Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Να τυπώσουμε χρήμα αλλιώς θα πούμε «τσάο ευρώ» λέει ο Μπερλουσκόνι

«Αλλιώς να ζητήσουμε να φύγει η Γερμανία»


Η Γερμανία οφείλει να συναινέσει στις αξιώσεις της ΕΚΤ να τυπώσει περισσότερα ευρώ και να εγγυηθεί τα δημόσια χρέη των μελών της Ευρωζώνης διαφορετικά να εγκαταλείψει τη ζώνη του κοινού νομίσματος, πρότεινε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Η ΕΚΤ «θα πρέπει να μεταβάλει την αποστολή της· πρέπει να μετατραπεί στον τελικό εγγυητή του δημοσίου χρέους (των μελών της Ευρωζώνης) και να ξεκινήσει να τυπώνει χρήμα», έγραψε ο Καβαλιέρε στον λογαριασμό του στο Facebook.
Σε διαφορετική περίπτωση «θα πρέπει να έχουμε το σθένος να πούμε ‘τσάο-τσάο ευρώ’ και κατ’ αυτόν τον τρόπο να βγούμε από το ευρώ, παραμένοντας ωστόσο στην ΕΕ, ή να ζητήσουμε από τη Γερμανία να φύγει εάν δεν συμφωνεί», είπε.

Καραμανλής​: Ψηφίστε ΝΔ, αλλιώς έρχεται ο Τσίπρας!


Ο Κώστας Καραμανλής έχει τρομάξει με την εκρηκτική άνοδο του Σύριζα, σε βαθμό τέτοιο που προειδοποίησε δημόσια τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους να μην απόσχουν από τις εκλογές ούτε να επιλέξουν άλλο κόμμα πέραν της ΝΔ, διότι κάτι τέτοιο -όπως είπε- θα ενίσχυε εκ των πραγμάτων τον Σύριζα.

Όλες οι πληροφορίες από συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού συνέπιπταν. Ο προβληματισμός του μεγάλωνε μέρα με τη μέρα, καθώς οι δημοσκοπήσεις έδειχναν το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα αφενός να κρατάει τους ψηφοφόρους που πήρε απ’ το ΠΑΣΟΚ και αφετέρου να κερδίζει πολλούς από εκείνους που ψήφισαν ΚΚΕ, Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά και Χρυσή Αυγή στις 6 Μαΐου.
Έτσι αποφάσισε να παρέμβει δημόσια, σήμερα που ο Σύριζα παρουσίαζε το οικονομικό του πρόγραμμα. Διαβάστε τι είπε:

1 Ιούνη 1969: Ο Τζον Λένον και η Γιόκο Όνο ηχογραφούν το Give Peace a Chance


O Τζων Γουίνστον Όνο Λένον, (αγγλ. John Winston Ono Lennon, 9 Οκτωβρίου 1940 – 8 Δεκεμβρίου 1980), 'Τζων Λένον' με συντομία, ήταν Άγγλος μουσικός και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος των Beatles. Εκτός από την επιτυχημένη μουσική του σταδιοδρομία, διακρίθηκε επίσης ως ακτιβιστής του 20ου αιώνα, υιοθετώντας έντονη δράση σε κοινωνικά ζητήματα, ειδικότερα ως ηγετική μορφή του κινήματος ενάντια στον πόλεμο του Βιετνάμ. Η μουσική του επηρέασε πολλούς δημιουργούς και θεωρείται από τους πιο δημοφιλείς και πολυδιασκευασμένους τραγουδοποιούς.  Μετά τη διάλυση των Beatles ακολούθησε ατομική πορεία στη δισκογραφία. Ανάμεσα στις κορυφαίες δημιουργίες του ανήκει το τραγούδι Imagine καθώς και το Give Peace a chance. Δολοφονήθηκε από έναν οπαδό του στις 8 Δεκεμβρίου 1980.

ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ: «ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ» ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Το πρόγραμμα του Σαμαρά εξελίσσεται σύμφωνα με τη θεωρία του Δαρβίνου .... «η εξέλιξη του προγράμματος του κόμματος, με βάση  τις συνθήκες που συνεχώς αλλαζουν»... Αρα είναι σύγχρονο, εφαρμόσιμο και εφαρμοστό!!    Γ.Ζ.

