Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Φωτογραφίες της 22χρονης Ρωσίδας ιερόδουλης φορέα του AID

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο στην Αθήνα!

Δεν θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες!! 

Ντροπή!! . Σας είναι εύκολο να δίνετε φωτογραφία ενός δυστυχισμένου παιδιού , ξένου , παράνομου,  άρρωστου και σκληρά εκμεταλλευόμενου, αλλά δε δίνετε ονόματα παιδεραστών, βιαστών, μαστροπών , εμπόρων ναρκωτικών. Αλήθεια ποιος είναι ο ευυπόληπτος διάσημος τηλεπαρουσιαστής με την κοκαΐνη?
- Με εντολή εισαγγελέα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της
- Έκκληση του ΚΕΕΛΠΝΟ σε όσους επισκέφθηκαν τον οίκο ανοχής να εξεταστούν
- Της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος
Μετά απο εντολή εισαγγελέα η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες της 22χρονης που εντοπίστηκε σε οίκο ανοχής να είναι φορέας του ιού HIV.
Η 22χρονη Tatiana Bukhtoyarova του Sergei και της Nadeza, η οποία γεννήθηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 1990 στην Ρωσία, κατοικεί στο Γαλάτσι και εκδιδόταν σε οίκο ανοχής επί της οδού Φωκαίας αριθ. 22.

Τρόικα: Όλα τα ταμεία στον ΕΟΠΥΥ έως τον Ιούνιο - 50.000 απολύσεις και άρση μονιμότητας στο Δημόσιο


 Τρόικα: Όλα τα ταμεία στον ΕΟΠΥΥ έως τον Ιούνιο - 50.000 απολύσεις και άρση μονιμότητας στο Δημόσιο
- Πάρτε πίσω το νόμο για τα ταμεία, λέει σε επιστολή της
- Τέλος σε διπλές συντάξεις και επιδόματα ανεργίας
- Τι περιλαμβάνει η “καταιγίδα” μέτρων του Ιουνίου
Να ενταχθούν όλα τα ασφαλιστικά ταμεία με υπηρεσίες υγείας στον ΕΟΠΥΥ ζητεί με επιστολή του προς τους υπουργούς Υγείας και Εργασίας ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην τρόικα Ματίας Μορς. Με την επιστολή του ο κ. Μορς ζητεί την απόσυρση των διατάξεων του νόμου, που προβλέπει εξαίρεση όσων Ταμείων δεν χρηματοδοτούνται από τον προϋπολογισμό,
Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ της Κυριακής η επιστολή, που μάλιστα είναι γραμμένη σε απαξιωτικό ύφος, ελέγχει τους υπουργούς Λοβέρδο και Κουτρουμάνη γιατί δεν τον ενημέρωσαν για τις εξαιρέσεις του νόμου. Στη συνέχεια απαιτεί να ενημερωθεί για τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση, για να καταργηθούν τα συγκεκριμένα άρθρα του νόμου και την ένταξη όλων των Ταμείων στον ΕΟΠΥΥ μέχρι τον Ιούνιο.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, έρχεται καταιγίδα μέτρων τον Ιούνιο που περιλαμβάνει:
- περικοπή διπλών συντάξεων και επιδομάτων ανεργίας
- κατάργηση των προνοιακών παροχών
- απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα
- περιστολή αποζημιώσεων και επικουρικών συντάξεων
- άρση της μονιμότητας στο δημόσιο τομέα.

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΟΖΙ

Ο Στρος Καν βάζει βόμβα που θα μπορούσε να οριστικοποιήσει τον πολιτικό θάνατο του Νικολά Σαρκοζί Στην πρώτη, εδώ και ένα χρόνο, συνέντευξη του σε εφημερίδα, την βρετανική Guardian, ο Στρος Καν αποκαλύπτει ότι διαθέτει ικανές αποδείξεις για την εμπλοκή του Γάλλου Προέδρου σε σχέδιο πολιτικής του...
εξόντωσης. Τον Γάλλο πρόεδρο και το κόμμα του κατηγορεί ευθέως ο Ντομινίκ Στρος Καν για συνομωσία εναντίον του σχετικά με την υπόθεση της καμαριέρας του ξενοδοχείου Σοφιτέλ στην Ν. Υόρκη.
Στη συνέντευξη του στον δημοσιογράφο ΄Εντγουαρντ Τζέι Επστάιν, συγγραφέα του βιβλίου " Τρεις ημέρες του Μαϊου" που κυκλοφορεί τη Δευτέρα στη Βρετανία, ο Ντομινίκ Στρος Καν αποκαλύπτει πως οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες είχαν παγιδεύσει τα επτά κινητά που είχε στη διάθεση του καθώς και τα προσωπικά του e-mail, κι αυτό του το αποκάλυψε φίλη του που δούλευε στο αρχηγείο του κόμματος του Σαρκοζί.

