Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Το συγκλονιστικό σημείωμα που άφησε χτες βράδυ ο αυτόχειρας Αντώνης Περρής.


Είναι στιγμές που η δημοσιογραφική πένα δεν μπορεί να απεικονίσει τη δύναμη των γεγονότων. Είναι στιγμές που είναι προτιμότερο να σιωπούμε και απλώς να σκεφτόμαστε, να προβληματιζόμαστε, να ζητάμε μια λύση για κάποιον συνάνθρωπό μας στην καθημερινότητα.
Για κάποιον που απλά αύριο μπορεί να μην είναι εκεί...

Ο 60χρονος μουσικός Αντώνης Περρής έδωσε το πρωί τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που έμενε στο κενό, έχοντας σπρώξει δευτερόλεπτα πριν την 90χρονη μητέρα του.

Ο Αντώνης Περρής χτες το βράδυ, στις 21.52 ζητούσε μια λύση! Και γνωστοποιούσε στο www.stixoi. info την απόγνωσή του:

"Λέγομαι Αντώνιος Περρής. Εδώ και 20 χρόνια φροντίζω την 90 χρονών Μητἐρα μου(την γεροντοκομώ). Τώρα τα 3- 4 χρόνια έχει πάθει Αλτζχάϊμερ και τελευταία την πιάνουν και κρίσεις σχιζοφρένειας και έχει κι᾽ άλλα προβλήματα υγείας, Και τα γηροκομεία δεν δέχονται τὀσο επιβαρυμένους ασθενείς.

"Να απολυθούν 400.000 δημόσιοι υπάλληλοι!"

 Μιλάνε όλοι, μιλάνε και .... αυτοί που τους χάρισε ο μπαμπάς τους μια βιομηχανία (Μπισκότα Αλλατίνη) και τη ... φαλίρισαν .. Αλήθεια τι δουλειά κάνει αυτός ο τύπος, εκτός απο το να γυρίζει απο κόμμα σε κόμμα και να κάνει την πλάκα του, πότε με τη Ν.Δ, πότε με το ΠΑΣΟΚ, πότε με τους Ταύρους, πότε με τις Δράσεις, πότε με τους Βαλιανάτους, πότε με τους Τζήμερους. κ.λ.π. ?? Γ.Ζ


Εμείς προτείνουμε να βγουν εκτός νόμου τα πολιτικά σκουπίδια του νεοφιλελευθερισμού.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο πρόεδρος της Δράσης Στέφανος Μάνος υποστήριξε ότι θα πρέπει να απολυθούν 400.000 δημόσιοι υπάλληλοι, προκειμένου να εξυγιανθεί το Δημόσιο. Ο κ. Μάνος ανέφερε συγκεκριμένα ότι «για να εξυγιανθεί το Δημόσιο κατά τη γνώμη μου θα χρειαστεί να..... φύγουν σταδιακά 400.000 άνθρωποι, για τους οποίους το κράτος πρέπει να φροντίσει να διευκολύνει αυτή...την αποχώρηση πληρώνοντας τους για τρία χρόνια το 70% των τακτικών αποδοχών τους».

 egersis2.blogspot.com

Η αλήθεια για το Facebook… η εικόνα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου σήμερα!

Οι «παγίδες» για αποδείξεις και τεκμήρια στις δηλώσεις

Οι «παγίδες» για αποδείξεις και τεκμήρια στις δηλώσεις   Η εκκαθάριση των πρώτων φορολογικών δηλώσεων δείχνει ότι πολλοί φορολογούμενοι που δηλώνουν εισοδήματα μικρότερα των 5.000 ευρώ, τελικά, καλούνται να πληρώσουν φόρο εισοδήματος εξαιτίας των τεκμηρίων διαβίωσης

Της Μαρίας Βουργάνα

Προσοχή στις αποδείξεις που κατοχυρώνουν το αφορολόγητο όριο και τα τεκμήρια συνιστά στους φορολογούμενους το υπουργείο Οικονομικών, καθώς κρύβουν «παγίδες» έξτρα φόρων. Το υπουργείο με επείγουσα εγκύκλιο του καταγράφει τα σημεία των φορολογικών δηλώσεων που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα οι φορολογούμενοι για να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων και κληθούν να πληρώσουν «φουσκωμένα» ποσά φόρου εισοδήματος.

Ηδη, η εκκαθάριση των πρώτων φορολογικών δηλώσεων που υποβάλλονται ηλεκτρονικά δείχνει ότι πολλοί φορολογούμενοι που δηλώνουν χαμηλά εισοδήματα μικρότερα του αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ, τελικά, καλούνται να πληρώσουν φόρο εισοδήματος.