός κόμματος που για σχεδόν έναν αιώνα δε λύγισε ποτέ, που έμεινε σταθερό και αταλάντευτο δίπλα στο λαό έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, ακόμα και όταν επρόκειτο για τη ζωή και το αίμα των μελών και των στελεχών του, είναι λογικό να προκαλεί το ενδιαφέρον σε κάθε καλόπιστο άνθρωπο. Από την άποψη αυτή η διάδοση της Ιστορίας του ΚΚΕ, ειδικά στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που... διανύει ο τόπος, συμβάλλει στην ανύψωση του γνήσιου πατριωτισμού και του προλεταριακού διεθνισμού.
Οσοι όμως καταπιάνονται με την Ιστορία του ΚΚΕ δεν είναι πάντα καλόπιστοι. Σε μια κοινωνία που διχάζεται από τάξεις με ασυμφιλίωτα και αντικρουόμενα συμφέροντα, όπως είναι σήμερα η ελληνική κοινωνία, είναι εύλογο ότι οι κυρίαρχες τάξεις που επιδιώκουν η κατάσταση να μείνει όπως έχει, να μην αλλάξει τίποτα, ώστε να συνεχιστεί η μακροημέρευση του συστήματος καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε να συκοφαντήσουν, να διαστρεβλώσουν και να παραμορφώσουν την ιστορία ενός επαναστατικού κόμματος, που, παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έκαναν, δεν μπόρεσαν να το βάλουν στο χέρι. Και αυτό ίσως να αποτελεί διεθνή πρωτοτυπία.

Γάιδαρος σε ιστοσελίδα για μεταχειρισμένα οχήματα


Απίστευτο: Γάιδαρος σε ιστοσελίδα για μεταχειρισμένα οχήματαΜια αγγελία διαφορετική από τις άλλες δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα, όπου συνήθως αγοραστές ψάχνουν για… μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.
Ένας αγρότης από την Ξάνθη, λόγω αλλαγής επαγγέλματος, αποφάσισε να ξεφορτωθεί το γαϊδουράκι του, ψάχνοντας για υποψήφιο αγοραστή.
Όπως δημοσιεύει το news247.gr, έδωσε με χιούμορ τα στοιχεία του προς πώληση γάιδαρου και η αγγελία του δημοσιεύθηκε. Όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, πρόκειται για μοντέλο (!) του 2005, χρώματος μαύρου και δεν καίει καύσιμο.
Υπάρχει επίσης φωτογραφία του προς πώληση γαϊδάρου, ο οποίος κοστίζει 350 ευρώ και στην περιγραφή αναφέρεται ως «γαϊδούρι αρσενικό 7 ετών, που πωλείται λόγω αλλαγής επαγγέλματος».
Η αγγελία δημοσιεύθηκε στην κατηγορία «γεωργικά μηχανήματα», ενώ κάτω από την ανάρτηση υπάρχει και η συμβουλή «μη δίνετε προκαταβολή αν δεν έχετε δει το αυτοκίνητο»!

http://www.tsantiri.gr/

ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ-ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Οι τράπεζες έχουν εδώ και χρόνια κλείσει τις στρόφιγγες της δανειοδότησης.
Το παλιό ''πάρτυ" τελείωσε! Τώρα ούτε ευρώ δεν γλιστράει από τις τράπεζες στα νοικοκυριά και την οικονομία!
Αυτές τις μέρες ανακοινώθηκε νέα μείωση της τραπεζικής χρηματοδότησης στην οικονομία και νέα μείωση των καταθέσεων. Και τα δύο βαίνουν προς κατάρρευση!
Η χώρα διανύει τον 5ο χρόνο μιας ύφεσης που διαρκώς βαθαίνει!
Δεν υπάρχει κανένας τρόπος κάποτε να ανακάμψει η οικονομία, αν δεν υπάρξει μια ισχυρή πηγή που να προσφέρει ρευστότητα.