Γιώργος ΡΟΥΣΣΗΣ: Επικεφαλής στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.


Δήλωση: Επειδή παρά τις ήττες και τις χαμένες ελπίδες, πιστεύω ότι αξίζει να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι για νάρθουν οι καλύτερες μέρες που λαχταρήσαμε .
Επειδή είναι πέρα από κάθε λογική, εκτός από εκείνη του καπιταλισμού, οι μελλούμενες γενιές να ζήσουν χειρότερα απ’ ότι η δικιά μας.
Επειδή ο σοσιαλισμός – όχι δα εκείνος που αρχικά επιχειρήθηκε, αλλά απέτυχε παταγωδώς, αλλά εκείνος που δεν γνωρίσαμε, και που είναι σήμερα εφικτός- είναι η μόνη λύση απέναντι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα.
Επειδή τόσο η λογική του όλα ή τίποτα, όσο και εκείνη των αποκομμένων από τη σοσιαλιστική προοπτική μεταρρυθμίσεων, οδηγούν στη διαιώνιση του υπάρχοντος συστήματος,
μια και η πρώτη αποστερεί τον σκοπό από τα μέσα επίτευξης του, και η δεύτερη παραμένει δέσμια του κυρίαρχου συστήματος.
Επειδή εκείνο που επιτάσσει η κρισιμότητα των καιρών είναι ένα αντικαπιταλιστικό- αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο, και όχι η λογική « το μοναστήρι να είναι καλά», ή εκείνη της ενότητας αυτοσκοπό, ή ακριβέστερα της ενότητας με σκοπό την πάση θυσία πρόσβαση στην εξουσία, ακόμη και σε συνεργασία με τους Πασόκους με πολιτικά .

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ !...


Για αυτό πρέπει να μη πολωθούμε με συντρόφους και φίλους που σε αυτές τις εκλογές επέλεξαν άλλο σχηματισμό από μας.  Και όπου μπορούμε να συμβάλουμε στην εκλογή νέων (οχι καταναγκην ηλικιακά). Αυτονόητο είναι ότι στους νέους συγχωρούμε και να μην τα έχουν διαβάσει όλα. Στους παλιούς όμως ΠΟΤΈ Γ.Ζ.


Οι εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, αυτή η κορυφαία και αυθεντική διαδικασία καταγραφής της λαϊκής βούλησης, θ΄ αποδειχθεί απολύτως μεταβατική. Το πρόωρο της διενέργειάς τους, σε συνδυασμό με τον επείγοντα και, εν πολλοίς, ευκαιριακό τρόπο, που τίθενται τα διακυβεύματα και τα διλήμματα, προσδίδουν στην ετυμηγορία του εκλογικού σώματος, μια αναγκαστική προσωρινότητα.
Οι αντιθέσεις και οι αντινομίες, που ανέκυψαν και αναδείχθηκαν στο πολιτικό σκηνικό, ούτε μελετήθηκαν επαρκώς, ούτε ενσωματώθηκαν στα προγράμματα και τις πρακτικές των παραδοσιακών φορέων, ενώ στους, όποιους, νέους, η κρίσιμη αυτή διαδικασία, εξελίχθηκε στο πόδι, παράγοντας αποτελέσματα φτωχά και επιφανειακά.

Αλ. Τσίπρας: Δεν θα επιστρέψω την διερευνητική εντολή στον κ. Παπούλια


 "Για πρώτη φορά η Αριστερά διεκδικεί την εξουσία – όχι ως χίμαιρα, αλλά ως ρεαλιστική προοπτική. Εγώ τη διερευνητική εντολή δεν θα την επιστρέψω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Συνειδητοποιείστε το", δήλωσε το μεσημέρι απο την Λαμία ο Αλέξης Τσίπρας στέλνοντας νέο μηνυμα προς το ΚΚΕ και την Αλέκα Παπαρήγα. Ο επικεφαλής του Συνδιασμού ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση, εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας "με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, σας λέω το εξής: Ο καιρός που είχατε τον πολιτικό κόσμο στο χέρι πέρασε. Οι μάσκες σας έχουν πέσει. Είστε ταυτισμένοι με το Μνημόνιο".
Ψήφος συγκρότησης κυβέρνησης

