Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Τίποτα! Το αντίθετο της Ουτοπίας


Τώρα «σκάει» η Ισπανία.

Κι αν δεν «σκάσει» η Ισπανία, θα «σκάσει» η Ιταλία.
Κι αν δεν «σκάσει» ούτε η Ιταλία, ούτε η Ισπανία, έχουν «σκάσει» οι λαοί αυτών των χωρών όπως και όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί.
Εκατομμύρια Γερμανοί εργάτες δουλεύουν παρτ-τάιμ. Το σύνολο της γερμανικής εργατικής τάξης έμεινε, με την Ιγκέ Μετάλ να συμφωνεί, χωρίς αυξήσεις επί δέκα χρόνια, ώσπου η Γερμανία να αποκτήσει συγκριτικό πλεονέκτημα στο… κόστος εργασίας.
Εκατομμύρια οι άνεργοι στην Ισπανία, για δεύτερο Μνημόνιο βαδίζει η Πορτογαλία, παντού στη Γηραιά Ηπειρο οι λαοί πένονται κατά μάζες κι όσοι δεν πένονται, φοβούνται.

Του Στάθη

Το κράτος προνοίας, ακόμα και σε ορισμένες χώρες το κράτος δικαίου, τα ασφαλιστικά συστήματα, η μαζική δωρεάν εκπαίδευση, τα συστήματα υγείας αποτελούν παρελθόν που χάνεται μέσα στην αχλύ της αμηχανίας και της απελπισίας.
Κάθε μέρα σε κάθε χώρα κάτι χάνεται, κάτι αφαιρείται απ’ το έχειν των πολιτών, ενώ διαρκώς προστίθενται άγη και άλγη, περισσότεροι άνεργοι, μεγαλύτερη φτώχεια, παιδική πείνα, αυτοκτονίες, σεξουαλική εκμετάλλευση, έγκλημα, αρχίζει η Ευρώπη να μοιάζει με μια εξακτινωμένη παντού Γκόθαμ Σίτυ.

Απάντηση Φράγκου σε Ερντογάν:"Την αξιοπρέπεια και το πολιτισμό μας δεν μπορείς να τα αμφισβητείς"


 Δυστυχώς είναι μόνο υπηρεσιακός!!ΓΖ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φ. Φράγκος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μ. Κωσταράκο και τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Γ. Σοφιανίδη, παρέστει ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για την.......... 188η Επέτειο από το ολοκαύτωμα της Κάσου και από εκεί βρήκε ευκαιρία να δώσει μία απάντηση στα όσα είπε ο Ερντογάν για την Ελλάδα.Την οποία παρουσίασε περίπου ως …ετοιμοθάνατη.Ο Φράγκος θύμισε τι έκαναν οι Οθωμανοί στη Κάσο και πρόσθεσε:
“Εκείνο που μας προκαλεί όμως θλίψη, είναι ότι κατά καιρούς εμφανίζονται γείτονες μας, που προσπαθούν να αμφισβητήσουν το επίπεδο του πολιτισμού μας και την αξιοπρέπεια μας. Διότι το παν στη ζωή δεν είναι τα υλικά αγαθά. Είναι ο πολιτισμός, οι επιστήμες, η τέχνη. Σε αυτά η πατρίδα μας πρωτοπορούσε και θα πρωτοπορεί πάντα.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάντα κοντά στους Ακρίτες σεμνά και δίπλα τους και απολαμβάνουμε την αγάπη τους”.

    http://www.onalert.gr/

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Χαλυβουργών


Ο φασισμός δεν έρχεται απ' το μέλλον
Καινούργιο τάχα κάτι να μας φέρει
Τι κρύβει μεσ' τα δόντια του το ξέρω
Καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι.
.
Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν
Και χάνονται βαθιά στα περασμένα
Οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν
Μα όχι και το μίσος του για μένα.
.