"Ανώνυμοι χρεοκοπημένοι"

Χριστόφορος Κάσδαγλης (Καστανιώτης)

Μας ειπαν να πουλήσουμε ένα νησί για να εξοφλήσουμε τα χρέη μας. Το έγραψαν σε εφημερίδες και σε περιοδικά τους. Το δήλωσαν σε τηλεοράσεις και σε κοινοβούλια. Το υπαινίχθηκαν σε γελοιογραφίες.
Δεν το διευκρίνισαν όμως απολύτως: Να το πουλήσουμε θέλουν ή να το αγοράσουν; Ή, μήπως, το θέλουν χάρισμα, επειδή είναι φίλοι και σύμμαχοι κι επειδή μας δείχνουν τόοοση αλληλεγγύη;
Εν πάση περιπτώσει, δεν μας είπαν τι μίζα δίνουν. Ας μην ξεχνιόμαστε, Έλληνες είμαστε, τεμπέληδες και διεφθαρμένοι, αλλά όχι κορόιδα! Εξάλλου κάτι ξέρουν κι εκείνοι από μίζες, δεν πήγαμε μόνοι μας να εισπράξουμε τις προμήθειες από τις πολυεθνικές τους, εκείνοι έβγαλαν τα μαύρα λεφτά από γκρίζα χρηματοκιβώτια κι έστειλαν τα εμβάσματα. (Όχι βέβαια σ’ εμάς, αλλά στα δικά τους παιδιά, στους πρόθυμους και τους κατάλληλους, σ’ αυτούς τους ίδιους που μας κουνάνε τώρα το δάχτυλο αυστηρά για να μας πουν ότι μαζί τα φάγαμε τα λεφτά και για να μας εξαναγκάσουν να δεχτούμε τους όρους της έξωθεν «αλληλεγγύης».)

800 δισ. ευρώ για να ηρεμήσουν οι αγορές

Finanzministertreffen Europäische Union Kopenhagen 2012.

Bella Center, Konferenzzentrum Kopenhagen mit Fahnen der dänischen Ratspräsidentschaft (Detail). 

Aufgenommen: 29.03.12

Foto: Bernd Riegert Deutsche Welle.Η ευρωζώνη αποκτά ένα νέο «τείχος προστασίας». Στην Κοπεγχάγη οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης συμφώνησαν να αυξήσουν τους πόρους του μηχανισμού στήριξης σε περισσότερα από 800 δισ. ευρώ.
Ο Μόνιμος Μηχανισμός Στήριξης ESM, που θα διαδεχθεί τον προσωρινό μηχανισμό EFSF, έχει στη διάθεσή του, όπως έχει συμφωνηθεί, 500 δισεκατομμύρια. Όμως ένας νέος υπολογισμός των πόρων αυξάνει τη «δύναμη πυρός» των μηχανισμών στήριξης.
α) Ο Μόνιμος Μηχανισμός Στήριξης ESM και η οικονομική βοήθεια περίπου 200 δισ. ευρώ από τον EFSF που προορίζονται για την Ελλάδα, τη Πορτογαλία και την Ιρλανδία δεν συνυπολογίζονται πλέον, αλλά συνδυάζονται. Έτσι η «δύναμη πυρός» ανέρχεται στα 700 δις. ευρώ.

Ακούγοντας τους Μέρκελ, Σόιμπλε και Τόμσεν

Tου Σταύρου Λυγερού

Μέχρι πρότινος, η Μέρκελ, ο Σόιμπλε και οι άλλοι του ευρωιερατείου καλλιεργούσαν με τις δηλώσεις τους την εντύπωση ότι η Ελλάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν εκδιωχθεί από την Ευρωζώνη. Οι εγχώριοι υποστηρικτές του Μνημονίου, μάλιστα, εκμεταλλεύονταν το καλλιεργούμενο κλίμα επικείμενης αποπομπής για να εκβιάσουν την κοινωνία να ανεχθεί μια πολιτική η οποία παράγει ολοένα και περισσότερα οικονομικά και κοινωνικά ερείπια.
Τώρα που οι υπογραφές έχουν μπει και οι ψηφοφορίες έχουν ολοκληρωθεί, όπως ακριβώς επεδίωκαν η τρόικα και η κυβέρνηση Παπαδήμου, τώρα που η Ελλάδα έχει για τα καλά δεσμευθεί στον δρόμο της νέας δανειακής σύμβασης και του νέου Μνημονίου, η ρητορική του ευρωιερατείου άλλαξε. Η Μέρκελ και ο Σόιμπλε δηλώνουν ότι η εκδίωξη της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα ήταν καταστροφική για το ευρώ κι ότι ουσιαστικά δεν ετέθη ποτέ τέτοιο ζήτημα.