Αιφνιδιαστικό δημοψήφισμα εν όψει της συνόδου του ΝΑΤΟ ετοιμάζει ο Γκρούεφσκι


 Θα ζητήσει έγκριση για το όνομα «Βόρεια Δημοκρατία της Μακεδονίας»
Προσπάθεια να πετάξει το μπαλάκι στην Αθήνα στην πορεία προς το Σικάγο κάνει ο Νίκολα Γκρούεφσκι. Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Den», που επικαλείται κυβερνητικές πηγές, ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων ετοιμάζεται να ...προχωρήσει σε στρατηγικό αιφνιδιασμό τις παραμονές της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ. Συγκεκριμένα, ο κ. Γκρούεφσκι σχεδιάζει να προτείνει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ενδεχομένως για την ονομασία «Βόρεια Δημοκρατία της Μακεδονίας» (που σημειωτέον είχε αποδεχθεί παλαιότερα η ελληνική πλευρά). Στη συνέχεια, σκοπεύει να ζητήσει ως αντάλλαγμα την πρόσκληση ένταξης της πΓΔΜ στη Συμμαχία. Η αντιπολιτευόμενη εφημερίδα συνεχίζει λέγοντας ότι ο σκοπιανός Πρωθυπουργός έχει διαπιστώσει ότι δεν έχουν αποδώσει οι προσπάθειες τόσο του ιδίου όσο επίσης των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας για ένταξη στο ΝΑΤΟ χωρίς επίλυση του ονόματος, παρά τη θετική για τα Σκόπια απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας από την Ελλάδα.

Αγρίνιο: Δημοτικό συμβούλιο… υποψήφιων βουλευτών


Ούτε ένας ούτε δυο αλλά πέντε συνολικά δημοτικοί σύμβουλοι του Αγρινίου είναι υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές της 6ης Μαΐου με τέσσερα διαφορετικά κόμματα

Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου, αφού δόθηκαν ευχές στα μέλη του συμβουλίου που κατέρχονται ως υποψήφιοι στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Στην συνεδρίαση παρόντες ήταν τρεις υποψήφιοι και συγκεκριμένα η Αγγελική Ρούσση (ΠΑΣΟΚ- φωτο) , ο Δημήτρης Σταμάτης (Ανεξάρτητοι Έλληνες –φωτο) και ο Βασίλης Νικάκης (ΚΚΕ – φωτο).

Από την συνεδρίαση απουσίαζαν δυο σύμβουλοι, προφανώς λόγω των υποχρεώσεών τους, που επίσης είναι υποψήφιοι βουλευτές , η Γ. Μπόκα (ΝΔ) και ο Δ. Δήμας (ΚΚΕ). Κατά κάποιο τρόπο σε αυτή την ομάδα μπορούμε να προσθέσουμε και τον Λάμπρο Κοτρολό που κι αυτός με την σειρά του δίνει τον αγώνα του για την στήριξη της υποψηφιότητας της συζύγου του Έλενας Μάντζιου - Κοτρολού με την ΝΔ.

Σε κάθε περίπτωση και για πρώτη φορά, όπως φαίνεται τα κόμματα άντλησαν αρκετούς υποψηφίους από την τοπική αυτοδιοίκηση. Να μην ξεχνάμε άλλωστε ότι κατά καιρούς και άλλοι υποψήφιοι βουλευτές έχουν ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Στο μυαλό του Ντοστογιέβσκη


Ο Άρης Αλεξάνδρου αναδιφά την καταγωγή, το έργο και τη συγγραφική μεγαλοφυΐα του μεγάλου Ρώσου λογοτέχνη.
Η μοίρα όσων μεταφράζουν αριστουργήματα μπορεί να μην έχει το κύρος και τη μαγεία των ίδιων των έργων, πλην όμως της ανήκει μια φωτεινότατη ακτίνα δέους και αφοσίωσης. Στα καθ’ ημάς το όνομα του Ντοστογιέβσκη παραμένει αδιαχώριστο από το όνομα του μεταφραστή του Άρη Αλέξάνδρου, ο οποίος γύρισε στην ελληνική τα περισσότερα έργα του Ρώσου μυθιστοριογράφου και τώρα -χάρη σ’ ένα χειρόγραφο που βρέθηκε στα χαρτιά του και παραδόθηκε από τη σύζυγό του Καίτη Δρόσου στον Κώστα Γκοβόστη- μας ανακοινώνει, τρόπον τινά, την άποψή του για το μεγάλο έργο του Ρώσου.
Ο Αλεξάνδρου γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1922 στην Πετρούπολη. Ο πατέρας του Βασίλης Βασιλειάδης (ή Ιβάνονιτς) ήταν Έλλην Πόντιος που κατέφυγε στη Ρωσία για να γλιτώσει από την επιστράτευσή του στον οθωμανικό στρατό. Μιλούσε ρώσικα, γαλλικά και αγγλικά και ψωμιζόταν εργαζόμενος σε κάποια γαλλική τράπεζα.