«Ανάκαμψη-ανακούφιση, επαναδιαπραγμάτευση της οικονομικής πολιτικής και δικαιοσύνη-ασφάλεια» είναι το τρίπτυχο των προτεραιοτήτων της ΝΔ, σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες θέσεις του κόμματος για την οικονομία και την ανάπτυξη που παρουσίασε ο Αντ. Σαμαράς από το ΕΒΕΑ.

«Προτείνουμε 18 μέτρα οικονομικής πολιτικής για την επομένη κυβέρνηση, ρεαλιστικές προτάσεις που βγάζουν τον τόπο από την κρίση, όχι πολιτικές τυχοδιωκτισμού, που οδηγούν την Ελλάδα εκτός ευρώ», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ από το βήμα του ΕΒΕΑ, προσθέτοντας ότι κεντρικός άξονας των προτάσεων του κόμματος είναι οι θέσεις εργασίας.

Όπως δεσμεύθηκε ο κ. Σαμαράς, η ΝΔ θα επαναδιαπραγματευθεί αναλυτικότερα τα εξής:

Μεγάλη απάτη, 73 θύματα


 Και τι δεν επιστράτευσαν, βίντεο ξεθωριασμένα με ταμίες να μετράνε κολοκοτρώνηδες, "κάρτες" με το ευρώ αριστερά, την δραχμή δεξιά, τυπογραφικές όφσετ να τυπώνουν πεντακοσάρικα, τις εμετικές δηλώσεις της Λαγκάρντ γιά τα παιδιά του Νίγηρα, την κατατρομοκράτηση των Ευρωπαίων από την ταμπλόϊντ Μπίλντ (Bild=εικόνα), αυτή την παραμορφωμένη, αντεστραμμένη εικόνα του κόσμου που τρώει στη μάπα ο έρημος μέσος Γερμανός, με την σιγουριά των αναλύσεων, οτι τα νομίσματα του ευρώ που έχουν κοπεί στην Ελλάδα και έχουν ελληνικούς χαρακτήρες και θέματα, δεν θα έχουν  καμμία αξία αν η Ελλάδα εκδιωχθεί από την ζώνη του ευρώ.

Αυτά και πολλά άλλα χρησιμοποιούνται κατά κόρον απο τα ελληνικά καθωσπρέπεικάναλα, με γεωμετρική πρόοδο όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει η 17-06-2012,γιά να μας πείσουν πως αν δεν ψηφίσουμε καθωσπρέπει, θα φάμε μιά καθωσπρέπει σφαλιάρα από τις καθωσπρέπει καθεστωτικές υπερδυνάμεις του  Ευρωπαϊκού Καθωσπρεπισμού και θα πάμε στην κόλαση της δραχμής, στον Καιάδα της ανέχειας, στον "Δραχμαγεδώνα" της χιλιετηρίδας.

ΔΣΑ: Προειδοποιεί με πρόκληση οξύτατης συνταγματικής κρίσης

ΔΣΑ: Προειδοποιεί με πρόκληση οξύτατης συνταγματικής κρίσηςΓια «εξαιρετικά σοβαρή συνταγματική παράλειψη» σχετικά «με τη μη δημοσίευση των στοιχείων της τελευταίας απογραφής της ΕΛΣΤΑΤ» κάνει λόγο, σε ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας (ΔΣΑ), Ιωάννης Αδαμόπουλος.
 
Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του ΔΣΑ αναφέρει πως «η τελευταία απογραφή ολοκληρώθηκε από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, την 24η Μαΐου 2011- ημερομηνία, η οποία επιβεβαιώνεται επίσημα και αδιαμφισβήτητα από σχετικό Δελτίο Τύπου της ίδιας της Αρχής».
 
Ως εκ τούτου, συνεχίζει, «καθόσον έχει ήδη παρέλθει έτος από την τελευταία ημέρα διεξαγωγής τής ως άνω απογραφής, τα αποτελέσματα αυτής θεωρείται ότι έχουν ήδη δημοσιευθεί». Κατά συνέπεια, υπογραμμίζει ο κ. Αδαμόπουλος, «ο αριθμός των βουλευτικών εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας θα έπρεπε να καθοριστεί με βάση το νόμιμο πληθυσμό των εκλογικών περιφερειών, όπως προέκυψε, σύμφωνα με την απογραφή αυτή».