Πρόγραμμα Ενίσχυσης Ανθρώπινου Δυναμικού της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά

  APOLLON PRESS
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνούμε με το διαχειριστή της ιστοσελίδας     http://apollonpress.blogspot.com


Δράση επιδοτούμενης κατάρτισης και επανακατάρτισης άνεργων και απειλούμενων από ανεργία στην περιφερειακή ενότητα Πειραιά ύψους οκτώ (8) εκ. ευρώ, υπογράφτηκε από τον Ειδικό Γραμματέα για την Ανταγωνιστικότητα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μανώλη Πατεράκη. Το Πρόγραμμα εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων». Η Δράση θα υλοποιηθεί από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΕΒΕΠ) το οποίο θα αναλάβει το συνολικό σχεδιασμό, παρακολούθηση και αξιολόγηση του Προγράμματος, καθώς και τη διαχείριση και απόδοση στους καταρτιζόμενους και των προβλεπόμενων εκπαιδευτικών επιδομάτων που ανέρχεται στα επτά (7) ευρώ ανά ώρα κατάρτισης.

Πάλι “πλακώνονται” στο ΔΗΜΑΡ



Xαμός δεν γίνεται εξαιτίας του κάθε Γιομπαζολιά. Χαμός γίνεται γιατί αυτό το μόρφωμα δεν έχει συνοχή πρόγραμμα και προοπτική . Δημιουργήθηκε και στηρίζεται για όσο χρειάζεται να αποτελεί ανάχωμα διαρροών στη μετακίνηση   αριστερών ψηφοφόρων, από το ΠΑΣΟΚ προς άλλα σχήματα  της αριστεράς.ΓΖ.  

Χαμός γίνεται στην Δημοκρατική Αριστερά εξαιτίας της συμμετοχής –όπως φαίνεται- του Μάκη Γιομπαζολιά στα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Η κάθοδός του έχει κλειστεί στο πλαίσιο του πακέτου συμφωνίας της ΔΗΜ.ΑΡ. με τους Ελεύθερους Έλληνες του Βασίλη Οικονόμου. Όμως οι επιτελείς της Δημοκρατικής Αριστεράς δεν γνώριζαν ότι ο πρώην δημοτικός σύμβουλος που επιθυμεί να είναι υποψήφιος στην α’ Αθηνών θα «χρησιμοποιούσε» τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο προϊσταται για να διατυπώνει τις απόψεις του, οι οποίες σημειωτέον απέχουν παρασάγγας από τις επίσημες θέσεις του κόμματος.
Για την ακρίβεια ο Μάκης Γιομπαζολιάς αναφερόμενος προ ημερών στα στρατόπεδα των μεταναστών που σχεδιάζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε από το κανάλι του ότι οι μετανάστες πρέπει να οδηγηθούν σε ξερονήσια και στρατόπεδα.

Saharawi heroic fight continues

Saharawi heroic fight continues. 46959.jpeg The world community by and large either turns a blind eye to the annexation by Morocco of the Western Sahara, home to the Saharawi people, invaded, tortured, abused and forgotten or else cavorts openly with Morocco, signing contracts with the invading power to usurp the resources of the Saharawi without their consent, against international law.

The Moroccan Army invaded Western Sahara in 1975 when the Spanish left their North African colony and after the annexation (the Green March), the Moroccan government started repopulating it with Moroccans, trying to create an imbalance by which the Saharawi people would be in the minority in their own country. In 1991 the United Nations Organization brokered a peace treaty between the Moroccans and the Polisario Front, under which Morocco pledged to organise a referendum on self-determination.

Morocco has refused to live up to its promise and has repeatedly blocked and stalled, while it tightens its grip on the country it invaded - against every fibre of international law - and over 165.000 Saharawi refugees are forced to brave the inhospitable Algerian desert where they live in exile.